Şimdi Ara

Monitöre Görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bilgisayar sistemi topladım. kasayı tamamen topladım herşeyi taktım çalıştırıyorum fakat monitöre görüntü gelmiyor.
    no signal falan gibi bişey de yazmıyor yardım edebilicek birisi varmı acaba

anakart asus m5a97 r2.0
    ekran kartı asus hd7850 2gb 256 bit
    ramlar 2x4 corsair 1600mhz

• Ramleri çıkart tek tek dene açılacaktır.Olmazsa mem ok tuşuna bas.Yine olmazsa uzat montaj yapıp bir daha dene.Tüm kabloları taktığına ve kısa devre olmadığına emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramlari denedim sanırım onlarda sorun yok anakart şase yapıyo olabilirmi
  • benimde böyle bir sorunum var başlangıçtan sonraki windows yazısından sonra hoşgeldiniz ekranı gelmeden bir 5 dk kadar siyah ekranda kalıyor hdd de sorun yok bios güncelledim ama yine olmadı
  • 5-6 aylık masaüstüm sorunsuz çalışıyordu.Aynı şekilde toplama pc.Fakat dün gitti görüntü bir anda.Kasayı başka monitör ve vga kablosuyla denedim.Yine aynı sorun.Sorunlu parçayı benim bulmam gerektiğini söyledi Vatan.Sizce nasıl halledilir beyler Pcnin içini kurcalamakta istemiyorum.Zaten soğutucu dev gibi birşey ve bende pek anlamıyorum Bilgisayarcıya götüresim yok.
  • senin sorun büyük ihtimalle ekran kartı normal ekran kartını sök onboard ekran kartına tak öyle bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

5-6 aylık masaüstüm sorunsuz çalışıyordu.Aynı şekilde toplama pc.Fakat dün gitti görüntü bir anda.Kasayı başka monitör ve vga kablosuyla denedim.Yine aynı sorun.Sorunlu parçayı benim bulmam gerektiğini söyledi Vatan.Sizce nasıl halledilir beyler Pcnin içini kurcalamakta istemiyorum.Zaten soğutucu dev gibi birşey ve bende pek anlamıyorum Bilgisayarcıya götüresim yok.

Vatandan aldığın tüm parçaları geri ver ve hepsinin arızalı olduğunu düşündüğünü söyle.Vatanın servisi hepsini deneyecek ve sorunlu parçayı bulacaktır.Sorunsuzları da geri yollarlar size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı bozulmuştur onbord du dene bikere o da olmaz kuzey köpri gitmiş olabalir geçmiş olsun.
    Not:Pcyi görmedigim için tahminde bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

5-6 aylık masaüstüm sorunsuz çalışıyordu.Aynı şekilde toplama pc.Fakat dün gitti görüntü bir anda.Kasayı başka monitör ve vga kablosuyla denedim.Yine aynı sorun.Sorunlu parçayı benim bulmam gerektiğini söyledi Vatan.Sizce nasıl halledilir beyler Pcnin içini kurcalamakta istemiyorum.Zaten soğutucu dev gibi birşey ve bende pek anlamıyorum Bilgisayarcıya götüresim yok.

Vatandan aldığın tüm parçaları geri ver ve hepsinin arızalı olduğunu düşündüğünü söyle.Vatanın servisi hepsini deneyecek ve sorunlu parçayı bulacaktır.Sorunsuzları da geri yollarlar size

İyi yöntemmiş.Gidip verdim bu arada.Fazla söze gerek kalmadan aldılar.

• ekrankartını anakarttan sök sonra vga kablosunu anakartın onboardına bağla sonucu buraya yaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.