Şimdi Ara

...::::MONİTÖR HARİÇ 2 MİLYAR 272 MİLYON::::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağlam bi markaya dayalı bu full kasayı almak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
    fiyat açısından nasıl?
    oyun manyağı biriyimdir beklentimi verirmi?
    sistem kaç yıl gider?
    gerçekten hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2009&productid=bd90875

• Kesinlikle berbat bir ürün. O fiyata toplama bilgisayar alırsan, onun 3 katı hızlı bir sistemin olur en az... Uzak dur o bilgisayardan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Kesinlikle berbat bir ürün. O fiyata toplama bilgisayar alırsan, onun 3 katı hızlı bir sistemin olur en az... Uzak dur o bilgisayardan..
    sakın alma acayip bi kazık.
  • aman uzak dur, bu fiyata böyle bir pc alırsan paranı çöpe atmış olursun.. Arkadaşım markalı pclere gereksiz yere sadece markasına para veriyorsun, ayrıca ürün başına aldıkları kar da cabası.. Marka pc den uzak dur derim, bu fiyata inanılmaz bir sistem alabilirsin.. Garanti hakkında kafanda soru işaretleri varsa alacağın toplama pc de de bütün parçaların minimum 2 yıl olmak üzere garantileri mevcuttur.. Sağlam bir mağazadan alırsan hiç sorun yaşamazsın.. Oyun delisiysen kesinlikle toplama pc derim, üstelik bu bütçeye inanılmaz bir pc kurup 2 yıl rahat rahat idare edebilirsin.. İyi düşün ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Kesinlikle berbat bir ürün. O fiyata toplama bilgisayar alırsan, onun 3 katı hızlı bir sistemin olur en az... Uzak dur o bilgisayardan..
    hem oyun manyagıyım diyorsun hemde intel işlemcili bilgisayar dusunuyorsun.

biz sana burda 3 milyara warya uffff ne sistem toplarız.Şaka bi yana sana guzel bi amd toplayalaım.Oyun oynaycaksan anca o keser.

bize tam butceni yaz.Lcd mi crt mi monitor istersin onları falan yaz bi sistem yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

hem oyun manyagıyım diyorsun hemde intel işlemcili bilgisayar dusunuyorsun.

biz sana burda 3 milyara warya uffff ne sistem toplarız.Şaka bi yana sana guzel bi amd toplayalaım.Oyun oynaycaksan anca o keser.

bize tam butceni yaz.Lcd mi crt mi monitor istersin onları falan yaz bi sistem yapalım.

Alıntıları Göster
    1. AMD - ATHLON 64 X2 3800+ (LİSTEDEN ÇIKAR) 365.0000 $ 365 $ 490,93 YTL
    2. DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D (LİSTEDEN ÇIKAR) 159.0000 $ 159 $ 213,85 YTL
    3. TWINMOS - 1 GB 400 DUAL (LİSTEDEN ÇIKAR) 95.0000 $ 190 $ 255,55 YTL
    4. MSI - NX7800GTX VT2D256E (LİSTEDEN ÇIKAR) 540.0000 $ 540 $ 726,30 YTL
    5. WESTERN DIGITAL - 200 GB SATA (LİSTEDEN ÇIKAR) 119.0000 $ 238 $ 320,11 YTL
    6. MITSUMI - FDDB (LİSTEDEN ÇIKAR) 8.0000 $ 8 $ 10,76 YTL
    7. NEC - ND4550 BLACK (LİSTEDEN ÇIKAR) 54.0000 $ 54 $ 72,63 YTL
    8. AOPEN - H600B28 (LİSTEDEN ÇIKAR) 93.0000 $ 93 $ 125,08 YTL
    9. A4TECH - MEDIA WEB DESKTOP ZOOM (LİSTEDEN ÇIKAR) 33.0000 $ 33 $ 44,38 YTL
    TOPLAM
    2 259,60 YTL. + KDV
    KDV DAHİL
    2 666,33 YTL.

al sana sistem.Bu sistemle rahat 2 yıl boyunca hic bir oyunda kasılmadan oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

