Şimdi Ara

Monster Abra A5 v.1.1 aşırı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster yetkili servisine mail attım geri dönüş olmadı garantim 1 ay önce bitti sürekli bu ısınma sorunundan şikayetçiyim termal macunu yenilettim + fanları temizlettim 1 ay sonra yine aynı ısı değerlerini görüyorum. Ek bilgi: Turbo fan açık, laptop masanın üstünde temiz zeminde değerler bunlar. Sistem boşta ise ısı değeri: 65-68 arası.

Arada oynadığım Grafik ayarları ORTA derece olan LoL bile 1 oyundan sonra FPS ortada

http://i.hizliresim.com/vX9VnO.png

AIDA ile ölçtüğüm oyundaki ısı değerleri de bunlar:

http://i.hizliresim.com/LZrNlo.png

Şimdi sorun ne olabilir çözüm arıyorum.

• macun yanlış sürülmüş olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

macun yanlış sürülmüş olabilir mi ?

macun 2 ayrı yere sürdüdüm test etmek için sonuç macunla alakası yok ama daha profesyonel bir yere götürüp macun ve temizlik yaptırmayı düşünüyorum.
  • Ben de aynı ürünü kullanmaktayım ancak bu değerler çok fazla. Fanlara elini götürdüğünde hava çıkışı nasıl onu kontrol ettin mi?
  • güç yönetiminden işlemci durumunu en yüksek değeri %95 en düşük değeri % 5 yapıp bir de öyle deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Ben de aynı ürünü kullanmaktayım ancak bu değerler çok fazla. Fanlara elini götürdüğünde hava çıkışı nasıl onu kontrol ettin mi?

hava çıkışı normal soğuk hava üflüyor açtım tekrar temizledim çıkışları sorun aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togy'Iceman

güç yönetiminden işlemci durumunu en yüksek değeri %95 en düşük değeri % 5 yapıp bir de öyle deneyin

denedim değişme yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aytekinet kullanıcısına yanıt
    O sicakliklarda normal soguk hava olmamasi lazim benim laptopta 80 dereceyi bulunca ufleyen hava elimi yakmaya basliyo heatsinkte veya macunda sorun var onlari tekrar kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.