Slm Beyler Bir Sorum Olacak. Bilgisayarı Açtığımda Monitöre Görüntü Gelmiyor Münitörün Işığı Yanıp Sönüyor. Önce Monitörde Sorun Olduğunu Düşündüm. Fakat Açılırken İlk Başta Dıtt Seside Gelmedi. Sonra Bios Pilinde Bir Problem Olduğunu Düşündüm. Yeni Bios Pili Aldım Ancak Yinne Aynı Sorunu Yaptı. Tüm Sistem Çalışıyo Fakat Bilgisayar Açılırken Gelen Dıtt Sesi Gelmiyor Ve Monitöre Görüntü gelmiyor. Umarım Anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı Bekliyorum...
üstad ram arızalanmıs olabilir bir yerden yedek bi ram iste ve tekrar dene
quote:
Orjinalden alıntı: QuantumGames
Slm Beyler Bir Sorum Olacak. Bilgisayarı Açtığımda Monitöre Görüntü Gelmiyor Münitörün Işığı Yanıp Sönüyor. Önce Monitörde Sorun Olduğunu Düşündüm. Fakat Açılırken İlk Başta Dıtt Seside Gelmedi. Sonra Bios Pilinde Bir Problem Olduğunu Düşündüm. Yeni Bios Pili Aldım Ancak Yinne Aynı Sorunu Yaptı. Tüm Sistem Çalışıyo Fakat Bilgisayar Açılırken Gelen Dıtt Sesi Gelmiyor Ve Monitöre Görüntü gelmiyor. Umarım Anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı Bekliyorum...
Sorun ekran kartında olabilir kasaya gelen güç kablosunu çek kasadaki power düğmesıne bi kaç kere bas power kablosunu tak sonra power düğmesine bas pc nin açılması gerekir. Anakartta onboard ekran kartı yoksa ve ekran kartını harici kullanıyorsan bu sorunlar yaşanabiliyor. Bu sorunu bende yaşadım kasadan güç kablosunu çekip takıorum ama bu işlemi bi kaç kere yapıorum. Numlock ve capslock tuslarının ısıkları yanmaya başaldıgında normal açılıyor demektir. Açtıktan sonra ekran kartınn güncellemelerini felan yaparsan sorunu bir daha yaşamayabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme