Şimdi Ara

Monster Abra a5 2.1 fan sesi desibel??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monster abra a5 2.1 almayı düşünüyorum. ancak fan ne kadar sesli çaışıyor merak ediyorum. sistem boşta iken ve turbo devrede iken desibel ölçebilir misiniz. iphoe için ücretsiz yaılımlar mevcut.
    teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Bu konuda sıkça sorular geliyor. Bu nedenle stoklarımıza yeni giriş yapan ABRA A5 V2.1 veya V2.1.1 modelimizden bir tanesini hem sıcaklık, hem de fan gürültüsü (dB) (Turbo Fan Açık ve Kapalı halde) testlerine tabi tatutacağız. Bu konudaki hazırlayacağımız videoyu genel iş yoğunluğumuza göre bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta içinde mutlaka çekip buradan sizlerle paylaşmayı planlıyoruz. Umarız herkes için bilgilendirici bir video olur.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

Monster 7 ağustos perşembe bu açıklamayı yapmıştı. Forumda gözümden kaçmadıysa eğer hala bir test yok. Desibel, sıcaklık testi yapmak çok zor olmasa gerek. Yine de bu hafta içinde yapabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kral_storm

quote:

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Bu konuda sıkça sorular geliyor. Bu nedenle stoklarımıza yeni giriş yapan ABRA A5 V2.1 veya V2.1.1 modelimizden bir tanesini hem sıcaklık, hem de fan gürültüsü (dB) (Turbo Fan Açık ve Kapalı halde) testlerine tabi tatutacağız. Bu konudaki hazırlayacağımız videoyu genel iş yoğunluğumuza göre bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta içinde mutlaka çekip buradan sizlerle paylaşmayı planlıyoruz. Umarız herkes için bilgilendirici bir video olur.

Saygılarımızla,

Monster 7 ağustos perşembe bu açıklamayı yapmıştı. Forumda gözümden kaçmadıysa eğer hala bir test yok. Desibel, sıcaklık testi yapmak çok zor olmasa gerek. Yine de bu hafta içinde yapabilirler.

dostum teşekkür ederim. dikkat etmemişim sanırım. 2 gundur monster sayfaları ve victor arasında gezip duruyorum. teşekkürler.
    desibel yayınlanınca buraya da yazarsak sevinirim teşekkürler

• dtkutay2 D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Aslında ben de bu testi bekliyordum ama bu güne kadar yapmadılar. Ben de bu gün başka bir marka bilgisayar sipariş etmek zorunda kaldım.
  • Geçen hafta sonu veya bu hafta içi için söylemi?lerdi daha çar?amba sözlerinde durmalary için per?embe ve cuma kaldy :)
  • Hocam test felan yalan oldu. Bunun 2 sebebi olabilir. 1. si ses ve ısınması gerçekten yüksek ve bunu açıklamak istemediler, 2. si ise gerçekten vakit bulamadılar ki ben 2. maddenin gerçekleşeceği pek mümkün görmüyorum. Çünkü önceden de söylediğim gibi bu testleri yapmak meşakkatli bir iş değil. Neden yayınlarız diyip yayınlamadılar ben anlayamadım doğrusu. Arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyordum ama artık temkinli yaklaşıyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Tabiki bu benim görüşüm yargısız infaz yapmak da istemem ama benim gözümden düştüler maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_storm -- 18 Ağustos 2014; 16:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_storm

Hocam test felan yalan oldu. Bunun 2 sebebi olabilir. 1. si ses ve ısınması gerçekten yüksek ve bunu açıklamak istemediler, 2. si ise gerçekten vakit bulamadılar ki ben 2. maddenin gerçekleşeceği pek mümkün görmüyorum. Çünkü önceden de söylediğim gibi bu testleri yapmak meşakkatli bir iş değil. Neden yayınlarız diyip yayınlamadılar ben anlayamadım doğrusu. Arkadaşlara ısrarla tavsiye ediyordum ama artık temkinli yaklaşıyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Tabiki bu benim görüşüm yargısız infaz yapmak da istemem ama benim gözümden düştüler maalesef.

aynen öyle hocam kaç kere mesaj alıntıladım etiketledim cevap vermeye bile tenezzül etmediler bende 1. seçeneğin olduğunu düşünüyorum kendileri bilir biz bişey kaybetmeyiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Victor mu alsak, bi test yapmadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotu emellerinize bizi alet etmeyiniz lutfen :D
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    adam korkudan önlem almış şimdiden :D çok güldüm ya haklısınız ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Kotu emellerinize bizi alet etmeyiniz lutfen :D

Kotu emel değil sadece hangisini alsam karar veremedim, ay sonunda alıcam. Sizin 701 modelinizi düşünüyorum. Isı ses stres testlerini bekliyorum.

