Şimdi Ara

Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
14
Favori
50.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size Abra A5 V5.1.1 ile ilgili iki sorum olacak cevaplarsanız çok iyi olur.

1- Laptopun herhangi bir kronik sorunu var mı? (Isınma - Monitor - Takılma vb.)
    2- IPS ekran nasıl oyunlarda Ghosting olur mu? (Oyun oynayan arkadaşlar cevap yazasanız çok iyi olur)

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whovian28

Merhaba arkadaşlar size Abra A5 V5.1.1 ile ilgili iki sorum olacak cevaplarsanız çok iyi olur.

1- Laptopun herhangi bir kronik sorunu var mı? (Isınma - Monitor - Takılma vb.)
    2- IPS ekran nasıl oyunlarda Ghosting olur mu? (Oyun oynayan arkadaşlar cevap yazasanız çok iyi olur)

Teşekkürler :)

up
  • arkadaşlar windowsu update repaired yada automatic repair diye bir şeyle karşılaştınız mı hiç acil yardım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihakblt

bilgisayar ilk geldiği gün gta5de benchmark yaptım 30-35 fps arası oynuyodu. ardından cs:go girdim 180+fpsdi. bugün açtığımdaysa tüm oyunlarda (cs go, dota2, gta5) sabit 30fps alıyorum. sorun nedir beyler?
     Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m) Monster ABRA | 5.1x | 4.1x | Kullanıcıları Kulübü (Gtx 960m)

Ayarlarda fps yi monitör tazeleme değerine sabitleyen bir ayar var o açıktır. Vsync adı onu kapat düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kasa kalitesi nasıldır?4 sene idare eder mi?
  • Arkadaşlar ben de sorayım, Abra a5 v.5.1 alacağım OYUN AMAÇLI ALIYORUM. Ips ekran sorun yaratır mı? Şu ghosting denilen olay? Teşekkür ederim!

• quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

Arkadaşlar ben de sorayım, Abra a5 v.5.1 alacağım OYUN AMAÇLI ALIYORUM. Ips ekran sorun yaratır mı? Şu ghosting denilen olay? Teşekkür ederim!

aynı fikirdeyim
  • kara199951 K kullanıcısına yanıt
    Yoo neden öyle bir şey olsun,IPS ekran daha iyi olur işte,daha canlı gösterir.
  • Beyler LAPTOP'u aldım fakat hemen ödeme ekranı çıkmadı, sipariş onayı çıktı. Nasıl oluyor bu iş allak bullak oldu beynim?
  • Beyler arkham city oynayan var mı? Performans nasıl?

• ]Arkadaslar bu bilgisayarı almayı dusunuyorum 3-4 gun ıcerısınde sıze bır kaç sorum olcaktı ıps ekranın ne turlu artıları var 8 gb ram 1600 mhz yerıne 8 gb 2133 taktırsam ne gıbı bı fark olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut29 -- 5 Ağustos 2015; 13:44:44 >
  • bir haftadaki 5. mavi ekranımı yedim
    sizdede oluyormu mavi ekran sorunu ?
    Monster abra a5 v5.1.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofpersiata

bir haftadaki 5. mavi ekranımı yedim
    sizdede oluyormu mavi ekran sorunu ?
    Monster abra a5 v5.1.1

aynı model var hiç mavi ekranla karşılaşmadım.orijinal windows 8.1 kurulu cd deki tüm driverları da kurdum.

arkadaşlar abra a5 v5.1.1 cihazımda adaptör feci şekilde ısınıyor sizde de böyle mi?ilk kez laptop kullanıyorum baya şaşırdım el yakıyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batgyro -- 7 Ağustos 2015; 1:32:59 >
  • Windows 7 Ultimate işletim sistemi kurdum. Kulaklık sorunu yaşıyorum. Realtek kulaklığı, JAK girişini tanıyor fakat kulaklıktan ses alamıyorum.

(Kulaklık çalışıyor, diğer cihazlarda defalarca denedim.) Yardım eden dostum olursa çok sevinirim.
  • İyi günler arkadaşlar. Ben sizlerden bilgi almak istemiştim. Şu güne kadar bilgisayar teknolojileri hakkında bilgi sahibi değildim. Araştırıp öğrenmeye çalışıyorum. Öğrendiklerim doğrultusunda da bir Monster almayı planlıyorum. Ama araştırma yaparken kafamda pek çok soru işareti oluştu. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Öncelikle bazı modellerde 2x mSATA SSD bulunuyorken bazılarında 1x M.2 SATA SSD bulunuyor. 2x mSATA olanlarda RAID desteği vardır diye diyor. Bunlardan hangisi daha makbuldür? 2 tane mSATA mı 1 tane M.2 SATA mı? İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkürler. :)
  • Naçizane Monster Abra A5 4.1.3 Deneyimlerim

https://www.youtube.com/watch?v=lHasvb-58AM

• arkadaşlar ben de bugün kadıköy mağazadan abra a7 v6.1.1 serisi aldım. yalnız bir sorum olucak. bu on board ekran kartını nasıl devre dışı bırakıyoruz ? aygıt yöneticsinden onboard ekran kartını devre dışı bırakınca nvidia nın denetim masası falan açılmıyor. bi türlü çözemedim o işi. bir de sıcaklık değerleri sizlerde nasıl acaba merak ediyorum açıkcası ? şimdiden teşekkürler.
  • windows 10 a geçerken 0xC1900101 – 0x20017 bu hatayı aldım karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi

ilk aşamayı tamamlıyorum yükleniyor 2. aşamada güncelleştirme tamamlandıktan sonra bunu veriyor.
  • arkadaşlar a5 5.1.1 ve diğerlerinde UEFI yi aktif edince harici disk multiboot veya usb den yaptığım multibootları gösteremiyorum.

Yani normal bios'da harici HDD takınca F7 ye basıp nereden boot edeceğini seçebiliyorum.
    Ama UEFI yapınca bunu yapmanın bir yolunu bulamadım.

Çözüm var mıdır? diyelimki bilgisayar a bişey oldu ve ben harici disk'den boot edip müdahale edemeyecek miyim UEFI sistem de?
  • FreeDos IPS ekran MONSTER® ABRA A5 V5.1 15.6" öğrenci kampanyası ile 3.000 TL gibi bir fiyata geliyor. Gayet hesaplı merak ettiğim konu teslimat süresi? Ne kadar zaman alıyor?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.