merhaba arkadaşlar kasayı yeniledik sıra monitor de sizden ricam özellikli hd çözünürlüğü yüksek monitör tavsiyeniz 21,5 inch veya 23 olabilir ıps olursa sevınırım
kardeş bak ben bunu aldım çok harika birşey tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: pretorya
merhaba arkadaşlar kasayı yeniledik sıra monitor de sizden ricam özellikli hd çözünürlüğü yüksek monitör tavsiyeniz 21,5 inch veya 23 olabilir ıps olursa sevınırım
ASUS 23" VS239HV GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR 477 TL
AOC I2369VM ---> ASUS MX239H ayarında ama daha ucuz. Ah-ips panel çerçevesiz dizayn monitör. VS239HV ile MX239H karşılaştırınca VS239HV'nin işçiliği gerçekten sırıtıyor. AOC'yi canlı olarak görmedim ama tavsiyem bu 3 monitörü açtırıp bakmanız.
bugün aoc 23 ekran gördüm vatanda asus mu aoc mu phılıps mı?
pretorya
kullanıcısına yanıt
440tl ama internetten almadım..
m_akkuş
kullanıcısına yanıt
kardeş bugün şöyle bir model buldum ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR acaba nasıl tepkime süresi 1 ms sizce nasıl ayrıca monitorden memnunmusun .......*?
bütçen nedir hocam?
karaJack
kullanıcısına yanıt
400-600 arası olur.ayrıca oynadığımız oyunlar genellıkle araç simülasyon euro truck 2 farmıng simulator vb.yuksek grafıkli oyunlar degıl 4 gb ekran kartı var bu tür oyunlar ve film izleme amaçlı olacak.illa da tepkımesi 1 ms arıyorum ama şart mı 5ms alsam sıkıntı olur mu? bi de ıps mi ne dersiniz?
pretorya
kullanıcısına yanıt
ASUS 23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR almaya karar verdim kısmetse yarın gıdıp alıcam
hayırlı olsun
karaJack
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim
merhaba ben de aldım asus mx239 h monitör bugün bağlantıyı hdmi olarak yaptım ama içinden cıkan kablonun bir ucu hdmi diğeri farklı o şkilde taktım doğru mu yoksa her iki ucu hdmi olan mı kullanmılıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme