Sayın hirotaro bir süredir konuları inceliyorum çin mallarına olan muhalefetini anlamış değilim hisense 24k15 modeliyle saba 23uz9000 modelini test ettim tüm detaylarıyla fiyat açısından bakıldığında değişen birşey yok
usb desteği hisense- mp3-jpeg saba - mp3-jpeg-video (sadece avi. formatları)
panel olarak hisense daha kaliteli gibi duruyor sabada ekranın alt kısmındaki gri kısım açılma yapmış ve zamanla düşecek gibi. ekran görüntüsünde renkler hisende daha güzel sabada renk tonları çok değişik servis desteği Bursada hisense-4 servis saba-1 profilo servisleri
yanlışım varsa affola merak ettiğiniz bir nokta varsa cevaplayabilirim !
Hocam ben hisense almak istiyorum renkler güzel demişsiniz... Kimileri LG den daha iyi diyor... Renk gamı ve görüntüsü iyi olsun yeter bence...
Hdmi baglayıp laptopdaki filmleri baya kaliteli izlerim diye düşünüyorum...
lgden daha kaliteli demeleri o fiyat aralığında diğer markaların 55 ekran lcd tvlerinin bulunması led lcd farkı olsa gerek şimdiden hayırlı olsun o zaman o fiyat aralığında fiyat performans led olarak rakipsiz bir ürün tabiki anadolu grup garantisinde olan ürünleri tercih etmeni tavsiye ederim.. iyi bir hd kablo ile sorun yaşamazsın
ledlerde parlaklık sorunu olabiliyormuş... Düşük enerji ama düşük parlaklık... İnş bu led tvde parlaklık gün ışığında bile yeterli seviyede olmalı...
Gördüğüm kadarıyla diğer tvlerden artıları ve eksileri şunlar... Yanılıyorsam ekleyin...
ARTILARI +24 inç olması (diğer tvler genellikle 22 inç) +FULL HD olması (diğer tvlerde full hd bulmak zor) +Tabikide LED olması (Bu fiyata LED zaten yok... Ama tek sıkıntım görüntülerde yeterli parlaklığı yakalayabiliyormu... Led oldugu için korkuyorum= +Düşük enerji tüketimi +Slim ve ince kasa +Anadolu grubun arkasında olması +Tamane çin patentli olsada ürünleri dünya çapında yüzde 7 civarı pazara sahip ki bu bence çok iyi bir rakam.Demekki malzeme kalitesi sanılandan iyi gibi.
EKSİLERİ -Çin üretimi oldugu için malzeme kalitesinden şüpheleniyorum -Led oldugu için izlenme açısı ve parlaklık seviyesinden şüpheliyim -Başka bişey aklıma gelmiyor
Sonuç olarak artılarına bakınca kesinlikle ürün beni al diyor... Ne dersiniz haksız mıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: korcerrah
quote:
Orijinalden alıntı: hercaiprens
quote:
Orijinalden alıntı: korcerrah
quote:
Sayın hirotaro bir süredir konuları inceliyorum çin mallarına olan muhalefetini anlamış değilim hisense 24k15 modeliyle saba 23uz9000 modelini test ettim tüm detaylarıyla fiyat açısından bakıldığında değişen birşey yok
panel olarak hisense daha kaliteli gibi duruyor sabada ekranın alt kısmındaki gri kısım açılma yapmış ve zamanla düşecek gibi. ekran görüntüsünde renkler hisende daha güzel sabada renk tonları çok değişik servis desteği Bursada hisense-4 servis saba-1 profilo servisleri
Hocam ben hisense almak istiyorum renkler güzel demişsiniz... Kimileri LG den daha iyi diyor... Renk gamı ve görüntüsü iyi olsun yeter bence...
Hdmi baglayıp laptopdaki filmleri baya kaliteli izlerim diye düşünüyorum...
lgden daha kaliteli demeleri o fiyat aralığında diğer markaların 55 ekran lcd tvlerinin bulunması led lcd farkı olsa gerek şimdiden hayırlı olsun o zaman o fiyat aralığında fiyat performans led olarak rakipsiz bir ürün tabiki anadolu grup garantisinde olan ürünleri tercih etmeni tavsiye ederim.. iyi bir hd kablo ile sorun yaşamazsın
ledlerde parlaklık sorunu olabiliyormuş... Düşük enerji ama düşük parlaklık... İnş bu led tvde parlaklık gün ışığında bile yeterli seviyede olmalı...
Gördüğüm kadarıyla diğer tvlerden artıları ve eksileri şunlar... Yanılıyorsam ekleyin...
ARTILARI +24 inç olması (diğer tvler genellikle 22 inç) +FULL HD olması (diğer tvlerde full hd bulmak zor) +Tabikide LED olması (Bu fiyata LED zaten yok... Ama tek sıkıntım görüntülerde yeterli parlaklığı yakalayabiliyormu... Led oldugu için korkuyorum= +Düşük enerji tüketimi +Slim ve ince kasa +Anadolu grubun arkasında olması +Tamane çin patentli olsada ürünleri dünya çapında yüzde 7 civarı pazara sahip ki bu bence çok iyi bir rakam.Demekki malzeme kalitesi sanılandan iyi gibi.
