Şimdi Ara

Monitor önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10k civarı bı bütçem var masam geniş L masa almişken bıkez alayım dıorum aklımda bı monıtor var bu alıyımmı dırek yoksa baska onerınız varmıdır ?

www.hepsiburada.com
    MSI 31.5 G32CQ4 E2 2560x1440 (WQHD) CURVE 1500R VA 170HZ Fiyatı
    https://app.hb.biz/WUo9Bmb4EuXo

• Not:Laptop'tan yansıtacağım görüntüyü.

• 9300 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG 32" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-32-odyssey-g5-1ms-180hz-qhd-ips-gaming-monitor.html

Yakında vatan varsz şuna da bakınız. 8 bit IPS panelli.

9900 TL
    trendyol.com
    MSI G321q 31.5 Inç 170hz 1ms Flat Ips G-sync Wqhd Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/msi/g321q-31-5-inc-170hz-1ms-flat-ips-g-sync-wqhd-gaming-monitor-p-763160710

Yükseklik ayarı yok, ama IPS panelli.

Ekleme:
    Bu arada oyun oynayacaksanız Rtx 3050 1440p çözünürlükte yetmez.
    Ayrıca laptopta HDMI 1.4 varsa 1440p çözünürlükte 75 hz sınırı var. HDMI 2.0 varsa 144 hz olur ama onun için de kaliteli bir kablo almanız lazım (mesela paugge marka)

Sizin konuydu sanırım, Cpu-z'den ekran görüntüsü atacaktınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 29 Ekim 2024; 21:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitör almak için iki soru var?

1.Oyun içinmi?

2.Sosyal medya ,photoshop vs içinmi?

Ona göre monitör alabilirsin.Msı değilde baska bir markanın 32 ' ben kullanıyorum.Yüzde 90 aynı özelliklere sahip linkte ki ile.10000 ve 11000 arasında 34 ' 2k

Bu linkde ki senin attıgın linkde ki üründen daha iyi mesela 10000 lira.Ama cok yakından izleme yapacaksan tavsiye etmem.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt
    Oyun oynuyorum bu ara bıraktım sınava hazirlaniorim ama şuan için genellikle video izlemek için alacağım almışken bı kez alayim diorum attığım linkteki MSI bunlarda kötümü o güzel gelmişti bana ama tabi sizin görüşleriniz de önemli benim için bide 31.5 çok mu büyük olur?

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    HDMI 2.1 bir varmiş benim laptop da.

• Dpi ile max hz alırsın .Attıgın linkteki kötü değil iyi.ben normal zannettim 2k imiş sorunsuz kullanırsın.Eğer daha büyük birsey istiyorsan attıgım link iyi.32 yeter diyorsan bunu alabilirsin.Yada samsung odeyyes g5 felan bakabilirsin.

• lithran kullanıcısına yanıt
    Sağol kıral o MSI alayım ozaman

• Asusun VG27AQL3A modeline bakabilirsin hocam 1 msnl 180 Hz 2 k pivot özelliği mevcut

• fiw70 F kullanıcısına yanıt

Çok kötü bir monitör..renkleri berbat ayarlasan da olmuyor..göz çok yoruyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.