Samsung SyncMaster 932NW kullanıyorum. Ekranın siyah kısımlarında bordo,siyah çizgiler oluşuyor. Başta bu sorunu bilgisayarı yeniden başlatarak gideriyordum, şimdi düzelmiyor ve bios ekranındada çıkmaya başladılar. Sorunun donanımsal olmadığını düşünüyorum çünkü tam bu soruna denk zamanda aygıtsal bir sorun ortaya çıktı ve bana uGuru Monitor Chip Driver diye bir program yükletti. Acaba bununla alakası olabilir mi? Donanımsal olmadığını düşündüğüm başka bir sebepte, Nvidia driverlarını güncellemeden önce dediğim gibi reboot la düzeltebiliyordum driverları güncelledikten sonra bu hale geldi. Fakat bios ekranındada aynı sorunu yaşamam Monitörden kaynaklanabileceğini düşünmeme neden oldu. Bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Fotograf net olmadığı için biraz bulanık ve gradyan gözüküyor. Fakat temelde sorun bu.
arkadaşlar fikri olan varsa en azından yazılımsal mı, donanımsal mı, monitörden mi, ekran kartından mı gibi paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme