Şimdi Ara

Monitör alacağım tavsiyeleriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    titreşimsiz ekran
    gözü yormayan
    parlamayan ekran
    dahili hoparlör
    1 yada 2 ms tepki süresi olan
    düşük laglı (oyunlar için)

Bu saydığım özelliklere sahip 600-700 lira civarında bi monitör arıyorum arkadaşlar.
    Özellikle gözü yormaması lazım. 1 ay önce Asus vs248hr aldım 2 hafta kullandım gözlerim mahvoldu sonra geri iade ettim. yardımlarınızı bekliyorum.

• SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    VP247H modeli olur. HDMI şart değilse daha ucuz olan VP247T olabilir. Tek farkı hdmi yok.

iki modelde de istediğiniz bütün özellikler var.

https://www.asus.com/tr/Monitors/VP247H/
  • SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    VP247H Modeli olabilir tepkime süresi 1ms gecikme yok mavi ışık teknolojisinin faydasını görüyorsounuz tasviye ederim.
  • selamlar,

Benq RL2455HM önerebilirim 1ms 24" ve gaming monitör olarak üretilmiş.

http://www.vatanbilgisayar.com/benq-24-rl2455hm-1ms-60hz-full-hd-gaming-led-monitor.html#ozellikler
  • Merhaba hocam VP247H derim bende tn panel olmasına rağmen renk dolgunluğu çok iyi diye bilirim fiyat performans diyorum saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama araştırmalarım sonucu amazon.com üzerinden şuanda herşey dahil aoc g2460pf modeli 900 lira gibi bi fiyata alabiliyorum black friday zamanı pc parçaları alacağım monitörüde ordan alayım dedim sonuçta 200-300 lira fazla verip 144hz 1ms özelliklere sahip yeni nesil bi monitör almak bana daha mantıklı geldi o yüzden Türkiyeden monitör alma işinden vazgeçtim :) söylediğim monitör tr de 2000 lira civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerileriniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.