Şimdi Ara

Monster Abra A5 v13.4 SSD Slotları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abra A5 V13.4 cihazımın 2 adet SSD slotu mevcut. Kullanım kılavuzunda iki M2 SSD slotunun da NVMe destekli olduğu yazıyor. Fakat Monster Müşteri Hizmetleri cihazda 1 adet NVMe destekli disk kullanabileceğimi söyledi. Kullanım kılavuzunda yazan mı yoksa müşteri hizmetlerinin söylediği mi doğru?

Slotların her ikisinin de NVMe destekli olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?

Abra A5 v13.4 'te 2 adet M2 NVMe SSD 'yi aynı anda kullanan var mı?

Kullanım kılavuzunda yazanlar aşağıdaki fotoğraflarda gösterilmiştir.

• hocam t5 v17.1 kullanıyorum(aynı kasa). Slotlar aynı şekilde 1nvme, 1nvme/sata. Muhtemelen sizinki de böyle. Ben iki nvme ile kullanıyorum. Takılı olan nvme yi diğer slota takıp bilgisayarı başlatın. Açılıyorsa ikinci slotunuz nvmeyi destekliyordur.

Slotlardan birinin üstünde anakartta pcie/sata(beyaz stickerın altında tam görünmüyor resimde), diğerinin üstünde pcie only(sadece nvme) yazıyor bende.

• y-prime Y kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler dediğinizi deneyeceğim. Bir arkadaş ikisine de NVMe takarsan bir slottaki SSD yavaş çalışır dedi. Sizde böyle bir durum var mı iki SSD de yüksek hızda çalışıyor mu?

• sebastian schumacher S kullanıcısına yanıt

Bende 2 tane sx8200pro var. değerlerin kaç olması gerektiğini hatırlamıyorum aldıktan sonra tekrar test etmemiştim. Şu an yaptığım test sonuçları;

• y-prime Y kullanıcısına yanıt

Tulpar ve Abra'nın anakartları farklı olabilir. Aynı mı değil mi onu nasıl öğreniriz acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.