|
Monitör Tavsiyeleri - Şubat 2025

-
-
Samsung LS49CG934S model çok güzel bir monitör, bunun 954S (Tizen işletim sistemli) satın alıp 2 aydan fazla kullandım.
Bendeki monitörde hiç sorun olmamasına rağmen arkadaşım ekran kararıp geri gelme ve siyahlarda patlama yaşadı.
Reddit’te de bu konuyla ilgili 500+ mesaj girilmiş bir konu var. Oradakiler oldukça ciddi sorunlar yaşamış. Bence bu monitör çok sorunlu o yüzden uyguna satılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
27inc ve 4k dan aşağısı bu saatten sonra alınmaz eğer ileriye yönelik olacaksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 gün önce Alienware AW2725DF 27" 360Hz QD OLED monitör aldım. İşin garibi hiçbir Türk yayıncı tanıtmıyor ve göstermiyor. Yabancılar övmekle bitiremiyordu. Versus'ta kıyasladım kendimce. GPT'ye de sordum. Benzeri diğer markalarda kıyasladım ve fiyat farkı 10 bin liralara ulaşıyordu üstelik çoğu özellikleri ya benzer ya da daha iyiydi ve bunda karar kıldım. Umarım pişman olmam.
-
32" 1080p 60 hz ekranda yansıma olmayan güzel bir mönitör var mı f/p ?
not:monitörde kendimi görmek istemiyorum :) mat ekran mı oluyor ne oluyorsa ondan
-
Merhaba. Kullanım amacına göre monitör tavsiye eder misiniz? Genelde monitörler oyuncu monitörü olarak satılıyor.
Kullanım amacı: Normal ev kullanıcısıyım. Ev, internet, film, müzik, ofis programları v.b günlük kullanım ...
27 inç veya 32 inç almak istiyorum. 2K mı 4K mı? Düz ekran kavisli ekran? 27 inç 32 inç?
QHD IPS daha mı iyi olur? HDR özelliği olup olmaması önemli mi? Öneriler için teşekkürler.
Dell, Viewsonic, Asus gibi markaların modellerine bakıyorum, karar veremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X