Şimdi Ara

Monitor tavsiyesi - 200-300 TL (Oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyun için monitor bakıyorum benim eski monitor öldü. 200-300tl verebilirim en fazla. İndirim bekleyebilirim o yüzden 350tlye falan güzel monitor var indirim bekle diyorsanız onuda önerebilirsiniz. Mümkünse 21.5" tercihimdir.

Ben AOC i2269VW sevdim ama 380TL biraz tuzlu geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelt

Arkadaşlar ben oyun için monitor bakıyorum benim eski monitor öldü. 200-300tl verebilirim en fazla. İndirim bekleyebilirim o yüzden 350tlye falan güzel monitor var indirim bekle diyorsanız onuda önerebilirsiniz. Mümkünse 21.5" tercihimdir.

AOC
    23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    369 TL

bundan aşağısı almaya değmez maalesef.

340 lira felandı bir aralar.
  • Biraz geç oluyo ama teşekkürler :) buda 375 TL. indirim beklicem demek oluyo. Peki Bu mu yoksa i2269VW mi fiyatları aynı o yüzden merak ettim. Galiba ilk hangisi indirime girerse onu alıcam gibi.
  • quote:

Biraz geç oluyo ama teşekkürler :) buda 375 TL. indirim beklicem demek oluyo. Peki Bu mu yoksa i2269VW mi fiyatları aynı o yüzden merak ettim. Galiba ilk hangisi indirime girerse onu alıcam gibi.

bunu almaya çalış
  • Tamam tekrar teşekkürler :)
  • PArayı toparladım 375 TL alıcam bi kaç güne. Direk toparlamışken bişey sorucam indirimde aynı fiyata daha iyi bir şey var mı diye bakıyım mı yoksa bu fiyata anca bu mu dersin?
  • quote:

PArayı toparladım 375 TL alıcam bi kaç güne. Direk toparlamışken bişey sorucam indirimde aynı fiyata daha iyi bir şey var mı diye bakıyım mı yoksa bu fiyata anca bu mu dersin?

bu kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ecmelt E kullanıcısına yanıt
    Kendini biraz zorlayıp, sorduğun i2269VW'yi alabilirsin.
    E2370Sd iyi bir monitör değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Arkadaşlar ben oyun için monitor bakıyorum benim eski monitor öldü. 200-300tl verebilirim en fazla. İndirim bekleyebilirim o yüzden 350tlye falan güzel monitor var indirim bekle diyorsanız onuda önerebilirsiniz. Mümkünse 21.5" tercihimdir.

AOC
    23" E2370Sd GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    369 TL

bundan aşağısı almaya değmez maalesef.

340 lira felandı bir aralar.

Hocam AOC ciddi anlamda güvenilir mi?

Mesela Kontrast oranı falan asusun bi kaç modeline göre bayağı düşük gözüküyor

Kontrast olayı çok mu önemli?

• elbette bakıyoruz da öyle çok ta değil zaten bu değerler %100 doğru değerler değil 1ms yazınca 2ms yazandan %100 daha iyi değil %50 ' de değil %5 daha iyi olsa öp başına koy. Kısacası bu değerlere bakılır evet ama monitörün kendisine de bakılır sonuçta orada isterse tam ters yazsın ama senin gözüne o çok daha iyi gözüksün ne yapacaksın değerleri iyi yazıyor diye kötü göstereni almayacaksın herhalde :)

rahat ol bright frame'i açtın mı AOC gayet güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.