EKSİLERİ -Çin üretimi oldugu için malzeme kalitesinden şüpheleniyorum -Led oldugu için izlenme açısı ve parlaklık seviyesinden şüpheliyim -Başka bişey aklıma gelmiyor
Sonuç olarak artılarına bakınca kesinlikle ürün beni al diyor... Ne dersiniz haksız mıyım ?
evet bende uzun süre araştırdım firmayı gerçekten her alanda ciddi ürünleri mevcut izlenme açısı 178 derece diye yazıyor bu açıdan batığınızda hiç bir sorun gözükmüyor parlaklık harika denecek kadar güzel özellikle 24k15 değilde 24k15pw beyaz olanı daha çok hayran bıraktı beni tabiki fiyatı biraz daha yüksek beyaz olanının
quote:
Neden Made in Germany , Made in SwissMade , Made in JAPAN üretimlerine karşı değilim de ,made in china'ya karşıyım bir düşün bu soruyu sormanız gerçekten tuhaf MADE IN CHINA mallarını çok seviyorsunuz demekki ... Ayrıca test ettim diyorsun bence iyi test edememişsin . SABA da MKV desteği mevcut . denenip onaylanmıştır. Testinizi bir daha gözden geçirin ... Mediamarktta soketi yerinden çıkan Hisense gören benim , 3 Tv nin sesini aynı anda deneyen yine benim. Sesi gerçekten iğrenç Hisense'nin . Oradaki görevliye sordum bunun sesi böyle mi diye ,evet maalesef böyle dedi , herhangi bir ayardan dolayı değil !!!
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
quote:
Neden Made in Germany , Made in SwissMade , Made in JAPAN üretimlerine karşı değilim de ,made in china'ya karşıyım bir düşün bu soruyu sormanız gerçekten tuhaf MADE IN CHINA mallarını çok seviyorsunuz demekki ... Ayrıca test ettim diyorsun bence iyi test edememişsin . SABA da MKV desteği mevcut . denenip onaylanmıştır. Testinizi bir daha gözden geçirin ... Mediamarktta soketi yerinden çıkan Hisense gören benim , 3 Tv nin sesini aynı anda deneyen yine benim. Sesi gerçekten iğrenç Hisense'nin . Oradaki görevliye sordum bunun sesi böyle mi diye ,evet maalesef böyle dedi , herhangi bir ayardan dolayı değil !!!
sayın Hirotaro çin mallarını sevdiğimden değil bu yorumum benim amacım teknolojiye çok para verilmemesi yani markaya fazladan ücret ödenmemesi saba markasındaki tüm tvleri denedim hiç birinde mkv yi bırakın dvix formatları destekli değil 32 - 40 inch lcdleri 32 inch ledindede aynı durum mevcut 40 inch saba lcd 899 tl 32 inch lcd tv 699 tl 32 inch led tv 829 tl 23inch led 499 tl benim gördüğüm kullandığım usbde avi dvix mkv 3d filmler mevcut ve sadece avi formatlarını okuyabiliyor mkv ve dvix formalarını görüyor okeylediğiniz zaman ünlem işareti şeklinde desteklenmeyen format ibaresini görüyorsunuz sesi gayet net sabadan daha iyi durumda kulaklarımamı inanayım dediklerinizemi ayrıca media markette farkettiğim bir olay çalışan arkadaşın göstermesiyle vestel 22 inch lcd tvlerin ( modelini incelemedim ) kumandası hisense ile aynı çalışan arkadaşın gösterdiği hisense kumandası vestel tvyi kapatıyor açıyor vestel kumandasının hisense tvlerde bi etkisi yok buda açıkca gösteriyorki hisense ürünleri kullanışmış panel olarak gidip bu olayı bursa anatolium media markette gözleriniz ile görebilirsiniz bilmediğim konu hakkında asla emin konuşmam
merhaba
hisense 24k15 aldım gayet de memnunum. fiyatına göre çok iyi bir ürün. tek problem bir iki saniye geç tepki veriyor kumandaya ancak uydu yayını izlediğimden o da sorun olmuyor. sadece açıp kapatma ya da sesi artırıp azaltma yaptığımda, o kadar..
metro gross ta 480 tl idi.
ikillemde kaldım şimdi ama bana her türlü hisense yakın geliyor nedensi bilemiyorum nasılsa almaya gittiğimizde bakarız diğer tvlere bakarız... eger begenmezsek almayız bukadar basit...
Birde mkv desteği olabilir fakat her mkvyi oynatmıyor tvlir bu yüzden mkv pek inandırıcı gelmedi... ayrıca çokta önemli değil çok saglam hdmi kablom var takarım pcden izlerim... yok mkv falan filan ugraşmam en azından....
bende hisense alıp memnun olanlardanım bence fiyat ve kalite çok iyi metrodan bonusla aldım şimdide world ile yapmışlar aynı kampanyayı - 410 tl'ye geliyor.Başarılı bir ürün
vavvv
arkadaşlar hala tekno marketlerdeki satıcı arkadaşlara inanıyormusunuz??????
müdürleri onlara neyi satın derlerse adamlar ona yükleniyor, neyin stoğu çoksa yapıştırıp geçiyorlar, bugün hisense dandik diyen çalışan yarın "bu ürün bu fiyata sony den daha iyi" der. belli başlı özellikler var giriş soketlerinin sayısı desteklenen formatlar vb. gerisi zaten sizin 2 duyunuza kalmış kulağınıza hangi ses daha iyi geliyorsa o tv daha iyidir, hangi görüntü gözünüze daha iyi geliyorsa o tv iyidir.
kaç kere şahit oldum bana başka tv net ve yeterli parlaklıkta gelirken bazıları dğer tvlerin gözlerine daha iyi göründüğünü söylüyorlar. ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme