Şimdi Ara

Monk Mod 2. gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük bir adım attım. Tam olmasa da uydum denebilir. Yani canım sosyal medyaya dair hiç bir şey çekmiyor. Max 2 3 ders dışı video izledim. Reseptörler oluşması için 0 a indirmeliyim. Ben bu bağımlılıklardan kurtulacağım da iç sesimi nasıl susturucam? Yani içimden bir ses çok kötü haldesin 6 ay kaldı, ailenin yüzüne nasıl bakacaksın? Izdırap dolu günler bekliyor. Yaz tatilin zehir olacak vs vs. Bu sesi susturamıyorum. Bugün Tr geneli bilgisarmal açıklandı. 43 net ***! Fenden doğrum yok. Türkçe yerlerde mat ağlıyor... Konu eksiğimden dolayı hepsi. Benim en geç mart 15 de hem tyt hem ayt konularını bitirmem lazım. Bugün KTÜ çalıştım ve zorluyor. Ayt şamar oğlanına çevirmese iyi. ULAN BEN O KADAR İYONİK BİLEŞİĞİ NASIL EZBERLİYİM. Tekrar diyorum hedefim 10k vs değil. 20 de değil. 50k ve altı bana cidden kafi. O İĞRENÇ MEZUNA KALSAM BİLE EN AZINDAN, 50K DAN DİYEBİLEYİM. HER ŞEY TAMAM OLACAK AMA ÖZGÜVEN OLMAYACAK Mİ GERÇEKTEN? Sinirlendim kusura bakmayın. Netimi öğrenen ailemin tepkisi... Babam görünce yüz buruşturdu, annem bu sene olmayacak demek ki dedi. Sadece içimde Ulan yapsam da bir kapak olsun herkese diye his var. O his güçlenmek zorunda. Cümleler çok dağınık olabilir çünkü aklım değil kalbim yazıyor. Ve yazdığımı ne kontrol ediyorum ne 2 kez düşünüyorum.

Dün bir reisi daha keşfettim. Forumu 2016 yılına ait. Dopamin detoksunun hayatını nasıl değiştirdiğini uzun uzun hatta baya uzun anlatıyor. Kendisi çok fazla sigara ve masturbasyon bağımlısıyken, rezil durumdayken nasıl en kalifiye eleman olduğunu anlatıyor. Dediğine göre kendisi bu +18 meseleleri 12.5 yaşında başlamış ve 22 yaşına kadar her gün 3 4 kez bu illeti yapmış. Haziran da bir anda sigara ve bu +18 işleri bırakmış ve büyük ızdıraplar sonucunda başarmış. Başarmasında en önemli faktör etkilerini hissetmesi. Kızların ona artan ilgisi, okuduğunu unutmaması (önceden okuduğunu anlamayı geç, neden sonuç ilişkisi kafasında zor kurar haldeymiş ve bir işe başlamadan +18 işlem yapmadan başlayamazmış) Evet buna benzer benimde tanıdığım insanlar var. Reisin en büyük başarısı sigara olmuş. Bende bu adamda olan hiç bir alışkanlık yok. Başarmış günün sonunda anlattığı çok büyük etkiler benide etkiledi. O zaman bu monk Mod işi devam. Herhalde buraya günlük tutmam diyeti bozmaz.

Evet bugün burada iğrenç bir konumdayım. Ya başaramazsam demek yerine ya başarırsa demeliyim. Bugün 7.30 saat çalıştım. Not alma işinde hızlanmam lazım. Anlama kabiliyetim çok yavaş. Ve hocanın her dediğini yazıyorum. Bu baya 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻. Çünkü unutuluyor ve not birikince konu zorlaşıyor.

Diğer durum UYKU
    Eskiden aram iyiydi ama artık çok kötü. Alarmı sürekli istemeden sabah erteliyorum. Öyle yada böyle ben derse erken başlamaya ALIŞMALIYIM. Çünkü geçen her dk O KADAR ÖNEMLİ ARTIK. İLERİ DE KONULARIM RAMAZAN ÖNCESİ BİTERSE MANYAK RAMAZAN PLANIM VAR. MANYAKKK!! UÇUCAM ORADA. ÇÜNKÜ DENEME FOCUS DEVREYE GİRECEK. AMA O ZAMAN KADAR NETLERİM BELLİ SEVİYEYE GELMELİ.

Yapı olarak baskıcı, panik atak, kaygılı bir ailem var. Asker çocuğuyum sonuçta. Onların bu huyları bana da geçmiş maalesef. Ailemi seviyorum. Ama kendimi bulmam keşfetmem için benim Adana'dan o İstanbul'a gitmem lazım. Karla tekrar tanışmak, vapura binmek, cadde gezmek istiyorum. En son Haziran da bir arkadaşımı gördüm. 6 aydır tek ve yalnızım. Odamdayım sadece. Haziran başlarken yks adına manyak ümitlerim planlarım vardı. Hiç biri olmadı. Bu olmak zorunda ama. Neyse uzattım.

Yarın kusursuz yaptım diye gelmek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bırakmadım bu işi!!!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.