1. AMD - ATHLON 64 X2 3800+ (LİSTEDEN ÇIKAR) 365.0000 $ 365 $ 490,93 YTL
    2. DFI - LANPARTY UT NF4 ULTRA-D (LİSTEDEN ÇIKAR) 159.0000 $ 159 $ 213,85 YTL
    3. TWINMOS - 1 GB 400 DUAL (LİSTEDEN ÇIKAR) 95.0000 $ 190 $ 255,55 YTL
    4. MSI - NX7800GTX VT2D256E (LİSTEDEN ÇIKAR) 540.0000 $ 540 $ 726,30 YTL
    5. WESTERN DIGITAL - 200 GB SATA (LİSTEDEN ÇIKAR) 119.0000 $ 238 $ 320,11 YTL
    6. MITSUMI - FDDB (LİSTEDEN ÇIKAR) 8.0000 $ 8 $ 10,76 YTL
    7. NEC - ND4550 BLACK (LİSTEDEN ÇIKAR) 54.0000 $ 54 $ 72,63 YTL
    8. AOPEN - H600B28 (LİSTEDEN ÇIKAR) 93.0000 $ 93 $ 125,08 YTL
    9. A4TECH - MEDIA WEB DESKTOP ZOOM (LİSTEDEN ÇIKAR) 33.0000 $ 33 $ 44,38 YTL
    TOPLAM
    2 259,60 YTL. + KDV
    KDV DAHİL
    2 666,33 YTL.

al sana sistem.Bu sistemle rahat 2 yıl boyunca hic bir oyunda kasılmadan oynarsın.

Alıntıları Göster
    @laktoz, bu senin verdiğin kasa sağlam bi markanın tüketiciye "dayanmasını" temel alıyo..

entegre ekran kartı (!)
    40gb 7200rpm hdd (!)
    2x256 ram (!)
    cd-rw (!)

adamlar resmen dalga geçiyor arkadaşım..

o para ancak simonee arkadaşın yazdığı sisteme verilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 14 Ocak 2006 21:57:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 milyon TL ye araba?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 milyara deli bir makina toplarsın...marka bilgisayarlardan uzak durun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.unal

3 milyara deli bir makina toplarsın...marka bilgisayarlardan uzak durun...
    o nasıl bişey öyle yaw

p4 540
    512 ram
    onboard ekran kartı
    onboard ses kartı
    modem yok
    floppy yok
    cd-rw
    40gb hdd

2.272 YTL => Kazık
  • ben bu kasaya ve bu fiyata ancak kaba biyerlerimle gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: running_wild

o nasıl bişey öyle yaw

p4 540
    512 ram
    onboard ekran kartı
    onboard ses kartı
    modem yok
    floppy yok
    cd-rw
    40gb hdd

2.272 YTL => Kazık

Alıntıları Göster
    quote:

e çüş artık ilk defa böle bişey duyuyorum şunu unutmayın bir bilgisayara 1500 ytl den fazla verilmez yada en ii çözüM XBOX 360

Arkadaşım bu laf senin değil mi? Sen bu tür açılan konularda verilmez, edilmez toplama bilgisayara +1 demedin mi? Bu konuda herkesin vereceği cevap belli yaza, çize zaten parmağımızda derman kalmadı. Cevap veren arkadaşlarda lütfen daha dikkat diyorum. Nedir şimdi bu açtığın saçma konu canınız sıkılıyorsa gidin daha işe yarar şeylerle uğraşın yahu. Kitap okuyun Çılgın Türkler'i felan okuyun mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: running_wild

o nasıl bişey öyle yaw

p4 540
    512 ram
    onboard ekran kartı
    onboard ses kartı
    modem yok
    floppy yok
    cd-rw
    40gb hdd

2.272 YTL => Kazık

Alıntıları Göster
    Bu kadar da olmaz ya arkadaşım bu konuyu sırf insanlarla eğlenmek onların zamanını çalmak için açmışsın daha önce yazdığın konularda

quote:

e çüş artık ilk defa böle bişey duyuyorum şunu unutmayın bir bilgisayara 1500 ytl den fazla verilmez yada en ii çözüM XBOX 360

vb. şeyler söylüyorsun,
    marka bilgisayarların ne kadar pahalı olduğunu gereksiz olduğunu yazan arkadaşlara +1 veriyorsun, onboard ekran kartlı bir bilgisayarla oyun oynanmayacağınıda pekala biliyorsun ve sonrada gidip, netten herşeyi onboard pahalı bir bilgisayar bulup, buraya konu açıp polemik yapıyorsun.
    Konu dışına takılırsan orada çok daha iyi geyikler dönüyor istersen oraya takıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 14 Ocak 2006 17:53:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BIYIKLI

quote:

Arkadaşım bu laf senin değil mi? Sen bu tür açılan konularda verilmez, edilmez toplama bilgisayara +1 demedin mi? Bu konuda herkesin vereceği cevap belli yaza, çize zaten parmağımızda derman kalmadı. Cevap veren arkadaşlarda lütfen daha dikkat diyorum. Nedir şimdi bu açtığın saçma konu canınız sıkılıyorsa gidin daha işe yarar şeylerle uğraşın yahu. Kitap okuyun Çılgın Türkler'i felan okuyun mesela.

