Şimdi Ara

Monk oyuncu sayisi neden az ? // monk 1-2 soru sormak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oyunda yeniyim daha lvl im 20 fakat oyunda nedense wizard ve monk sayisi cok az gibime geldi acaba ben mi hataliyim. Budistleri sevdigimden dolayi direk monk actim acaba hata mi ettim diye de dusunmuyor degilim.

Sormak istedigim birkac basit soru var cevaplarsaniz sevinirim.

Monkun main stat i nedir ? VIT galiba ?

Birde sizce hangi silah yapisini kullanmaliyim ?

Birde oyunda goreve giderken ben mesela elimden geldigince butun moblari kesiyorum butun expleri toplamaya calisiyorum ama hic canavar kesmeden direk gorevi alip bitirmeye ugrasan adamlar geliyor oyunuma public games acinca. Sizce de oyle mi yapilmasi lazim yoksa ben mi hakliyim ? Ya da ilerde mesela haftalarimi verip tek bir yerde butun expleri telafi edebilecegim map ler var mi ?

• monkun ana stati dex. vitality can verir. vitality kastirirsan canin yuksek olur. ve kolay kolay olmezsin.. level 60 olana kadar, soketli silahlar kullan. ve onlara kirmizi gem tak. ne kadar buyuk varsa onu tak.

level 60 olunca isler degisiyor... silah zirh filan hepsi attack speed, crit damage, crit chance, vit ve dex etrafinda toplaniyor. natalya setten 2 tane giymen crit chance bonusunu almana saglar.

daha cok sey yazilir... ama once 60 ol sonra butceni yaz. ona gore oneriler yapariz.

NOT: bu arada benim bir tek monk 32. levelda kalmis:D simdi basligin anlamli geldi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

monkun ana stati dex. vitality can verir. vitality kastirirsan canin yuksek olur. ve kolay kolay olmezsin.. level 60 olana kadar, soketli silahlar kullan. ve onlara kirmizi gem tak. ne kadar buyuk varsa onu tak.

level 60 olunca isler degisiyor... silah zirh filan hepsi attack speed, crit damage, crit chance, vit ve dex etrafinda toplaniyor. natalya setten 2 tane giymen crit chance bonusunu almana saglar.

daha cok sey yazilir... ama once 60 ol sonra butceni yaz. ona gore oneriler yapariz.

NOT: bu arada benim bir tek monk 32. levelda kalmis:D simdi basligin anlamli geldi:D

hmm anladim tesekkur ederim.

birde bu sorumu cevaplarsan cok sevinirim

quote:

Birde oyunda goreve giderken ben mesela elimden geldigince butun moblari kesiyorum butun expleri toplamaya calisiyorum ama hic canavar kesmeden direk gorevi alip bitirmeye ugrasan adamlar geliyor oyunuma public games acinca. Sizce de oyle mi yapilmasi lazim yoksa ben mi hakliyim ? Ya da ilerde mesela haftalarimi verip tek bir yerde butun expleri telafi edebilecegim map ler var mi ?

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    Şu anda en hızlı exp kazanma yöntemi Act I de festering woods'ta nephalem valor 5 yaptıktan sonra fields of misery'de ki crypt adlı mahzen-mağara'da ki tüm yaratıkları temizlemekten geçiyor.crypt isimli mahzen rastgele denk geldiğin için nephalem valor'u 5 yaptıktan sonra fields of misery'i de temizleyerek iyi oranda exp kazanılabilir.
    Yine de google - youtube gibi sitelere " crypt run" yazarsan daha açıklayıcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say me

Şu anda en hızlı exp kazanma yöntemi Act I de festering woods'ta nephalem valor 5 yaptıktan sonra fields of misery'de ki crypt adlı mahzen-mağara'da ki tüm yaratıkları temizlemekten geçiyor.crypt isimli mahzen rastgele denk geldiğin için nephalem valor'u 5 yaptıktan sonra fields of misery'i de temizleyerek iyi oranda exp kazanılabilir.
    Yine de google - youtube gibi sitelere " crypt run" yazarsan daha açıklayıcı olacaktır.

tmm tesekkurler .

25 lvl im 500 dex var iyi mi :D . oyunda 60 lvl birisi yeni monk kasiyormus onla tanistim bana epey item ve gem verdi her gem +34 dex veriyor butun item larima bastim iste damage 600 falan epey iyi oldu ya .
  • quote:

Adam daha 20 level oyuna yeni başlamış sen crypt Run diyorsun adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

tmm tesekkurler .

25 lvl im 500 dex var iyi mi :D . oyunda 60 lvl birisi yeni monk kasiyormus onla tanistim bana epey item ve gem verdi her gem +34 dex veriyor butun item larima bastim iste damage 600 falan epey iyi oldu ya .

60 level olana kadar oyunun tadını çıkart.çok fazla kasmana gerek yok build için şuan.60 level olduktan sonra asıl macera başlayacak

• Tides Of Blood kullanıcısına yanıt
    oyununa adam girmesi iyidir. oyundaki oyuncu sayisi exp sayisini katliyor. dolayisiyla daha fazla exp alirsin. birde mp seviyesini arttirman daha fazla exp veriyor. yani mp0 oynarken bir mob oldurdugunde 100 veriyorsa mp10da oldurursen ayni yaratigi 900 exp verir...onun disinda 60 level olana kadar keyifle oyna....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.