Arkadaşlar, PC Mate neden tavsiye edilmiyor çarpanı açık işlemciler için? Merak ettim.
PC Mate Anakartında yeterli soğutma seçenekleri yok mesala bir noctua takılamıyor .
Çarpanı açık işlemciler ise OC yapılacağı için ısınıyor ve sogutma PC Mate anakartında pek olmuyor .
Hangi soğutucu gider peki? Bende Z97 PC Mate+4690K var da.
quote:
Orijinalden alıntı: SeasonPassTwo
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Arkadaşlar, PC Mate neden tavsiye edilmiyor çarpanı açık işlemciler için? Merak ettim.
PC Mate Anakartında yeterli soğutma seçenekleri yok mesala bir noctua takılamıyor .
Çarpanı açık işlemciler ise OC yapılacağı için ısınıyor ve sogutma PC Mate anakartında pek olmuyor .
hocam hiç alakası yok söylediklerinizle. noctua soğutucularda takılıyor. overclock yapmak için yetersiz bir kart. bunun sebebi 3 fazlı olması. oc yaparken stabiliteyi sağlamak ve güzel değerler elde etmek için en az 4 fazlı olması lazım anakartın. ayrıca mosfetleride kaliteli olmalı. pc mate de malasef bunlar yok.yani işlemcilerin ısınması ile pc mate in soğutması ile alakalı değil. zaten hiç bir işlemcinin soğutması anakart ile alakalı değil. işlemci soğutucu almanız gerekir eğer oc yapacaksanız.
SeasonPassTwo
kullanıcısına yanıt
16gb gereksiz hocam.aynısını alıyorum bu sistemin.ben 3 aydır araştırıyorum millet artık bıktı usandı konu açmamdan :D bunu alabilirsin bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme