Şimdi Ara

Monster 15,6' MS-16F4 Haswell Serisi Kullanıcıları Kulubü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selam kardeşim zevkler ve renkler bu işe giriyor bende tamamen siyah olan kasası var ve bence super . özellikle klavyenin bulunduğu bölüm ve alt kısım yılan derisi şeklinde desenler var oldukça hoş görünüyor boyasında da simler var parıltılı bir hava veriyor bir daha alsam yine siyah alırdım şahsen.
  • Sürücüleri nerden indireceğiz.

Dota 2 de fena oldu böyle :)
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    sürücüleri kurulu geldi bana :) win 8 pro 30 gün deneme paketli.sürücüleri monsterın sitesinden bulabilirsin.
  • arkadaşlar bişi sorcam sizlere klavyedeki ışık rengi maviden başka renk olmuyormu ?
  • vknbayir kullanıcısına yanıt
    hayır sadece mavi oluyor tek renk malesef
  • Arkadaşlar kamerayı çalıştıramadım aygıt yöneticisinde de gozukmuyor win 8 i kurdum cd dekilerin tumunu yükledim.Yardim edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ctrl nin yanında Fn tuşu var klavyede sol altta ona basıp birde F6 basarsan açılıyor.

• tm oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omermoz -- 1 Şubat 2014; 22:17:47 >
  • win7 yükledim kendi kendine kapanıyor. sorun ne olabilir?

dıt diye bir ses geliyor kapanıyor. 2dk da bir de yapabiliyor, 30dk da bir de.

win 7 sürüm 6.1 sp1
  • Kapanma sorunu bir tek bende herhalde?

Bir de sorum olacak: Power ruşu beyaz yanarsa ne demek, turuncu yanarsa ne demek oluyor?
  • Bios güncellemesi yapmazsanız win 7 ile sorun çıkıyor. Alırken söylemişlerdir muhakkak. Win 8 kullanmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110011001001011

Kapanma sorunu bir tek bende herhalde?

Bir de sorum olacak: Power ruşu beyaz yanarsa ne demek, turuncu yanarsa ne demek oluyor?

beyaz yanarken intel ekran kartı devrede turuncu yanarken nvidia devrede demek.kapanmada %100 donanımsal remler sorunlu olabilir.
  • @kesbi bir de windows 8 ile deneyeyim o zaman. bios update daha önce yapmadığım için bulaşmıyorum hiç. teşekkürler.

@lazx_53 artık ptesi bakacağız. teşekkürler cevap için.
  • arkadaslar mavı klavye rengı bır sure sonra sıradan gelıor bızım ms 16 f4 lere msı dakı gibi farklı renk klavye takabılırmıyız gecen youtube da gordum bırısı barebone a takıp calıstırmıs gayette hos gorunuor
    bu konuda bılgısı olan yada deneyen varmı acaba amazon yada ebay gıbı sıtelerden hangı klavyeyı almam konusunda lınk yollayabılırsenız cok tşk ederım
  • Mantık olarak klavyeyi değiştirirseniz, yani MSI'ın kullandığı klavyeyi takarsanız ve onun sürücüsünü yüklerseniz olması lazım ama yapacağınız masrafa değeceğini sanmıyorum. Zevk meselesi tabi. Benim klavye hala dalgalı olarak duruyor mesela. Benim en büyük şikayetim (tabi küçük enter tuşunu saymazsak) home ve end tuşlarına tek basmada ulaşamamam. Bu beni sinir ediyor ve yapanlara her seferinde sövüyorum. Page up ve page down birincil yapılmış aptal gibi. Mouseun tekerleğiyle yaptığım işe özel tuş koyuyor, satır başı satır sonu, sayfa başı sayfa sonu işlerine yarayan ve sık kullanılan tuşu ikincil yapıyorlar. Yapan mühendisler tam dayaklıkmış.

Bu arada ebay vs. yerlerden alacağınız klavye %99.9 İngilizce olacaktır. Ben tavsiye etmem şahsen.

Monster 15,6' MS-16F4 Haswell Serisi Kullanıcıları Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 4 Şubat 2014; 14:25:53 >

• tamam monster da bu makine çok kaba ben biraz daha kibar bir şey istiyorum ama makine de çok iyi performans veriyor bu arada parlak lcd ile mat lcd arasında fark neyin nesidir? parlak düşüneyim mi almayı planlıyorum da henüz karar veremedim monster mı yoksa lenovo y510p yeni modeli mi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigzara -- 17 Şubat 2014; 1:30:29 >
  • Bios ayarlarında boot olarak cd/dvd tanımlı fakat cd takıp yeniden başlattığımda okumuyor. Bazen Recovery diye açık mavi bir ekran geliyor. Gene böyle yapmıştı ve format atıp bios ayarlarından boot kısmından uefi with csm olarak değiştirince düzeldi.

Aradaşlar ben mi malım yoksa bu bilgisayarda mı bir sıkıntı var. 2 haftadan fazla oldu alalı henüz rahat edebilmiş değilim.

Doğru bios ayarları nedir bu bilgisayar için kullanan arkadaşlardan bios ekranı görüntüsü atabilirse veya yazabilirse çok sevinirim.
  • @gigzara Bu tür performans makineleri kaba olmak zorunda. Yeterli soğutma için bu şart. Kalın hava kanallrı ve iri bir fan gerekiyor. İnce sıkış tepiş yapılırsa 1 y sürmez yanar tüm çipleri. Bu makinelerin amacı kibarlık veya taşınabilirlik değil. Bunlarda öncelik performanstır. Parlak veya mat ekran, ekran yüzeyinin yapısını ifade eder. Parlak ekranları ayna gibi yansıma yapmalarından tanıyabilirsiniz. Tabiki mat olmalı ekranlar. Ekranda görüntüyü değil de kendinizi görmek istemiyorsanız mat almalısınız. Hatta eskiden mat ekrandan fiyat farkı alınıyordu. Parlak ekranlar daha ucuzdurlar.

@0110011001001011 Şuan tam hatırlamıyorum hangi tuş ama ya F8 yada F12 idi galiba. Başlatırken sürücü seçme menüsü çıkarır ve ordan DVD veya USB seçer yüklemenizi yaparsınız.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    aslında daha iyi bir soğutma sistemi ve daha az ısınan malzemeler kullanılırsa yapılır yani olmayacak şey değil firmalar tembellik ediyor gerçi razerblade bir tane yapmıştı gayet iyi performansa sahip ve ultrabook inceliğinde. o da türkiyede yok varsa bile benim haberim yok
  • Açıkçası üst düzey teknoloji ve malzemelerle tabiki yapılır ama bu fiyata satamazlar. Bunu üreten monster değil tabiki. Bu makine aslında MSI. Asus, MSI vs. firmaların tüm oyun makineleri bu şekildedir. Bu haliyle bile aşırı pahalılar. Çünkü iyi grafik çipleri ve iyi işlemciler kullanmak zorundalar. GTX 770m bile tek başına kimbilir kaç paradır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.