Bildirim
Monster abra a5 v15.2 bilgilendirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam gerçekten çok iyi olur. 15.1 almayı düşünüyorum ben de kasalar aynı sanırsam. Sizin incelemenizi bana da kaynak olur. Pek inceleme bulamadım internette. Hayırlı olsun bu arada. -
Teşekkür ederim daha henüz elime geçti notebook .İlk izlenimim olumlu yönde. Çok şık ve zarif bir tasarımi var. Ofis görünümlü ama oyun bilgisayarı.Bu benim hoşuma gitti. -
Bilgisayar elime geçer geçmez hemen Windows u kurdum.
. Kurulum aşırı basit 15 dakikada oldu. Hiç anlamayan biri bile rahatlıkla yapabilir. Şuan driverlarini yüklüyorum. İstediğiniz ya da merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Yardımcı olurum her türlü.www.microsoft.comWindows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndirhttps://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO
-
ısınıp isinmadığını ve ne kadar gürültü yaptığını merak ediyorum doğrusu, hayırlı olsun cihazınız -
-
Aynı cihazdan bende alıp ölü pikselden dolayı iade etmek zorunda kaldım. -
Gürültü için video çekebilir misiniz hocam? Bir de kasa kalitesi nasıl en çok o soru işareti, siz beğendiniz mi ve uzun yıllar dayanır mı? -
uzun süre oynandığında 80 üstünü pek geçmiyorsa gayet iyi umarım ses rahatsız edici değildir. 120 fps biraz üzdü açıkçası 150-160 falan alır diye beklerdim oyun modu açık di mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 21 Haziran 2019; 10:41:19 > -
Ekran değişimi yapıp kullanmaya devam etme şansınız yok muydu -
Kasası geçen senenin modellerine göre biraz daha basit geldi bana.Ama ben yine de bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum kasanın. Tuşlarin ve kasanın dokunma hissiyatı güzel. fanin gürültüsüne gelecek olursak diğer gaming laptoplardan bir farkı yok. videoyu nerden atabilirim size -
Eğer diğerlerinden farkı yoksa zahmet etmeyin hocam aklımda oluştu bir fikir. Hocam kasa basit derken tasarım olarak mı yoksa kalite olarak mı? Tasarım olaraksa beğendim ben tabii kişiden kişiye değişir bu. Bir de hocam zorlu bir oyunda deneme şansınız oldu mu? Isınma konusunda kaç dereceleri görüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyrodex -- 21 Haziran 2019; 21:16:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X