Şimdi Ara

MONDEO'MU INSIGNIA'MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor ise mondeo

• Biz eski kasa insignia sahibiyiz. Yeni kasasini hic ama hic begenmedim. Ben olsam siyah dizel bir mondeo alirim bakarim keyfime.

• Fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    2008 Mondeo 1.6 Titanyum satan bir tandığım çıktı ona bakıp sonucu burdan paylaşıcam İNŞALLAH...
  • Bence kişiliğinizle alakalı bir durum biraz da.Biraz hızlı gitsin derseniz yakıtı göz önüne alıp bir İnsignia alın.Yok ben 140 km civarı giderim keyifli gideyim derseniz Mondeo.

Ben olsam İnsignia alırım1.6 t gücü ile can yakar ama yakıtı da gittiğine göre can yakıyor.Mondeo güzel tok bir araç adeta bir tank özellikle sedan kasaları tam bir tank.

Ama Mondeıo 1.6 2.araç olacaksa tercih etmezdim amaç uzun yol ve keyifse belli İnsignia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence kişiliğinizle alakalı bir durum biraz da.Biraz hızlı gitsin derseniz yakıtı göz önüne alıp bir İnsignia alın.Yok ben 140 km civarı giderim keyifli gideyim derseniz Mondeo.

Ben olsam İnsignia alırım1.6 t gücü ile can yakar ama yakıtı da gittiğine göre can yakıyor.Mondeo güzel tok bir araç adeta bir tank özellikle sedan kasaları tam bir tank.

Ama Mondeıo 1.6 2.araç olacaksa tercih etmezdim amaç uzun yol ve keyifse belli İnsignia.

Ben araçtan keyif alma taraftarıyım.Hız o kadar önemli değil.Fiyat olarakta Mondeo daha cazip gibi duruyor.
  • Bunların yanına Accord ve Avensis de eklenirse faydalı konu olur
  • Gözler Civic - Cruze önerisi yapacak İmportant'ı arıyor

• onea54 kullanıcısına yanıt
    accord 2005 sahibiyim accordun mondeo nun yanından geçme ihtimali bile yoktur avensisimde oldu 2 yıl kadar
    mondeo bu iki araçtan birkaç gömlek üstün araç hatta accordu .... da sallar.
  • Benzinli düşünüyorsanız 1600 cc 132 HP AVENSİS Geniş, ferah ve rahat bir araba.. Bir aydır bakıyorum...Şubatta 2013 elegant extra arabaya 0 km 62.000 Lira fiyat aldım..Gitmedim....2014 bekledim...Hala gelecek diyorlar....İkinci elde 2012 elegant extraya 58.000 çekiyorlar. 50 bine al iki sene kullan 58 bine sat....Tabii alıcı bulursan..Bizdeki kafa bu..... Model düştükçe fiyat düşüyor.. Karar sizin...Kolay gelsin..
  • Mondeo'yu bugün biraz test ettim ilk izlenim gayet iyi.PaArtesi bir problem olmaz ise almaya karar verdim..Detayları ve yorumları sizinle paylaşacağım nasip olursa..

• Diğer yönlerini bilemediğim için sadece tasarım anlamında kesinlikle Insignia diyebilirim.
  • YORUMLARINI ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.BUGÜN 2008 MODEL 1.6 TİTANYUM MONDEO ALDIM.İLK GÜN İÇİN GAYET GÜZEL DİYEBİLİRİM.ARABA GÜVEN VERİYOR.KONFOR ÜST SEVİYE.YOL TUTUŞU ÇOK İYİ.BEN ARACI KISA BİR SÜRE SONRA SATARIM DÜŞÜNCESİ İLE ALDIM AMA TÜP TAKTIRIP LİNEA YI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARTIK.:)
  • merhabalar.6 aydır 2007 1.6 mondeo kullanıyorum.6 ayda 14 bin km yol yaptım.uzun yolda kullanma fırsatım olmadı tamamı şehir içi kullandım.gerçekten parasını kuruşuna kadar hakeden bir araç.konfor güvenlik kalite açısından parasının karşılığı olduğunu düşünüyorum.araçta brc lpg var ve söylenildiği gibi çekişinde problem falanda yok.eğer yarışa katılmayacaksanız ve 2 bin motor performansı beklemiyorsanız araç herhangi bir 1.6 gibi gidiyor.sadece çok dik yokuşlarda baskı kaçırma yapıyor.onun dışında problem olmadı şimdiye kadar
  • 40000 tl ye insignia yokki olanlarda en baz versiyon ve 1.6 115 bglık model.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aracın da birbirine karşı büyük üstünlükleri yok, temizini bulursanız alın ver geçin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.