Şimdi Ara

Monitör Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki konuda yardımınızı rica ediyorum.

1- Notebook a minidisplayport-vga çevirici ile monitörümü bağladığımda herhangi bir video yu (youtube vb. tarayıcı üzerinden yada vlc vb. player üzerinden olması farketmiyor) tam ekran yaptığımda simsiyah bir ekranla karşılaşıyorum. Driver güncelledim, format bile attım ama nafile sorun düzelmiyor. Fikir yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? (VGA çıkışından direk bağladığımda bu sorun olmuyor)

2- bir de monitörüm LG E2051 model ve 1600x900 çözünürlük destekliyor. Notebook ekranı ise full hd destekliyor. Ekranı yinele dediğimde monitörüm de full hd görüntü verebiliyor ancak ayrıca çözünürlük ayarladığımda kabul etmiyor ve siyah ekranda kalıyor. Monitörümden FULL HD 1920x1080 çözünülük alabilmem mümkün müdür?

Bu konularda yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• gokmenecer kullanıcısına yanıt
    merhaba 1. notebook üreticiniz ile görüşmekte fayda var.
    2. Monitörünüz 1600x900 destekliyorsa sadece o çözünürlük ve altındaki çözünürlükte görüntü alabilirsiniz. kısaca mümkün değil!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horusius07

merhaba 1. notebook üreticiniz ile görüşmekte fayda var.
    2. Monitörünüz 1600x900 destekliyorsa sadece o çözünürlük ve altındaki çözünürlükte görüntü alabilirsiniz. kısaca mümkün değil!!

daha üst bir çözünürlük alamaycağımı biliyorum ama 1920x1080 olarak çözünürlük veriyor monitör ama sadece ekranı yinele dediğimde bu oluyor normalde 1600.. monitör lg sitesinde de kutusunda da 1600 yazıyor ama anlamadım ss de ekledim

Monitör Yardımı

Monitör Yardımı

• Bu konuda kendi kendime bulduğum cevabı paylaşayım belki işine yarayan olur. normalde kutusu ve int sitesinde 1600x900 60Hz çözünürlük desteklediği belirtilen monitörümü 75Hz ile 1920x1080 olarak kullanabiliyorum. Özel çözünürlük ayarlarından ekran yenileme sıklığını 75Hz yapıp bu çözünürlüğü ayarladığımda sorunsuz çalışıyor.

Belki birinin işine yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.