Şimdi Ara

monitörde parlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 3-4 gün önce bir sony hs95s 19" lcd monitör aldım monitörden çok memnunum tek sorun tam siyah ekranda ekranın üst kısmında oluşan bir parlaklık tam üst kısımda hafif bir ışık sızıntısı gibi beyaza kaçan bir gölgelenme oluyor sizce bu normalmi bu sorunu yaşayan başka birileri varmı acaba bi yardım lütfen.

• Yaw arkadaşlar yokmudur sorunla ilgili bilgisi olan...
  • Monitörün etrafında telefon hoparlör veya benzeri elektronik eşyalar varsa uzak tutmayı dene..
  • bende de aynısı oldu ama başka marka lcd. hoparlörden değil.
    benimkinde ekran tam siyah bir görüntü verirken tüm kenarlarda oluşan bir beyazlık var.
    sanırım üretim hatası gibi bişey. ben değiştirmedim ama sen git bu ne be kardeşim de hazır yol yakınken.
  • Sanırım benim monitörümde de üretim hatası gibi bişey söz konusu ama ben sevise götürmiycek şimdilik çünkü çok rahatsız etmiyor ve yazık sıfır aleti açtırıp parçalatmak istemiyorum nası olsa 3 sene garantisi var bide bişey fark ettim monitör ilk açılınca olmuyo ısınınca oluyo şimdilik böyle kullanmaya devam sony hs95s çünkü görüntü kalitesinden falan çok memnunum yaa...
  • bende açılır açılmazda oluyor. hani windows başlarken ortada winxp yazar ve siyah ekran olur ya, orada bariz belli durum. daha önce bir mp3 playerım bozulmuştu geri götürdüm firmaya açmışlar kasasını. biraz çizilmiş ve açıldığı belli olacak şekilde biraz problemli kapatılmış bakınca belli oluyor. sonra hiçbir sorun bulamadık dediler. meğer firmware update gerekiyomuş mp3 playera. olan alete olmuştu.

artık sende duruma göre kararını ver kendin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

bende açılır açılmazda oluyor. hani windows başlarken ortada winxp yazar ve siyah ekran olur ya, orada bariz belli durum. daha önce bir mp3 playerım bozulmuştu geri götürdüm firmaya açmışlar kasasını. biraz çizilmiş ve açıldığı belli olacak şekilde biraz problemli kapatılmış bakınca belli oluyor. sonra hiçbir sorun bulamadık dediler. meğer firmware update gerekiyomuş mp3 playera. olan alete olmuştu.

artık sende duruma göre kararını ver kendin.

Haklısın bizim ülkemizde teknik servisler ürünü tamir yerine daha güzel bozabiliyorlar ve bunu gayet güzel örtpas ediyorlar bende o yüzden güzelim monitörü parçalatmak istemedim şimdilik kullanmaya devam ediyorum garanti ve teknik servis konusunda en iyi philips ve samsung sanırım şuan heleki samsungun yerinde garanti uygulaması bence süper.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.