Bildirim
MONİTÖÖÖÖÖÖR
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
marka olarak sony almanı tavsiye ederim. philips yada samsung da olabilir.diğerlerine hiç bakma bile bence. -
samsung 793DF
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squ@dron -- 9 Nisan 2005, 23:01:45 > -
quote:
Orjinalden alıntı: squ@dron
samsung 793DF
LCD olduğundan eminmisin ?
@tumerfX
Bence bu konuya bi göz at.
http://forum.donanimhaber.com/m_2434139/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 9 Nisan 2005, 23:44:46 > -
viewsonicin yeni gelen bir modeli var 8ms galiba sadece hızlısistemde var o bence ideal ama fiyat 1milyar civarı -
2189 gönderdiğin forum linki için çok teşekkür ederim. Bana oldukça faydası oldu. Neden LCD valla ben de bilmiyorum. Para batıyo herhalde
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Ben tam bir müşteri zihniyetiyle hareket ediyorum ama Philips'in 190 S5CG kodlu bir LCD monitörü var. 0,294 nokta aralığı (en küçük değer olarak 0,290 görebildim şu ana kadar) 1280x1024@75 Hz çözünürlük 12 ms tepki süresi gibi değerleri var. Ne dersiniz?
Bu arada ben amacımı da yazayım da!!!
3d smax ile uğraşıyorum. Dell Inspiron 5100 dizüstü bilgisayarım var ve bunun 15" ekranından 4tane küçük kareye bakmak insanı krizlere sokmaya yetiyor. Bu sebeple VGA giriş ve 220 volt AC güç (tabi ki bizim fişlere uyması gerek) haricinde makineden pek bir beklentim yok.
Eğer salaklık ediyorsam lütfen açık açık yazın da ne mal olduğumu bileyim bu arada
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
-
Bahsettiğin monitörde güzel ama fiyatını bilmiyorum.Eğer 500-600$ gibiyse sana 19" için LG1950H'yi öneririm 420$ + KDV Tepkime süresi 12ms
Viewsonic'te iyidir fiyatlarını karşılaştır uygunsa ilk tercihlerinden biri olsun
Başka bir topic'te daha vermiştim güzel bir link incele
http://www.achetezfacile.com/rayon-moniteur-lcd-188-1-0-1-comparateur-de-prix-avec-0---Philips.html -
soldiersoy gerçekten teşekkür ederim. Az önce Hepsiburada.com'dan siparişini verdim ve LG 1950H aldım. Cihaz elime ulaşıp kurduktan sonra da eminim sana ayrıca teşekkürlerimi ileteceğim.... -
monitörle ilgili geçmişte çok topic var onlarıda aratırsan bulursun -
çizim ile uğraşıyosan tepki süresi o kadar da mühim olmaz bence (yani 16 ms de yeter...) -
bak benden sana iyi yürekli bi tabsiye paran warsa ve paraya acımıosan sana bi bilgisayar mühendisi ADAYI tavsiyesi imzamdaki sony e bak derim gerçekten mükemmel denilebilecek bir LCD -
Fiyat/performansa bakılırsa bence çok iyi tercih tumerfX.
Ben de bi aksilik çıkmazsa yarın gidip mavibilgisayardan LG L1950H alacam. Elden pesin alacam. Tabi Dvi girişi ve piksel kontrolleri yapmayı planlıyorum... Bu monitörü kafama denostar sokmuştu. O almış kullanmaya başlamıştı. Herhangi bir sorunla da karşılaşmamış.. Tek eleştirilen noktası 16.2 milyon renk imiş..(16.7 değilmiş.) Bende alırsam izlenimlerimi yazarım... -
BenQ -
quote:
Orjinalden alıntı: tumerfX
soldiersoy gerçekten teşekkür ederim. Az önce Hepsiburada.com'dan siparişini verdim ve LG 1950H aldım. Cihaz elime ulaşıp kurduktan sonra da eminim sana ayrıca teşekkürlerimi ileteceğim....
Rica ederim.Burda birbirimize yardımcı olmak için varız Güzel günlerde kullanman dileğiyle.. -
Soldiersoy, önerdiğin ekran sonunda geldi. Sana tekrar tekrar teşekkür ederim. Yani bu kadar ucuza bu kadar kaliteli ekran ben tahmin etmiyordum şahsen. Üstelik 12 ms tepkime süresi
Uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli bir LCD ekran arayan arkadaşlar LG L1950H kesinlikle harika... -
nec -
En iyisi samsung almak ama sonyde bakabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X