Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
14
Favori
50.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok saçma gerçekten, bana yaptıklarının tam tersini yapmışlar size. Zaten bu vade farkı olayı canımı sıktı ve satın alma kararımı etkiledi bende acer v17 nitro be. aldım i5 li versiyonu 2660tl + 265tl bipara ile 2400 liraya gelmiş oldu. Şuan tercihimden gayet memnunum.
  • Yaklaşık 5 dakika önce abra a5v5.1 siparişi vermek tam ödeme yapmaya hazırlanırken 9 ay taksit durumunda %5 vade farkının olduğunu gördüm ve vazgeçtim malesef. Ayrıca neredeyse bu ürünü alanların yarısından fazlasında ekran sorunları oluşmuş olması kafamı karıştırmıştı bakalım artık victorun stoklarını yenilemesini beklicem galiba...
  • Gakgosh23 G kullanıcısına yanıt
    ekran sonunundan kastınız nedir bende haftaya ips panel ile almayı düşünüyorum konuyu baştan sona okumayayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle abra a5 v5.1 ürünü vade farksız 9 taksitle hepsiburada.com dan sipariş verdim. Ayrıca ürünü sepete koyduğunuzda yüzde 10 indirim yapıyor 2890 liraya geliyor. Umarım ekran korkularımı boşa çıkarmaya yetecek kadar kalitelidir.
  • arkadaşlar autocad matlab vb programları yükleyen var mı performanslarından memnun musunuz ?
  • Abra a5 v4.1.1 cihazımızda bir sorun var şarja takılı halde pil düşüyor ve 0 a gelince kapanıyor bugün bi anda çıktı varmı fikri olan

• Monster alıp sorun yaşamayan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Monster alıp sorun yaşamayan yok mu?

ben bi sorun yaşamadım, gayet memnunum canavardan
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    bende 5 gündür kullanıyorum bir sorun çıkarmadı gta v te 3-4 saatten sonra birazcık ısınıyor turbo fanla o sorun da ortadan kalkıyor
  • Bende ms16gc var hiç sorun yaşamadım aşırı memnun durumdayım msi ge60 alıcaktım bu fiyata iyi almamışım üzmedi. Arkadaşımın abra modelinde yukarda yaşadıgımız sıkıntı var sadece

• bende bugün abra v5.1 sipsirş verdim yarın öğlen fokus bikgisayarda windows kurulumunu yapıp benchmark programlarıyla test edeceğim bakalım sorun çıkaracakmı

• benide eklerseniz sevinirim abra a5 v5 1.1 8 gb ram 2133 mhz + ips ekran ile bu gün sahip oldum bu canavara müşteri hizmetleri gerçekten ilgiliydi serviste sıkıntı yaşayacagımı sanmıyorum

• Abra A5 V4.1 Modelini alıcam.
    Kullanan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.. Artık son virajdayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 21 Temmuz 2015; 1:05:47 >
  • arkadaşlar a5 v5.1.1 kullanıyorum 15.07.15 güncellemesi gelmiş GeForce Experience'nin programı açtığımda güncelledi daha sonra programı açmak istediğimde hiç açılmadı, pc kapadık açtık sildik tekrar yükledik yok arkadaş program açılmıyor deli etti beni. sizce bu neden açılmıyor olabilir??
  • bende 4.1 kullanıcısı olarak aranıza katıldım orjinal win8 + 16ram + 1tb ile
  • abra a5 v5.1 ips panel

• quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

arkadaşlar a5 v5.1.1 kullanıyorum 15.07.15 güncellemesi gelmiş GeForce Experience'nin programı açtığımda güncelledi daha sonra programı açmak istediğimde hiç açılmadı, pc kapadık açtık sildik tekrar yükledik yok arkadaş program açılmıyor deli etti beni. sizce bu neden açılmıyor olabilir??

aynı sorunu dün bende yaşadım son driverları indirip kurduğum halde güncelleme yaptı artık expirince açılmıyor

• Arkadaşlar Monster abra a5 v5.1.1 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa memnun mu? bilgisayarda hiç sorun yaşadımı? Oyunlarda kasma oluyormu? Ben çok araştırdım işlemci ve ekran kartı çok iyi olan Türkiye'de satılan nadir bilgisayarlardandı o yüzden Monster'a yöneldim. Cevap verirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48C8AFF4F -- 21 Temmuz 2015; 13:16:53 >
  • emre6128 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebilirsen bana da bilgi verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Abra A5 V4.1 Modelini alıcam.
    Kullanan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.. Artık son virajdayım :)

Al rahatla.Bende 4.1.1 var ve acayip başarılı makina. İyiki almışım. Ne ölü piksel ne ısınma...
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.