İndirim ile 5. monitörü alabilirsiniz hocam gerçekten kaliteli
hepsini tavsiye etmişsiniz hnagisini alacam yanlış hoşuma giden acer ve benq
quote:
Orijinalden alıntı: har33
ben AOC E2262Vw kullandığımdan söyledim şu an kullanıyorum çok güzel bir monitör full hd 1080p led ekran yani güzel oyun için film için istediğin şeyde kullanabilirsin tavsiye ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sempoz34
quote:
Orijinalden alıntı: har33
ben AOC E2262Vw kullandığımdan söyledim şu an kullanıyorum çok güzel bir monitör full hd 1080p led ekran yani güzel oyun için film için istediğin şeyde kullanabilirsin tavsiye ediyorum
Görüş açısı nasıl alttan bakacamda monitöre.Mesela tv gibi duvara monte edip yatağa yatarak
Görüş açısı nasıl alttan bakacamda monitöre.Mesela tv gibi duvara monte edip yatağa yatarak
iyi hocam bende yatağa yatarak izleyebiliyorum ayarlarını da yaparsın süper olur
har33H
kullanıcısına yanıt
paşam ister eğri bak ister geriden önden arkadan sağ sol tepe aşağı bile bakabilirsin. cips ile kolanı önüne aldığında görüntüler kayarsa o zaman anlayacaksın açının çok önemli olduğunu buna dikkat çok önemli unsur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme