Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar DonanımHaber kullanıcıları güzel bir sistem topladım ama monitörüm çok eski kaldı hemde yetersiz LG FLATRON L1755S modelini kullanıyorum ama şimdi değişim vakti geldi. Biraz araştırdım çok model arasında kafam karıştı birazda ghosting olayı varmış aynı şekilde ışık sızması gibi unsurlar beni korkuttu bunun için sizden yardımcı olmanızı istiyorum. Aşagıda istediğim temel özellikler var
    Marka : Asus - Philips - Samsung
    Çözünürlük : 1920x1080
    Boyut : 20" ila 24" arası
    Görüntü : Led veya Led IPS
    Tepki : 5 ms ve 1 ms arası
    Görüntü Çıkış : HDMI kesinlikle olsun gerisi farketmez
    Ek özellikler : Hoparlör - İnce kenar olsun olabilirse olmazsa Canınız Sağ Olsun
    Fiyat: Fiyat olarak Max. 550 TL verebilirim.
    Kullanım : Oyun oynayacam ama öyle yüksek seviye oyun değil PES falan öyle yüksek seviye değil.

Ben ASUS VN247H , ASUS VX229H ve Philips 237E4QHAD/00 çok hoşuma gitti fakat bunlar ghosting ışık sızması ekran sallanması gibi kötü özellikleri varmış doğrumudur. Şimdiden teşekkür ederim hepniizden Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrktn95 -- 23 Haziran 2014; 23:37:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böcekgrafik arkadaşın konusu var bir bak istersen baya bir yardımı dokunur sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: katanaone

böcekgrafik arkadaşın konusu var bir bak istersen baya bir yardımı dokunur sana

Eyvallah saolasın

• Tavsiye edecek varmı özellikle ghosting değeri sıfır olan monitör

• Güncel

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.