Şimdi Ara

MONSTER ABRA A7 V3.1 17.3' SOĞUTUCU TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ekimin başına doğru monster abra a7 v3.1 alıcam (kesin) çok sıcak olmuyo diyolar ama ben genede uygun bir soğutucu arıyorum. Fiyat olarak max 75tl düşünüyorum 100 tl de veririm ama 75 olursa daha iyi olur. Bide tavsiye veren arkadaşlar cihazın boyutları 42x27x3.9 olduğunu unutmazlarsa sevinirim. Akasa helix düşünüyorum hem 55tl hemde iyi yorumlar var. Ekstra olarak 3.000tl yi aşmamak kaydıyla laptop önerilerinizi bekliyorum (abra dan daha iyisi varsa oyun için)

• KONU HALA GÜNCELDİR KONUYA BAKAN ARKADAŞLARIM BİRAZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • ben thermaltake massive23 lx kullanıyorum ve leptop ta 17 inc ben tavsiye edebilirim. şu ana dek oynadığım oyunlarda 60 dereceyi geçmedim. tabi bunda kullandığım leptobun soğutma sistemide çok etkili.
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    60 derece de baya fazla ama firma yetkilisiyle konuştuğum da bu cihazın 40 45 arası (soğutucu olmadan) çalışacağını söyledi sağol bu arada :) Eğer boyut olarak yetiyorsa ben de alabilirim
  • önemli değil. hocam kusura bakma ama 40-45 arası anca mayın tarlası oynarsın :)
  • Bu ürünlerin kasaları zaten yükten dolayı ısınacağı bilinerek hazırlanmış. Cihazın altında bir miktar hava emebilmesi için boşluk olması yeter. Soğutucuya gerek yok pek. Soğutucu zaten büyük olan gövdeyi daha da büyük gösterir. İncecik Z510 kullanıyorum, soğutucu ile Alienware'ın kalın kasalı bilgisayarları gibi bir şey oluyor elimin altında. :D
    Ama yine de sıkıntı yaşarsanız iyi hava basan bir şey alabilirsiniz. Cihazı kullanıp gördükten sonra alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bilemiyorum ama, işlem gücü düşük grafik kartı yüksek model bir dizüstü bu monster serisi sanırım. İşlemci ısınmadığı için sıcaklık sadece ekran kartının sıcaklığı oluyor, onuda küçük bir fanla kontrol ediyorlar. Oyun için ben dizüstü almanızı asla tercih etmem. Şarjından tutunda parçalarına ulaşabilirliğin zorluğuna kadar bir sürü dezavantajı var laptop ların. Zaten dizüstü bir sistemin oyuna uyarlanıp uzun vadede verim sağlaması çok çok zor. Belli bir zaman sonra ısı ve batarya problemleri nükseder her dizüstünde olur bu
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Aynen kadıköyde şubesi oraya gidip alıcam valla sen büyük oluyor deyince aslında doğru söylüyorsun ama elimde casper nirvana var 5 yada 6 senelik dinazor resmen :D soğutucu olmadan açamıyorsun bile masada kullanırken altına koyarım diye okula giderken almam zaten yanıma sağol bu arada 600 rpm yeterli olur gibime geliyo (thermaltake) 800 rpm lik var daha ucuz (akasa) ama bilemedim valla önce laptop bi gelsin sonra bakalım mantıklı söylüyosun
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya 45 de mayın tarlası adam videosunu gönderdi gta 5 ultra oynarken 43 ü görüyo ???? :)
  • Hıngıldak H kullanıcısına yanıt
    Geçen yaz 2009 model Casper Nirvana kuzey köprüsünde 95 derece sıcaklık görüp kapanmıştı. İçini temizlemek için açtım, ızgaranın önünde parmak kalınlığında bir yün tabakası birikmişti. :) O tabakayı alıp biraz da içini üfleyince 80 üzerine çıkan bir şey olmadı pek bir daha. :)
  • BORUBEY06 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla satış elemanı yetkili servis video sunu gönderdi crysis 3 ü falan high seviyede oynayabiliyorsun benim zaten oynadığım nfs serisi gta serisi olacak ultra olmasına gerek yok high bile olsa yeterlidir

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=466974&kat=6454&lang=tr-TR
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    hahahahaha yok artık yuh be 95 derece nedir ya allahtan benimki o kadar değil hiç ısınmıyo yada bana ısnması gelmiyo harbi temizlemek lazımmış ama benimki sıfır olacağından temizlemek mantıksız olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.