Şimdi Ara

Monitör tercihi için destek lütfen:) Lg 27gl750f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

144 hz bir monitör arayışı içerisindeyim. Dün amazondaki indirimde 27GL750F modelini yakaladım (1599tl) sizce bu monitörü almalıyım? 144 hz 1000 TL civarında 24 inç farklı bir monitöre mi baksam karar veremedim. Yine amazonda 999 TL ye LG 24Gl600f modeli de indirime girdi. Siz tercih yapacak olsanız hangisini alırdınız? 600 TL fark vermeye değer mi emin değilim...

Ekran kartım rx 570
    İşlemci R7 2700 Max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende çok baktım ama bunda karar kırdım ips denemek istiyorum. İps normalde pağlı olan bir teknoloji ydi ama artık alınacak seviyeler deler.
    akakce.com
    AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html

• Merhaba arkadaşım eğer fiyatta çıkma ihtimalin varsa VG24VQ öneririm fiyatda çıkamasanda VP249QGR öneririm asus un ikisi de asus oyun klasmanında lg den çok çok daha bir marka ayrıca 3 yıl garantili ürünleri.
  • 27 inç olanı aldım görüntü kalitesi gayet iyi çıktı beğendim . Destek için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.