Şimdi Ara

Monitör yerine Tv kullanmak?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok sağol hocam ama bu aralar zor. Dediğim gibi borç var biraz. Yani taksit aslında. Bunlar bitsin bişeyler bakıcam. Ayrıca ben curved tv düşünüyorum. Ne zaman elektronik markete gitsem uzun uzun seyrediyorum İnşaAllah tez zamanda biter de alırız bitane..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekran kullanırsınız. Pek bi dezavantajı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • ben ara ara 47" led tvde kullanıyorum ve şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. fakat bir kaç şeye dikkat etmek gerekiyor.

1. mesafe olarak tvnin yanlamasına boyutunun en az iki katı olacak. ( 100 cm ise en az 200cm mesafe olacak)
    2. tvnin ekran sığdırması otomatik değil fullde olacak. (tv kumandasından yapılacak)
    3. işletim sisteminin ekran tazeleme hızı 60p ye ayarlanacak. (benim tvye ilk taktığımda 25hz atlamalı seçeneği seçili olarak açılıyor elle düzeltiyorum. dikkat edilmesi gereken en önemli ayar, düzltmezseniz göründeki fare imleci dahil takıla takıla hareket ediyor.)
    4. tvnizin en az 2 katı mesafesinde ekrandaki görüntüler gereğinden fazla küçük ya da büyük gözüküyorsa bilgisayarınız ayarlarından dpi yi %100 - % 125 - % 150 olarak size en uygun olanla değiştirip ayarların etkinleşmesi için oturumunuzu kapatıp tekrardan açın.

bu şekilde kullanırsanız film,internet,oyun vb kullanım bakımından keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 29 Kasım 2015; 15:14:35 >

• bence olmaz samsung 55 var kasayı taktım kasayı görmedi laptopu taktım çalıştı ancak laptoptan her şeyini değiştirsem de(hz olarak çözünürlük olarak vs) ekranı konumlandıramıyor tv monitör olarak görmediği için. 55 den küçük ekranları boyutlandırabilirsiniz ancak kasayla açılışta monitöru bios görmediğinden ekran açılmıyor. belki monitör olarak algılanan tvler de vardır ama kesin bir şey söylemek mümkün değil. 50 inch 4k tvler 2000 ken 27 inch 2k monitörler 2500 bu fiyatları protesto ediyorum. monitör almıyorum. crt monitöre devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 27 Ocak 2021; 12:4:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.