Şimdi Ara

Monitör olarak led tv alacağım seçtiğim model uygun mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asortik

quote:

Orijinalden alıntı: ReSpAwN_22

Örnek oluşturması için mutfakta kullandığım 24" tv'yi pc'ye bağladım. Tv çözünürlüğü 1920x1080 olmasına rağmen vga bağlantı üzerinden pc modunda kendisini 1366x768 ve 60hz'e ayarlıyor.
     Monitör olarak led tv alacağım seçtiğim model uygun mudur?

DVI veya hdmi bağlantısı kurmanın bu anlamda bir faydası olur mu? En azından çözünürlük açısından..

farkı olmaz ancak ses alamazsınız dvi üzerinden o yüzden hdmi ile bağlayın ikiside güncel portlardır full hd desteği vardır her ne kadar vga nın desteği de olsa da çoğu zaman yırtılmalar veya titreme durumları oluşuyor lg de bunu önlemek için bu çözüme gitmiş olabilir diğer türlü sorun olmaz

• http://www.teknosa.com/urunler/110012631/samsung-32f6100-fhd-3d-led-lcd-tv2-gozluk

lg ile benzer teknik özelliklere sahip samsung ayrıca fiyat olarak da oldukça avantajlı bi durumda şu anda. Fikirleriniz nedir siz olsanız alır mıydınız? (tabi kalıp kalmadığı da meçhul). Cevaplar çabuk gelirse kafamda netleştirip bu akşam bile almaya gidebilirim.
  • hocam yanılmıyosam büyük ekranlara yakından bakmak gözleri bozabiliyo.Alternatif olarak eizo monitorler geliyodu sanırım,144hz monitorler var,4k monitorler var bütçenize yakın düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

hocam yanılmıyosam büyük ekranlara yakından bakmak gözleri bozabiliyo.Alternatif olarak eizo monitorler geliyodu sanırım,144hz monitorler var,4k monitorler var bütçenize yakın düşünebilirsiniz

Teşekkürler monitör düşünmüyorum bende 21.5" var zaten gayet te memnunum.
  • Asortik kullanıcısına yanıt
    Fiyat cazip alinabilir. Isinizi gorur diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d televizyonlara ben pek sıcak bakmıyorum bu teknoloji olana kadar 10yıl geçer sinemadaki filmler bile baya dandik geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asortik

http://www.teknosa.com/urunler/110012631/samsung-32f6100-fhd-3d-led-lcd-tv2-gozluk

lg ile benzer teknik özelliklere sahip samsung ayrıca fiyat olarak da oldukça avantajlı bi durumda şu anda. Fikirleriniz nedir siz olsanız alır mıydınız? (tabi kalıp kalmadığı da meçhul). Cevaplar çabuk gelirse kafamda netleştirip bu akşam bile almaya gidebilirim.

O fiyata kaçırmasaydın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.