Arkadaslar yasim 19 ehliyeti yeni cikarticam b sinifi vardi a2de alicam 1ay icinde arkadasimin babasi mondial bayisi bana drifti onerdi sizce nasildir param tam ona gore yetiyor ve sifir olmasini istiyorum sizce nasildir?
alma ikinci el ybr al daha iyi
senolasS
kullanıcısına yanıt
2.el alicak param yok malesef pesin olarak senetle alicam bu driftide zaten o yuzden istiyorum
scarface123S
kullanıcısına yanıt
anladım drift tüm çinlilerin içinde en iyisi diye biliyorum ama hiçbir çinli bi japon olamaz
Ybr driftin nerdeyse iki katı.başlangıç icin iyi bence
Ybr
quote:
Orijinalden alıntı: Kami Kaze
Ybr
Az daha biriktir ybr al ya da 2.ci el ybr al
belki1gnB
kullanıcısına yanıt
Taksitle alabilirim ancak o yuzden mondial tercihim hicmi alinmaz bu motor piyasada baya goruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: scarface123
Taksitle alabilirim ancak o yuzden mondial tercihim hicmi alinmaz bu motor piyasada baya goruyorum
Hocam taksitle bile alıcaksan biraz daha zorla ve ya biyerlerden kıs ybr almaya bak. Lisede arkadaşımda vardı haftada 1 en az bakıma götürürdü. Diğer çinlere göre iyi fakat o da bir yere kadar idare ediyor bir de titreşim klasik mondiallerde..
Kampüsteki arkadaşlarımda ybr 125- cfb 150 var ikisi de taş gibi motor boyun çok uzun değilse ybr 125 çok iyi gider. Titreşimi de yok ikisinin. Ybr alırsan motor sürdüğünü anlarsın mondial için aynısını söyleyemeceğim.
belki1gnB
kullanıcısına yanıt
Boy 1.80 ybr nin esd olan modellerini begeniyorum digerleri cok apaci duruyor haksizmiyim ?
quote:
Boy 1.80 ybr nin esd olan modellerini begeniyorum digerleri cok apaci duruyor haksizmiyim ?
ss olmayan bir çok commuter apacı işi durur hocam eğer ki duruşu güzel motor istiyosan cbr 125 bakıcaksın ki o da ybrnın 2 katı fıyatı
belki1gnB
kullanıcısına yanıt
Ybr 125 esd ve bajaj discover gayet sik duruyor lakin param yetmiyor :)
quote:
Ybr 125 esd ve bajaj discover gayet sik duruyor lakin param yetmiyor :)
bırak sen ybr 'cileri drift güzel motordur başlangıç için iyi tavsiye ederim fiyatıda uygun napıcan 2. el hastalıklı pis motoru aldınmı sıfır al.
adam31
kullanıcısına yanıt
Hay allah razi olsun icim rahatladi zaten baska secenegim yok alip binicez artik yapicak bisey yok pekte kotu motor degil bnce aradtirmalarima gore amatoru doyurur :)
Tutturmuşunuz 2. El ybr al diye zaten parası yetse alır Başlangıç için iyi bir motor ama pat diye hemen alma başka modellere de bak
quote:
Orijinalden alıntı: bursagsli
Tutturmuşunuz 2. El ybr al diye zaten parası yetse alır Başlangıç için iyi bir motor ama pat diye hemen alma başka modellere de bak
hocam drift mondial in en sağlam modellerinden biridir.adam akıllı bakımlarını yapar , ilgilenirsen üzmez seni
chef of the box
kullanıcısına yanıt
nasipse ehliyet cıkardıktan sonra hemen alıyorum 3.500 falan fiyatı var 0 ın beyaz renk almayı düşünüyorum başka ne masrafı cıkartıyor ilk alırken vize plaka falan?
scarface123S
kullanıcısına yanıt
vize diye bişey yok o muayenedir ilk 3 yıl yaptırmazsın ruhsat plaka masrafın 200 tl sigortada bulunduğun ile göre değişir istanbuldaysan minimum 300 lirayı gözden cıkar halk sigortaya bak en iyi teklifi o veriyor. Şimdiden hayırlı olsun. Bi kaç tavsiye vereyim bu tür çin malı motorlarda montaj iyi yapılmaz genelde motorun içinde anahtar takımı olur onu bul ordaki takımlarla gevşek vidaları sık km saatine giden kabloları iyi kontrol et akü yerine tam oturuyormu oturmuyormu bak, gaz fren debriyaj kablolarını kontrol et biyere çarpmasınlar motoru hunharca kullanmazsan en az 10 bin km masrafsız sürersin diye düşünüyorum çinde olsa iyi bakıldımı çok gider. Yağını castrol koydur daima en iyisi odur.
senolasS
kullanıcısına yanıt
çok teşekkürler tavsiye için
Drift al titreşim var fakat aradaki farka değmez ybr ayrıca drift daha hızlı