Şimdi Ara

Monitör Karanlık Gösterme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dandik bi pc aldım.kafayı yiycem.sorunum şu masaüstündeki yazılar filan bulanık okunmayacak bi halde gösteriyordu.sonradan farkettimde monitörün renk ayarları parlaklık kontrast filan 100 yani son seviyede.bunları 75 e kadar filan indirdim.ekrandaki yazılar düzeldi fakat bölede ekran çok karanlık.ne yapmamı tavsiye edersiniz?şimdiden tşkler arkadaşlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Monitörün ayarlarını fabrika ayarlarına döndürmelisin
  • fabrika ayarlarına döndüm ama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselteks -- 1 Eylül 2007; 20:06:05 >
  • Hoppala enteresanmış.Tüpü bitmiş olmasın o aletin bizim büroda var öyle bir tane göz bozmak için birebir
  • Costrast ı full yap parlaklığı yeterince kıs görüntünün düzelmesi lazım.
  • Monitör marka modeli nedir, kaç inch, ne zaman alındı, şu anki ayarlarla çekilmiş bir fotosu varmı?

Bunları yazabilirsen daha verimli yardım alabilirsin. Renkler daha önce iyiydide sonradanmı bozuldu yoksa hep mi bozuk???

Kolay gelsin.
  • monitörün marka modelini bende bilmiyorum üzerinde byron etiketi var.hani işu açıp kapatma düğmesi altta olanlardan.17 inç.4 5 ay filan oldu alınalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekranın tüpünde bir sorun olabilir bence direk teknik servise yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Eylül 2007; 12:39:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.