Şimdi Ara

Monster Abra A5 V1.1.2 Windows 7 Wireless ve Kablolu Ağ Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bilgisayarım 1 hafta önce elime geçti,bende kuzenime Win7 Ultimate ( orijinal değil ) yüklettim.Intel,Nvıdia driverlarında falan sorun olmadı ama sanıyorum Realtek İnternet Sürecis, yüklenenedi Failed deyip durdu error verdi galiba bu yüzden İnternete giremiyorum ve oyun oynayamıyorum lütfen bana yardım edin sorunu nasıl çözebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• swat1000 S kullanıcısına yanıt
    www.monsternotebook.com.tr
    ABRAA5V1X Sürücü Sayfası
    http://www.monsternotebook.com.tr/ABRAA5V1X.html
    buradan indirip kurmayı dene w7 sürücülerini
  • İnternete nasıl gireceğim peki undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat1000 -- 7 Kasım 2014; 21:00:13 >
    İnternet cafeden falan indirip gelip evde kuracaksın başka seçeneğin yoksa. Ben sana sadece çözümü gösterdim gerisi sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ektwp

İnternet cafeden falan indirip gelip evde kuracaksın başka seçeneğin yoksa. Ben sana sadece çözümü gösterdim gerisi sende

Peki saolun öyle denerim o zaman.

Önemli değil
    Sn. swat1000;

Size ürün ile birlikte kutu içeriği ile verilen sürücü DVD 'sinden kurulum yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T4 Wireless YENİ 2.1 !!!
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu yaptim ama olmadi galiba Windows 7 ye uyumlu olmadigi icin failed hatadi verdi nvidia,intel falan oldu ama internet olmadi en iyisi internetten win 7 driverını indirmek olacak galiba @MonsterMusteriHizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sn. swat1000;

Normalde size 2 adet sürücü DVD 'si verilmiş olması gerekiyor. Birisi Windows 8.1 için diğeri de Windows 7 için ama size tek DVD verildi herhalde. O zaman
    ABRAA5V1X Sürücü Sayfası
    linkindeki Intel N7260 Kablosuz Sürücü 'sünü indirip kurmanız gerekiyor mecburen.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. swat1000;

Normalde size 2 adet sürücü DVD 'si verilmiş olması gerekiyor. Birisi Windows 8.1 için diğeri de Windows 7 için ama size tek DVD verildi herhalde. O zaman
    ABRAA5V1X Sürücü Sayfası
    linkindeki Intel N7260 Kablosuz Sürücü 'sünü indirip kurmanız gerekiyor mecburen.

Saygılarımızla,

Evet tek CD verildi galiba W8 idi bana verilen zaten internette bazilari icn windows 8 ile windows 7 ayni suruculere sahip zaten onlar sorunsuz kuruldu,ama anladim yapacagimi internetten eksik kalan win 7 suruculerini kurmak @MonsterMusteriHizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar geleli 1 hafta olmasına rağmen hala internete bağlanamıyorum işletim sistemim Windows7 Ultimate 64 bit. Tüm driverları denedim başka pc'den usb yardımıyla indirip monster'a kuruyorum ama olmuyor olmuyor sadece kablolu bağlantı oluyor kablosuz yok. Daha önce hiç bir bilgisayarda başıma gelmedi çok can sıkıcı bir durum.Bilgisayar'da ingilizce olunca bu can sıkıcılık hayli katlanıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
    Sn. swat1000;

Yaşadığınız kablosuz internete girememe problemi ile ilgili olarak linkindeki teknik servis numaramızı arayarak teknik servis müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi rica ediyoruz. Normalde web sitemizdeki notebook modelinize uygun Windows 7 kablosuz wifi sürücüsünü indirdiğinizde ve sorunsuz kurulumunu tamamladığınızda internete bağlanma problemi yaşamamanız gerekiyordu. Ancak anlaşılan teknik bir problem söz konusu. Bu nedenle size daha iyi yardımcı olabilmemiz ve sorunun donanımsal bir problem olup olmadığını kesin olarak anlayabilmemiz için bizimle iletişime geçmenizi sizden rica ediyoruz. Muhtemelen arkadaşlarımız notebookunuzu bize göndermenizi de sizden isteyebilirler ama önce bir sorunun neden kaynaklandığını tespit edelim.

Saygılarımızla,

• quote:

Sn. swat1000;

Yaşadığınız kablosuz internete girememe problemi ile ilgili olarak linkindeki teknik servis numaramızı arayarak teknik servis müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi rica ediyoruz. Normalde web sitemizdeki notebook modelinize uygun Windows 7 kablosuz wifi sürücüsünü indirdiğinizde ve sorunsuz kurulumunu tamamladığınızda internete bağlanma problemi yaşamamanız gerekiyordu. Ancak anlaşılan teknik bir problem söz konusu. Bu nedenle size daha iyi yardımcı olabilmemiz ve sorunun donanımsal bir problem olup olmadığını kesin olarak anlayabilmemiz için bizimle iletişime geçmenizi sizden rica ediyoruz. Muhtemelen arkadaşlarımız notebookunuzu bize göndermenizi de sizden isteyebilirler ama önce bir sorunun neden kaynaklandığını tespit edelim.

Saygılarımızla,

Babam işyerine götürdü ve orada bilgisayar mühendisi arkadaşlar yapmış,teşekkür ederim sanırım driver probleminden dolayı böyle oldu teknik bir sorun yok. Bu arada eksik Driver Bulma programı biliyor musunuz ?

Sn. swat1000;

Notebookun kendi sürücüleri zaten mevcutken neden driver bulma programına ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Google 'a yazıp birçok sonuç bulabilirsiniz diye düşünüyoruz.

Saygılarımızla,

• quote:

Sn. swat1000;

Notebookun kendi sürücüleri zaten mevcutken neden driver bulma programına ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Google 'a yazıp birçok sonuç bulabilirsiniz diye düşünüyoruz.

Saygılarımızla,

Sitenizdeki driverlar güncel değil galiba çünkü inmiyor.
    Sn. swat1000;

Sitemizdeki sürücüler ürünler ile birlikte gönderilen sürücü DVD 'sinden çıkan sürücüler ile aynıdır. Yaptığımız kontrollerde biz indirme işleminde herhangi bir hata yaşamadık. Tarayıcı ayarlarınız ile ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz. Tarayıcı ayarlarınızı kontrol edip, çerezlerinizi temizleyip mümkünse başka tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.