Şimdi Ara

Mondial Drift ile kaza yaptim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar 2 hafta once buyuk bir kaza gecirdim olumden donduk maddi olarakta hasarim cok oldu cebimdeki iphone6sin bukulmesi gibi neyse motora gelelim motoru garajdan alip servise goturmus ailem. motoru hic gormedim sag tarafa dustugum icin solda birsey yok diyorlar on teker haric servisde motora 2500 tl istemesinlermi 3.700luk motora bizde oha sifirini kaca aldik zaten dedik sigortanin karsilama gibi bi durumu varmis 15 gun icinde belli olacakmis onu bekliyoruz sizcede cok degilmi 2500 birsey olabilirmi isin icinde ?

• Motorun adı soyadı belli değil.
    Hasarın kapsamı belli değil.
    Servisin bu parayı hangi parçalar için istediği belli değil.
    Bütün mesele 2500 çok mu değil mi.

O parayı bir telefona yatıracak kadar kolay bulan bir kişi için herhalde çok değildir. Bana sorarsan, ben 250 liralık telefon kullanıyorum.

Muhtemelen sen henüz ayağa kalkamayacak durumda iken motoru onarılmaya (veya hasar tesbitine) götürmekte mahzur görmeyen ailene sordun mu bu konuyu?

İfadelerim biraz sert görünüyorsa aldırma, ben kolay sinirlenen bir yapıya sahibim.

Ha bu arada, geçmiş olsun, ders olsun!
  • Ölümden dönmüşsün 2500₺ nın derdine mi düştün, ne bekliyorsun yani motor ucuz diye 500₺ ya tamir mi olsun. Dediğin gibi ciddi bir kaza olduğu hasardan belli, o motor da pert yani iflah olmaz. Sigorta ne veriyorsa al kurtul. Geçmiş olsun.
    (ayranı yok içmeye iPhone 6s ile gider... Bizim milletimizin iflah olmaz cep telefonu hastalığı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 14 Kasım 2016; 23:55:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortayi hic karistirnayin. Kazada sadece hasar sizin motordaysa atin motoru. Yada ucuza disardan parcalaei bulup yaptirin. Sigortayi katarsaniz yeni alacaginiz motorlarda veya sigorta yenilemede astronomik fiyatlarla karsilasirsiniz.

• Kazadan hemen sonra tutanak tutuldu mu? polis geldi mi? ekspertiz yapıldı mı vs bunlar önemli. Sanki sadece kazadan sonra motoru servise götürüp fiyat sorulmuş gibi geldi bana.
  • Motor zaten dar yapıya sahip bir araç. Solda olan hasar sağı da etkiler. Depo delindiyse çöp , grenajlar da hasar varsa sağda solda etkilenmiştir. Hasar 2500 çıktıysa araç zaten perttir yaptırmaya uğraşılmaz 2. el alıp binmek daha mantıklı.
  • Ben bayildigim icin hatirlamiyorum ama tutanak falan tutulmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilk goturdugumuzde ortalama 1000 lira gibi bi masraf cikar deyip haftaya evraklari goturmeye gittigimizde 2500 degince tuhafima gitti sordugumda ise acip baktik baya bi hasar varmis dediler
  • Jawbraker J kullanıcısına yanıt
    İşçilik de ekleyince belki uğraşmaya değmez görüp fiyatı şişirmiş de olabilirler. Normaldir.

• motoru pert yaptırın ki büyük ihtimal sigorta bunu size söyler. alın alınabildiğiniz parayı sonra da bu tamir için ayırdığınız parayla birleştirip ÖNCE bütün ekipmanlarınızı yenileyin ( kaza ciddiyse hepsi artık ölmüştür ) SONRA da gidin 2. el bi motor bulun.

bu arada geçmiş olsun.

telefon için de çok üzüldüm :)
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Mantikli kask falan olay yerinden alinmamis gecen biride buyuk ihtimalle almis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.