Şimdi Ara

Money Club Temizlik Seti Kampanyası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
12.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • izmirde oturan arkadaşlar biraz önce balçova migros 5m den geldim çok miktarda temizlik seti var sanırım 20 adet saydım bir tanesini ben aldım 12.90 tl olan fiyat %25 indirime girmiş yani 9.67 tl.ye geliyor ben %75 kazanmıştım kasaya 1 adet temizlik seti için 2.42 tl ödedim(12.90 tl-%25=9.67 tl ben %75 kazandım - 7.25 tl=2.42 tl)
    ayrıca kioslardan kupon almayın indirimi kasada düşüyor
  • Ürün bu
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=21268775&shopCategoryId=9944

linke tıklayıp. Bulunduğunuz şehir ve semte gönderim yapan sanal markette olup olmadığına bakabilirsiniz. Şu an yoksa yarın bir daha bakın. Stoğa girmemiş olabilir.
    Bazen de mağazada olduğu halde sanal dagörünmeyebiliyor. :)

Önemli not. Kazandığınız kartla üye girişi yapıp düşecekmi diye almaya çalışmayın. Öyle yaparsanız. Sistem ürünü aldınız kabul ediyor. Ve Mağazada kartınızdan inidirim düşmemesi gibi sorunla karşılaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 17 Ağustos 2011; 21:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

Ürün bu
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=21268775&shopCategoryId=9944

linke tıklayıp. Bulunduğunuz şehir ve semte gönderim yapan sanal markette olup olmadığına bakabilirsiniz. Şu an yoksa yarın bir daha bakın. Stoğa girmemiş olabilir.

bu güzel oldu , deminden beri ben de arıyorm da benım yazmak lazımmış sanırım :)

gerçi stokta yok gözüküyor, migroslar da 2-3 km uzakta stoğa girerse güzel olur, yanına ice tea da ekleriz ohh miss :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

Ürün bu

bu güzel oldu , deminden beri ben de arıyorm da benım yazmak lazımmış sanırım :)

gerçi stokta yok gözüküyor, migroslar da 2-3 km uzakta stoğa girerse güzel olur, yanına ice tea da ekleriz ohh miss :D

Evet. Eğer sanaldan sipariş verecekseniz .Dediğim gibi kazandığınız kartla üye girişi yapıp sepete eklediğinizde fazla kurcalamdan bir seferde siparişi bitir deyip alınız.
    Yoksa sadece indirim düşecek mi diye bakmayın. Ürün alındı görünüyor. Bu sefer mağazada inidirim düşmüyor. Daha önce başıma geldi 1-2 defa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 17 Ağustos 2011; 22:02:27 >

• Ballerina Cif temizlik bezi bende 3 adet çıktı
  • facebook kampanyasından 250 ml. cocacola kazandım fakat kartta görünüyor. alan var mı ?
  • bir şey dikkayimi çekti. Money pro cart acaba nereden başvurulabilir..bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.