|
Monitör tavsiyesi 1500-1900Tl (2. sayfa)
-
-
Sizin bütçeniz ne kadar ve ne için kullanacaksınız? -
1200 1750 arası veririm yarı oyun yarı muhendislik çizimleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu size göre o zaman ben zaten ya bunu yada Lg yi alacağım. Renk aralığı baya yüksek.
-
Pivot özelliği de var ömürlük olur...
yın 12 sind kredi kartı günü keslincer alacam. önce aldığın model olursa inceleme yollada bilgim olsun hocam. Aslında BenQ marka alırdım ben çotan ama onda da Freesync yok anlamdım neden.
-
2000 - 2100 tl ye bulursanız bu modeli alın
24,5" Acer Nitro XV253QP IPS Full HD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Ocak 2021; 22:48:10 > -
Hocam bunda HDR 400 varmış fiyatı iyi gibi geldi.
Acer Nitro VG242YPbmiipx 23.8" 165Hz 1ms
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-vg242ypbmiipx-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-um-qv2ee-p01-p-HBV00000Y1BOC?magaza=BETA PLUS TEKNOLOJİ -
Hocam ben bişey sormak istiyorum Lcd mi yoksa Led mi daha iyi? -
ben tavsiye etmem
fiyatı en düşük olan modeli yazdım
2000-2100 tl hangisini bulursanız onu alın bu fiyata başka hiç bir şey önermiyorum
24,5" Acer Nitro XV253QP
24,5" Acer Predator XB253QGP
24,5" BenQ MOBIUZ EX2510
1600 - 1700 tl ye aldığınız ürünler giriş seviyesidir
-
Tamamdır hocam fiyatını takip edeceğim bunların teşekkürler yardımlarınız için.
-
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Ben de konu sahibinin belirtmiş olduğu aralıkta 144 hz monitör bakıyorum. Series s te kullanacağım ve HDMI üzerinden 120 hz için 1.4 yeterli mi ? Yoksa 2.0 mı olmalı
Buradan görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluselo96 -- 8 Ocak 2021; 15:45:20 > -
Bu tabloyu biliyorum fakat konsollarda 1.4 ile120 hz de sorun yaşayanlar olmuş . O yüzden kafam karıştı
Hdr olunca işler karışıyor galiba onun ile alakalı olabilir. -
ne yaptın aldın mı monitör..
-
Bu hafta finallerim varda ölü pixel çıkarsa uğraşamam diye obur hafta alır gibiyim. -
Hocam Lg'yi aldım. Dayanamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucukluselo96 -- 9 Ocak 2021; 14:1:37 > -
Hayırlı olsun. Kullandıktan sonra yorumunu bekliyorum. Bende ikiara bı dere kalinci bir karar verdim. Şu ann kullandigim aoc 8 yıllık monitör yerine tn panel Benq monitör aldim. Bu eski olmonitoru lanptopa baglayip yatak odamda kullanacam . Yeni bilgisayara da 1 hafta araştırıp ips 27 inç alcam. 3 PC 3 monitör :)) oldumu böyle olsun dedim. Sen LG hakkında yazarsan ozellikelrr ayağı falan nasıl ergonomik .i
Ölü pixel de çıkmaz arrik sıfır monitör. Testi nasıl yapiyprsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X