< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuzTR -- 14 Mart 2015; 12:23:08 > |
mono amfi ayarları acil lütfen
-
-
Hocam sadece bu resimler değilde sistemin komple resmini çeksen sana zahmet. Aküden gelen kablo,sigorta ,kapasitörden amfiye giren kablo, amfinin ayar kısmı.
Birde mono amfinin üstünde sigorta var mı? Sigorta yoksa ekstra sigorta girmek lazım mono amfiden sonra.
Kapasitör kısmını dağıtıcı olarak kullanmak yerine 2 tane dağıtıcı blok alıp aküden gelen kabloyu ve ana şase kablosunu diğer dağıtıcıya girip amfi ve kapasitörün artı ve eksilerini dağıtıcılara bağlamak daha iyi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aksama atıyım butun resımlerı dedııgn gıbı blok gıbı bısey var 1 kablo gırıyo 2 tane cıkıyo 2 tane bundan var aksama buutn resımlerı atıyım yardımcı olabılırsın umarım cok canımı sıkmaya basladı -
-
Mono amfi aku arasindaki sigorta patlak onu degistirin varsa imkan amperini yukseltin. Mono amfiye dikkat edin akuyu bosaltir. Fazla kurcalamadan bi seferde halletmeye calisin.
patlak derken 2 gun once gıttım kontrol ettırdım hıc bı seyı yok dedıler ayrıca sorunuda cozduk 2 3 kablo cıkardılar fazlalık olan yerıne 1 kablo takıldı 2 mt kadar aracın govdesınden sase almıslar yada onun gıbı bırsey suan hıcbır sıkıntım kalmadı bass amfısınde en ufak kesılme vs kalmadı son ayarında bıle :) tesekkurler herkese yenı resımler yakın zamanda paylasırırm vıdeo da olabılır ıyı gunler cumleten :) -
Hallettiyseniz hayirli olsun. Sigortada ki siyahligi gormuyormusunuz. Bir daha ki sefere atar o kontrol ettirin.
o sıyahlık ne anlama gelıyor kontrol ettıklerınde bana bısey demedıler ve nasıl bı sıgorta onerırsın ? amper olarak -
Sigortayi yenilemen gerekir stereo amfi kullaniyorsaniz 30 amper sigorta mono amfide varsa 60 amper sigorta taktirmaniz gerekiyor. Sigortanin iyisi kotusu olmaz. Kolay gelsin..
suan o sıgorta mono amfıye baglı dıger stereo amfı ıcın ayrı sıgorta var 2 sıgorta var yanı akude en yakın zamanda degıstırıyım -
hocam kablo seti çok ince gibime geldi imzanızdaki sistem için. en az 4 ga kablo lazım o subwooferla amfiye.temizinden de 200a sigortalık. aman dikkat edin :) -
o resımler eskı suan mono amfıde 4 ga stereo amfıde 6 ga mevcut o konuda sıkıntım kalmadı cok sükür sıgortaya baktırdım bugun yıne bıseyı yok onun dedıler -
Üstünden çok uzun zaman geçmiş fakat yine de tekrardan çözüm aramaya gelen kardeşlerime yazayım; Konudaki gibi belli bir sesten veya ayardan sonra amfi korumaya giriyorsa dedikleri gibi kablo ya oksit tutmuştur ya da bir iki tel tutuyordur. Elinize bir multimetre alıp amfiye giren voltajı ölçün 12.5V'dan az çıkarsa, başka bir yerden şase alıp deneyin voltaj düzeliyorsa - kablosunu inceleyin. kaputu açıp sigortanın giriş ve çıkışına tutun multimetrenin + ucunu ya girişinde ya da çıkışında birinden biri 12.5 değerinin üstünde gösterir. Muhtemelen sigorta giriş çıkışıdır. hiçbiri değilse bile amfinin kablolamasının fotoğrafını çekip hoparlör çıkışlarını boşaltın yine aynı sorunu yapıyorsa yüksek ihtimal amfinizin iç devresinde bir sıkıntı vardır. Hayırlı günler dilerim, ulaşıp soru sormak isteyen olursa +90 545 916 10 57
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X