Monitör almam gerekiyor, teknosa hediye çekim olduğu için ordan bakıyorum aşağıdaki modeller arasında ya da yine aynı mağazada benzer monitörler arasından tavsiye edeceğiniz monitör var mı ? Kullanıp memnun olan ya da özelliklerini iyi bilenler cevap verirse sevinirim. Daha önce philips 20' kullanıyordum dvi ve vga çıkışları olduğu için bazen 2 pc bağlıyordum format atarken vs, ayrıca film izlemek için güzeldi. philips stoklarda olmayabilir.
Abicim ben senin yerinde olsam 2 ms tepki süresi olan bir monitör alırım ki alacam. Eğer ekran kartının hdmi veya dvi çıkışı varsa bu girişlere sahip olan bir monitör al. Fakat illa da bunlardan birini alcaksan o zaman philips al. LED monitör FullHD ve yüksek kontrast var ;-) Şahsen ben de 3 monitör arasında kaldım :) Merak edersen yazarım.
quote:
Orijinalden alıntı: ttamyurek
Abicim ben senin yerinde olsam 2 ms tepki süresi olan bir monitör alırım ki alacam. Eğer ekran kartının hdmi veya dvi çıkışı varsa bu girişlere sahip olan bir monitör al. Fakat illa da bunlardan birini alcaksan o zaman philips al. LED monitör FullHD ve yüksek kontrast var ;-) Şahsen ben de 3 monitör arasında kaldım :) Merak edersen yazarım.
Tepki süresinin daha çok oyunlarda işe yaradığı söylenmişti ben genelde film izliyorum ama farkı olacaksa yine de o özelliğe de dikkat ederim. Gerçi baktıklarımın çoğunda 5ms. Hangi monitörlere bakmıştın ?
samsung alma diyorum ben çektim sen çekme :D bende S24A350H modeli var. videolarda aşırı bulanıklık vardı onu hallettim araştırıp ama renkler pastel resimlerde ve bi tuhaf onu halledemedim. lg veya philips felan al :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme