Bildirim
MONO BAS ANFİ YARDIM !!! ÖNERİ VE TAVSİYELERİNİZ !! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle alınmaz .bu wat değerleri bu kadar ucuz olmaz ve olamaz .ürün ayrıca cok kalitesiz .şimdiden söyliyim alırsan bas hoparlörlere yazık edersin .durum müsait deilse uygun zamanda arayışa gec -
gerçekten mi :S bende kıllandım gerçi ama adamla konuştum ve forumdaki arkadaşlarada soriyim dedim sagolasın eledim gitti :D ya bnm amacım net ve kaliteli ses almak tek bas a yönelip iyi bir anfide alabilirim örnegin ROCFORD BD 1000 ,Yada DLS A6 MONO gibi ,ilerde imkanım oldugunda güçlü bir anfi alıp iki sub yapabilirim :/ arkadaşalar bu arada hepinize tşkkürler vermiş oldugunuz bilgiler için forumda caylagım ama aslında bu olaylara çok uzakta degilim ama paylaşım ve tavsiyeler bnm için çok önmli tşk. -
tek bas yetrli ve bir cift 125 ve 150 rms arası compenet bir cift
fazla karışıklığa gerek yok ne kadar cok cihaz o kadar cok karışıklık -
aklımda olanları paylaşıyım infnity kappa 6,1 ,jbl gti 608 ,focal krx2 yada hertz hsk 165 bunlardan başka niyetim yok zaten kicker ın anfileri dışında hiç bir emin oldugum durumu yok :D bassları da kare bam bam dan başka ton yok :D -
quote:
Orijinalden alıntı: mamuli
jamara verdigin bilgiler için tşk öncelikle kendimi dls ve rocford için zorliycam ama bahsettigim anfilerin ikinci eli powerbas ın iki katı :) :) son secenek powerbass olacak ,bu arada yanlış anlmazsan senin rocford bd 1500 için bahsetitgin 3 ohm olayını anlamadım :S iki bası kaldırırmı rahatlıkla :S ama dedigin gibi 2 ohm 1000 mi 1500 rms veriyo galiba :S ne zor işler arkadaş :D
Almışken acele etmeyin bir kere alın kaliteli olsun.
3ohm olayı subwooferınla ilgili anfiyle değil. -
kesinlikle öle çok aceleye getirirsem istedigim verimi alamam gibi görünüyo :) arkadaşlar rocford yada dls arasında seçim yapsanız kararınız degişmez ne olurdu ? :D -
Yukarda dediğiniz gibi eğer yeni başlıyorsanız 2 taneye hiç gerek yok.
Bir tane gti12 fazlasıyla yeterde artar bile.
Aslında kalite istiyorsan jblden vazgeç derim rockford fostage veya re audio subwoofer için daha iyi bir seçim olur.
Focal krx2Güzel seçim -
jamara öle deme ya çok tatlı bir tonlaması var ben zamanında özellikle daha güçlü olmasına ragmen jbl w15gtialmadım 800 rms ama 38 cm ,em idealı bnm kanımca 30 cm
,krx2 gerçekten çok iyi tek takım bile yeterli olur evt -
quote:
jamara öle deme ya çok tatlı bir tonlaması var ben zamanında özellikle daha güçlü olmasına ragmen jbl w15gtialmadım 800 rms ama 38 cm ,em idealı bnm kanımca 30 cm
,krx2 gerçekten çok iyi tek takım bile yeterli olur evt
O zaman re audıo yada rockford dinle jble bakmazsın
Şaka bir yanada jbl fiyatına re audıo almak daha mantıklı.
Takıma gerek yok bir tane olsada yeter
-
vallayı elden olanlar bunlar yapcak bişey yok jamara :D
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-jl-audio-jx-1000.1-amfi-114600469/detay/
jl audio jx 1000.1 yorumun ne ? -
quote:
vallayı elden olanlar bunlar yapcak bişey yok jamara :D
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-jl-audio-jx-1000.1-amfi-114600469/detay/
jl audio jx 1000.1 yorumun ne ?
Jl ninde rockford dan aşağı kalır yanı yok
4 ohms: 500 watts x 1 chan.
3 ohms: 750 watts x 1 chan.
2 ohms: 1000 watts x 1 chan
3ohmda stabil olarak çalışıyormuş sorun olmaz o zaman senin için
-
-
iyiymiş ozaman :D adam da 550 istiyo ama :D -
vallayı sürekli bişiyler araştırıyorum :D çünkü hiç sevmedim macustic le soundmagus u ,içime sinse sıfır soundmagus VS1500.1 ile macustic 2000.1 var -
quote:
vallayı sürekli bişiyler araştırıyorum :D çünkü hiç sevmedim macustic le soundmagus u ,içime sinse sıfır soundmagus VS1500.1 ile macustic 2000.1 var
Ne kadar kalite o kadar para
Kaliteli set yapmak istiyorsan dediğin markaları alma.
Mesela bende soundmagus subwoofer kullanıyorum gayet memnunum ama beklentiler yüksek olduğundan yakında değiştirceğim hepsini allah nasip ederse.
Alıntı yaparak cevap verirsen iyi olur göremiyorumda mesajları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamara -- 28 Mayıs 2013; 11:44:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jamara
quote:
vallayı sürekli bişiyler araştırıyorum :D çünkü hiç sevmedim macustic le soundmagus u ,içime sinse sıfır soundmagus VS1500.1 ile macustic 2000.1 var
Mesela bende soundmagus subwoofer kullanıyorum gayet memnunum ama beklentiler yüksek olduğundan yakında değiştirceğim hepsini allah nasip ederse.
Sen nasıl bişiy düşünüyosun hyrlısı ile :D jamara ya da şimdilik tek sub kullancam hbl gto 1201.1 mi alsam en azındam dls rocford gibi olmasa bile xetex soundmagus macustic ten iyidir tonu ama biraz sert biliyorum çünkü geçmişte kullanmıştım :D imkanım olunca zaten aklımda iki şey var bir focal krx2 mid takım bide dls mono anfi :D ama dedigin gibi sabır ,imkan zevk işi bunlar
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jamara
quote:
Sen nasıl bişiy düşünüyosun hyrlısı ile :D jamara ya da şimdilik tek sub kullancam hbl gto 1201.1 mi alsam en azındam dls rocford gibi olmasa bile xetex soundmagus macustic ten iyidir tonu ama biraz sert biliyorum çünkü geçmişte kullanmıştım :D imkanım olunca zaten aklımda iki şey var bir focal krx2 mid takım bide dls mono anfi :D ama dedigin gibi sabır ,imkan zevk işi bunlar
Parayı toplayabilsem kafamda netleştiricimde para durumu sıkıntı biraz
Ne kadara alıcaksın 1200.1 i?
İnşallah alırsın krx2 leri,alıncada kimseye gösterme nazar değer
-
-
yani jbl 1201.1 için aklımda ki rakam 350-400 arası ,aslında imkan olcak jbl 14001 e alıcan da nerde :D 1000 lira cıvarı ,jbl 24000 i söylemiyorum bile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X