Arkadaşlar ekranımda aşağıdaki fotoğraf ve videodaki gibi bir sorun yaşıyorum, DP kablosunI çıkartıp geri takınca düzeliyor. Ayrıca başka DP kablosu da denedim sorun devam ediyor. Benim merak ettiğim konu bu sorun monitör kaynaklı mı yoksa ekran kartı mı? Çözümü nedir ? Monitör Msi G244F 165 HZ Ekran Kartım Galax RTX 4060 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iilkeerr -- 21 Temmuz 2024; 18:42:45 > |
MONİTÖRDE PİKSELLEŞME SORUNU YAŞIYORUM
-
-
Kabloyu çıkar-tak yapınca (muhtemelen anlık olarak) düzeldiğini belirtmişsiniz. Mümkünse monitörü farklı bir kaynakta (PC-konsol-tablet-telefon vb.) dener misiniz veya denediniz mi?
Alternatif olarak, GPU içeren bi' CPU'ya sahipseniz onboard GPU üzerinden de deneme yapabilirsiniz. Sorun devam ettiği takdirde zaten sebebin monitör olduğu anlaşılacaktır. Bunun aksi durumunda ise yazılımsal sorunlar/çözümler gündeme gelebileceği gibi GPU'nun arızalı olması da anlaşılabilecektir.
-
aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi hocam?
-
hocam konudaki mesajımdam sonra 3 farklı bilgisayar değiştirdim. Hepsinde sorun devam ediyor. Hdmi ve DP girişi farketmiyor. Benim sorunum monitör kaynaklı. Ancak ayda 1 falan yaptığı için önemsemiyorum artık. Garantiside var ancak başka monitörüm olmadığından garantiye de gönderemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iilkeerr -- 7 Aralık 2024; 22:26:28 >
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- exiting pxe rom
- casper format tuşu
- sahibinden eski ilanları görme
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- windows ekran görüntüsü alma
- telefon şarj olmuyor
- ekran videosu alma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- udf dosyası nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X