• Bence asagidaki incelemeyi rahatlikla referans alabilirsiniz ama lutfen dikkatli inceleyin. Bazı arkadaslar bu tip makinalar icin cok hassas olabiliyorlar. Bu makinalar şu içinde bulundugumuz ortamda (oda sicakliklari 30-31 derecelerde) klavye üzerinde ılık denilebilecek ısı ile calisacaktir yani ortam 30 derece olsun ama makinada 28-30C de calissin gibi bir beklenti icerisinde iseniz maalesef makinalar bunu saglamaz. Sonucta ne olursa olsun bu makinaların icinde i7 gibi normalde 46-48C de calisan bir islemci ve GTX 860M gibi bir grafik islemci olacak.

Extreme sentetik benchmark testinde ve tam yüklenmede de hafif throttlinge girecektir aynen yukaridaki sebeplerden dolayı. Fan sesi olarak normal sartlarda algılanamaz ama oyunlarda üzerindeki yüke göre artacaktır. Acikcasi ben kendi kullanımımda extreme bir ses hissetmedim hatta oyunların yarı sesi fan sesini bastirmaya da yetiyordu. Aile bireyleri de hicbir zaman fandan sikayet etmedi ama oyun seslerinden etti :) ama bu fanın sessiz calistigi anlamına gelmiyor. Tam yukte ses 50dB ye kadar cikabilir ama bu oyunlarda pek olmuyor daha cok benchmark testlerinde GPU ve CPU ya memory ile yuklenirseniz felan oluyor ama performans da bu sekilde geliyor.

Benim bu makinalar üzerinde 100C lere kadar benchmark testleriyle ciktigim zamanlar oldu ama hicbir zaman sorun yasamadim. Sonucta bence belirttiginiz konularda cok hassassaniz farkli bir makina almanizi tavsiye ederim ama hangi makine olur acikcasi bilmiyorum.

http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W355SS-Schenker-XMG-A504-Barebones-Notebook.113909.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Bence asagidaki incelemeyi rahatlikla referans alabilirsiniz ama lutfen dikkatli inceleyin. Bazı arkadaslar bu tip makinalar icin cok hassas olabiliyorlar. Bu makinalar şu içinde bulundugumuz ortamda (oda sicakliklari 30-31 derecelerde) klavye üzerinde ılık denilebilecek ısı ile calisacaktir yani ortam 30 derece olsun ama makinada 28-30C de calissin gibi bir beklenti icerisinde iseniz maalesef makinalar bunu saglamaz. Sonucta ne olursa olsun bu makinaların icinde i7 gibi normalde 46-48C de calisan bir islemci ve GTX 860M gibi bir grafik islemci olacak.

Extreme sentetik benchmark testinde ve tam yüklenmede de hafif throttlinge girecektir aynen yukaridaki sebeplerden dolayı. Fan sesi olarak normal sartlarda algılanamaz ama oyunlarda üzerindeki yüke göre artacaktır. Acikcasi ben kendi kullanımımda extreme bir ses hissetmedim hatta oyunların yarı sesi fan sesini bastirmaya da yetiyordu. Aile bireyleri de hicbir zaman fandan sikayet etmedi ama oyun seslerinden etti :) ama bu fanın sessiz calistigi anlamına gelmiyor. Tam yukte ses 50dB ye kadar cikabilir ama bu oyunlarda pek olmuyor daha cok benchmark testlerinde GPU ve CPU ya memory ile yuklenirseniz felan oluyor ama performans da bu sekilde geliyor.

Benim bu makinalar üzerinde 100C lere kadar benchmark testleriyle ciktigim zamanlar oldu ama hicbir zaman sorun yasamadim. Sonucta bence belirttiginiz konularda cok hassassaniz farkli bir makina almanizi tavsiye ederim ama hangi makine olur acikcasi bilmiyorum.

http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W355SS-Schenker-XMG-A504-Barebones-Notebook.113909.0.html

Peki sizin bilgisayarlarda avuç içinin geldiği yerlerde ve touchpad bölgesinde soyulma olursa tamir oluyor mu yoksa kullanıcı hatası diyip geçiyor musunuz?

• Üstad bu nasıl bir kullanıcı hatası olabilir ? Bu gibi durumda çözüm önerimiz, o hasar gören parçayı size temin ederiz (ki stoklarımızda var ve C cover adı veriliyor) isterseniz hemen ücretsiz değiştiririz, isterseniz kendiniz saklar makinayı bir sure hatalı parcali ile kullanırsınız daha ileride teknik servise gelerek yada makinayi gondererek degistirtirsiniz belki o parcaya nano kaplama vb.bir uygulamada yapabilirsiniz. Parcayi size basta veriyoruz ki ileride parcayı bulma problemi yasamayın.
  • kral_storm K kullanıcısına yanıt
    Ben sordum siteden, sipariş yoğunluğundan cevap veremedik demişlerdi. Adamların günahını almayalım şimdi
  • @Victor Gaming Machine Duyarlı cevabınız için teşekkürler.

