Şimdi Ara

Monitör tavsiyesi max bütçe 3000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çok film-dizi ve internette gezerim. Rekabetçi oyun hiç oynamam, oynadığım oyunlar genelde The Witcher,RDR,GTA,Total War vb. Min 27" - max 32" alacağım. Curved yani kıvrımlı istemiyorum. VA ya da IPS alacağım. En fazla 3000 TL verebilirim. Tavsiyelerinizi bu doğrultuda yaparsanız sevinirim. Ryzen 5 3600 ve RTX 2070S ekran kartım.

Bu sizce bunlar nasıldır?

LG 32GK650F-B
    Aoc Q27G2U/Bk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma100 -- 2 Eylül 2020; 19:33:33 >

• Anlayan arkadaşların görüşlerini bekliyorum lütfen.
  • İkisi de 1440p, VA, 144hz, 8 bit, freesync, gayet iyi monitörler.
    Yakından kullanacaksanız 32" büyük kalıyor, mesafeyi ayarlarsanız sorun olmuyor. 27" piksel yoğunluğu daha yüksek.
    AOC'nin parlaklığı düşük ama kontrastı daha iyi, LG'nin parlaklığı yüksek. Karanlık ortamda kullanacaksanız zaten parlaklığı azaltacağınızdan farkın bir anlamı kalmıyor, kontrast da bence önemli, özellikle filmlerde.
  • panel 10bit olsun 8bit+frc olanlardan bende aoc 24g2u var memnun değilim tn panel gibi renk kaybı var sagdan soldan
  • leventserdar kullanıcısına yanıt
    Yakından da kullanıyorum uzaktan da ama filmlerdeki kalitesi benim için daha önemli. Bu mantığa göre AOC daha önde duruyor.
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Sanırım ikisi de düz 8bit +frc'si yok. Peki bu bütçeye önereceğiniz başka bir monitör var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.