Alıntıları Göster
    OHA!

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM

OHA!

Alıntıları Göster
    KARARI SEN VER...

ASUS A8N SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939)
    143 $
    BENQ 52x32x52x16 Combo
    37 $
    CREATIVE SoundBlaster Audigy2 Value 7.1
    64 $
    KINGSTON DDR400 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB)
    95 $
    FEEL Hurricane II 460W Gümüş
    83 $
    ZALMAN CNPS9500-CU LED
    72 $
    SEAGATE 250GB 7200RPM 8MB SATA NCQ
    128 $
    SONY-MITSUMI-OEM 1.44 MB
    7 $
    AMD Athlon 64 X2 3800+ (2.0GHz,1024K Cache,S939)
    390 $
    LEADTEK 256MB Winfast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme (Geforce 7800GT)
    423 $

TOPLAM:2.300 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 14 Ocak 2006 18:23:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM

OHA!

Alıntıları Göster
    imzamdaki bilgisayarı 1600ytle aldım 7ay oldu o biilge yaklaşma bile çünkü ekran kartı bile intel

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirimgs

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: whisker

quote:

GERÇEKTEN BÖYLE Mİ?BİZDE ADAM SANIP BİŞEYLER YAZIYOZ MİLLET GEYİK YAPIYOR BİZLEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 14 Ocak 2006 19:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

quote:

quote:

GERÇEKTEN BÖYLE Mİ?BİZDE ADAM SANIP BİŞEYLER YAZIYOZ MİLLET GEYİK YAPIYOR BİZLEN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

quote:

GERÇEKTEN BÖYLE Mİ?BİZDE ADAM SANIP BİŞEYLER YAZIYOZ MİLLET GEYİK YAPIYOR BİZLENMSJ. SAYISINDAN BELLİ ZATEN NE MAL OLDUĞU

Arkadaşım cevap yazmak için girdiğimiz konuda verilen cevaplara bir göz gezdirsek böyle olmayacak. Forumda bakın daha önce verilen cevabı yinelemek mi ararsın, argo bir kelime yazıp çıkanlar mı yoksa böyle dengesiz kişilerin emellerine alet olanlar mı bir sürü malesef. Sebep nedir peki ben söyleyeyim ezbercilik, okumamak. Ayrıca bir kişinin mesaj sayısı önemli değil içeriği önemlidir.

Biz uyardık lakin halen birileri bin sefer söylenen şeyleri fikir diye beyan ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

GERÇEKTEN BÖYLE Mİ?BİZDE ADAM SANIP BİŞEYLER YAZIYOZ MİLLET GEYİK YAPIYOR BİZLENMSJ. SAYISINDAN BELLİ ZATEN NE MAL OLDUĞU

Arkadaşım cevap yazmak için girdiğimiz konuda verilen cevaplara bir göz gezdirsek böyle olmayacak. Forumda bakın daha önce verilen cevabı yinelemek mi ararsın, argo bir kelime yazıp çıkanlar mı yoksa böyle dengesiz kişilerin emellerine alet olanlar mı bir sürü malesef. Sebep nedir peki ben söyleyeyim ezbercilik, okumamak. Ayrıca bir kişinin mesaj sayısı önemli değil içeriği önemlidir.

Biz uyardık lakin halen birileri bin sefer söylenen şeyleri fikir diye beyan ediyor.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

hocam haklısın valla ilk defa avatarım gibi oldum hemen daldım seninde dediğin gibi OKUMAK ÖNEMLİ

• olayda bir yanlışlık olduğu kesin
    gereken cevapları ilgili tüm arkadaşlar vermiş
    lütfen yeniden araştırma yapınız ...

bu arada gereksiz tüm mesajlar silineceği için post olarak hiç bir değeri yoktur
    sonradan post hesabınızdan silinecektir
    bu yönde kaygısı olan arkadaşlara duyurulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ado -- 14 Ocak 2006 20:19:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.