Şimdi Ara

monitörde görüntü kalitesizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msı optix g24c4 serisi monitörüm bugün elime ulaştı.Kasayı henüz toplamadığım için monitörü eski leptopuma bağladım ve görüntüsünü beğenmedim aklıma takılan soru ise şu leptop eski olduğu içinmi monitöre kötü bir görüntü veriyor ? yeni aldığım ekran kartı olan 1660 s ye bağladığımda görüntü kalitesi artarmı? şimdiden yardımcı olucaklara teşekkürler.

• Hocam öncelikle
    1-) eğer nvidia ekran kartı kullanıyorsanız , nvidia denetim merkezinden dijital vibrance seçeneğini %80 e getirin.Eğer hoşunuza gitmezse bu seçeneği eski haline getirin.

2-)aynı çözünürlükteki görüntü ekran büyüdükçe detaylar(bulanıklık,karıncalanma vs) daha göze çarpa biliyor. Bu yüzden yüksek bit rate oranı olan videolar bulun. Monitörünüzün düğmesi ile keskinlik, renk, gamma değerlerini ayarlayın. Bazı monitörler garip çözünürlüğe sahip olduğu için (yatay olarak uzun ve dikey olarak kısa) 1080p bile açsanız çamur gibi geliyor bu sebeple yüksek çözünürlüklü(bitrate yüksek) videolarda deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim, ps4 e bağlayınca görüntü çok güzel ama leptopta kötü, anladığım üzere leptopun ekran kartı kaldıramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULANIK GÖRÜNTÜ SORUNU !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.