@avatar78 Bizim de umudumuz o yönde zaten inşallah öyledir bir an önce testi bekliyoruz
  • Kasa tiplerine bakın arkadaşlar, Monster'daki kasanın aynısı Victor'da da varsa o da ısınıyordur, kasalar anakart ve yanlış bilmiyorsam soğutucu ile birlikte geliyor. Ama, asıl mesele şu, bu cihazlar performanslı cihazlar, marka fark etmeksizin (birkaç derece oynayabilir) ısınacaklar. Günümüz teknolojisinden serin çalışan performanslı laptop beklentisine girmeyin.

• kral_storm K kullanıcısına yanıt
    Sn. kral_storm;

Size samimiyetle aşırı iş yoğunluğumuzdan kaynaklı söz verdiğimiz bu videoyu yetiştiremediğimizi söyleyebilirim. Söylediğiniz ilk olasılık zaten mümkün dahi olamaz çünkü o zaman size zaten bu sözü en baştan vermezdik. Biz Monster olarak satışını gerçekleştirdiğimiz tüm ürün modellerimizin dün olduğu gibi bugün de arkasındayız ve gelecekte de arkasında olmayı sürdüreceğiz. Bizim için müşteri memnuniyeti, müşterilerimizin Monster marka notebookları satın almadan önce nasıl bir notebook satın aldığını ya da alacağını bilmesi ve sonradan bu üründen memnun olup olmayacağını önceden görerek ya da bilerek ona göre satın alma tercihini şekillendirmesidir. Aslında ortada gizli saklı hiçbir şey yoktur arkadaşlar bu ürün modelimizi satın almak isteyen tüm kullanıcılar biraz araştırma ile Google üzerinden bu notebooka ait önceden yapılmış tüm testlere ve videolara ulaşabilirler. Ancak biz yine de sözümüzde durup bugün akşama kadar bu videoyu çekip sizlerle paylaşacağız. Gecikme için ise samimiyetle sizlerden özür diliyoruz. Kusura bakmayın lütfen.

Saygılarımızla,

• quote:

Sn. kral_storm;

Size samimiyetle aşırı iş yoğunluğumuzdan kaynaklı söz verdiğimiz bu videoyu yetiştiremediğimizi söyleyebilirim. Söylediğiniz ilk olasılık zaten mümkün dahi olamaz çünkü o zaman size zaten bu sözü en baştan vermezdik. Biz Monster olarak satışını gerçekleştirdiğimiz tüm ürün modellerimizin dün olduğu gibi bugün de arkasındayız ve gelecekte de arkasında olmayı sürdüreceğiz. Bizim için müşteri memnuniyeti, müşterilerimizin Monster marka notebookları satın almadan önce nasıl bir notebook satın aldığını ya da alacağını bilmesi ve sonradan bu üründen memnun olup olmayacağını önceden görerek ya da bilerek ona göre satın alma tercihini şekillendirmesidir. Aslında ortada gizli saklı hiçbir şey yoktur arkadaşlar bu ürün modelimizi satın almak isteyen tüm kullanıcılar biraz araştırma ile Google üzerinden bu notebooka ait önceden yapılmış tüm testlere ve videolara ulaşabilirler. Ancak biz yine de sözümüzde durup bugün akşama kadar bu videoyu çekip sizlerle paylaşacağız. Gecikme için ise samimiyetle sizlerden özür diliyoruz. Kusura bakmayın lütfen.

Saygılarımızla,

abra v5 1.1 olsa daha iyi olur artık. bben bu konuyu actığımda 2.1 stoktaydı ve mesaj gelmiş olsa sipariş verecektim. su an abra 2.1 stokta yok. yakın zamanda gelecek olan da abra 1.1. testinizi 1.1 için de yaparsanız sevinirim.
    dun akşam victor gaming machine g701 urununu sipariş veriyordum ancak bonusa ve accese vade farkını görünce bi an soğudum.
    bu hafta değerlendirip siparis vericem.

• dtkutay2 D kullanıcısına yanıt
    Sn. dtkutay2;

Elbette yaparız. Zaten bundan sonra şu test işlerini de bir düzene oturtmaya çalışacağız inşallah. Tüm modellerimizin kasa sıcaklığı, GPU ve CPU ısı değerleri ile fan sesi gibi oldukça önemli testleri tamamen aynı koşullar altında test edip videolarını çekip sizlerle paylaşmayı planlıyoruz.

Yani örneğin sitemizdeki aynı özelliklerde satılmakta olan 2 ürün modelimiz olan ABRA A5 V1.1 ile ABRA A5 V2.1 modelimizi aynı koşullarda yan yana koyup bu karşılaştırmaları yapmak gibi.

EDİT: Monster 'da AXESS karta vade farksız 9 taksit ödeme imkanımızın bulunduğunu da ayrıca size hatırlatmak isteriz. Ayrıca ABRA A5 V1.1 'ler de muhtemelen önümüzdeki hafta Perşembe günü gibi stoklarımıza çok büyük bir aksilik olmazsa eğer inşallah girmiş olacak.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 21 Ağustos 2014; 11:39:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.