Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 Değerlendirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
7.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox67

quote:

Orijinalden alıntı: bidad43

Bende alalı bi hafta olmak üzere ilk defa laptop kullanıyorum tedirgindim ısınma yavaşlık gibi konularda çok şükür korktuklarım başıma gelmedi. Ancak dvd romda bi sorun yaşadım ilk formattan sonra içime sinmedi 3-4 gün sonra yeniden format attım ardından driverları kurmak için driver dvd sini taktım çalıştırdıktan sonra dvd rom aşırı titreme ve buna bağlı yüksek bi sesle çalışmaya başladı korkup çıkarttım hemen başka bi dvd ve cd denedim sorun yok ama driver cd sini takınca patlayacak gibi titreşim ve ses çıkartıyor. Buna benzer bi olayla karşılaşan var mı sorun dvd diskten kaynaklı diye düşünüyorum çünkü başka disklerde problem çıkartmadı.

Bende de Cd yi okurken titreme ve ses normalden fazla..Dvd sürücüsü MATSHITA diye bir marka ondan olsa gerek :) Ama üreticisi Panasonic imiş..

Aygıt Özellikleri
    Sürücü Tanımı MATSHITA DVD-RAM

Optik Sürücü Özellikleri
    Üretici Panasonic
    Aygıt Türü DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM
    Arabirim SATA

Yazma Hızları
    DVD+R9 Dual Layer 4x
    DVD+R 8x
    DVD+RW 8x
    DVD-R9 Dual Layer 4x
    DVD-R 8x
    DVD-RW 6x
    DVD-RAM 5x
    CD-R 24x
    CD-RW 16x

Okuma Hızları
    DVD-ROM 8x
    CD-ROM 24x

Aygıt Üreticisi
    Firma Adı Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.
    Ürün Bilgisihttp://www.panasonic.com/industrial/optical-drives
    Firmware İndirmehttp://www.panasonic.com/industrial/optical-drives

bende öyle bi sorun yok. gayet normal bir sesi var. servisle görüşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novy

quote:

quote:

Bende alalı bi hafta olmak üzere ilk defa laptop kullanıyorum tedirgindim ısınma yavaşlık gibi konularda çok şükür korktuklarım başıma gelmedi. Ancak dvd romda bi sorun yaşadım ilk formattan sonra içime sinmedi 3-4 gün sonra yeniden format attım ardından driverları kurmak için driver dvd sini taktım çalıştırdıktan sonra dvd rom aşırı titreme ve buna bağlı yüksek bi sesle çalışmaya başladı korkup çıkarttım hemen başka bi dvd ve cd denedim sorun yok ama driver cd sini takınca patlayacak gibi titreşim ve ses çıkartıyor. Buna benzer bi olayla karşılaşan var mı sorun dvd diskten kaynaklı diye düşünüyorum çünkü başka disklerde problem çıkartmadı.

Bende de Cd yi okurken titreme ve ses normalden fazla..Dvd sürücüsü MATSHITA diye bir marka ondan olsa gerek :) Ama üreticisi Panasonic imiş..

Aygıt Özellikleri

Optik Sürücü Özellikleri
    Üretici Panasonic
    Arabirim SATA

Yazma Hızları
    DVD+R9 Dual Layer 4x
    DVD+R 8x
    DVD+RW 8x
    DVD-R9 Dual Layer 4x
    DVD-R 8x
    DVD-RW 6x
    DVD-RAM 5x
    CD-R 24x
    CD-RW 16x

Okuma Hızları
    DVD-ROM 8x
    CD-ROM 24x

Aygıt Üreticisi

Ses olayı bendede var genel sanırım. Düz yerde çalışırken sıkıntı yok ama bazen ötüyor maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

quote:

Orijinalden alıntı: Novy

quote:

quote:

Aygıt Özellikleri

Optik Sürücü Özellikleri
    Üretici Panasonic
    Arabirim SATA

Yazma Hızları
    DVD+R9 Dual Layer 4x
    DVD+R 8x
    DVD+RW 8x
    DVD-R9 Dual Layer 4x
    DVD-R 8x
    DVD-RW 6x
    DVD-RAM 5x
    CD-R 24x
    CD-RW 16x

Okuma Hızları
    DVD-ROM 8x
    CD-ROM 24x

Aygıt Üreticisi

Ses olayı bendede var genel sanırım. Düz yerde çalışırken sıkıntı yok ama bazen ötüyor maşallah.

Bugün Nero'da DVD'ye veri yazdım rahatsız edici değildi..Okurken daha fazla ses yapıyor. Neyse okusun da ses yapsın sıkıntı değil benim için kırk yılda DVD okuyacak da falan filan :)

• Opinion kullanıcısına yanıt
    Turbo fan tuşunun yanındaki tuşa basınca yanması gerek:) 1 kere basınca hepsi, 2. kez bastığınızda ise soldaki(genelde oyun için kullanılan) tuşlar yanıyor.
  • quote:

Turbo fan tuşunun yanındaki tuşa basınca yanması gerek:) 1 kere basınca hepsi, 2. kez bastığınızda ise soldaki(genelde oyun için kullanılan) tuşlar yanıyor.

Hehe. Sağol dostum. Valla hiç aklıma gelmemişti :) Yazıcı seside çok muhim değil. Laptop şuan taş gibi çalışıyor maşallah : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 28 Ağustos 2014; 2:28:58 >
  • Arkaslar benm bir kaç sorunum var masaüstü simgeleri fln geç geliyor driverler tam ama anlamadım uçak hızı yok yani her neyse tekrar format atacam bios ayarlarını sorcam mesala PCı latency Timer fln bana değişecek ayarları söylermisiniz ?
     Monster Abra A7 V3.1 Değerlendirme

Monster Abra A7 V3.1 Değerlendirme

Bu 2 sayfada değişmesi gereken ne var
    Cd' de gelen tüm driverlar güncelmi değil se hangileri güncel değil
    Yüklememi önerdiğiniz programlar var mı ? Format atarken diski nasıl bölmeliyim SDD yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkulce -- 30 Ağustos 2014; 19:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkulce

Arkaslar benm bir kaç sorunum var masaüstü simgeleri fln geç geliyor driverler tam ama anlamadım uçak hızı yok yani her neyse tekrar format atacam bios ayarlarını sorcam mesala PCı latency Timer fln bana değişecek ayarları söylermisiniz ?

Bu 2 sayfada değişmesi gereken ne var
    Cd' de gelen tüm driverlar güncelmi değil se hangileri güncel değil
    Yüklememi önerdiğiniz programlar var mı ? Format atarken diski nasıl bölmeliyim SDD yok

Selamlar

Öncelikle 2 tane SSD takılımı değil mi? Çünkü sistemi raid yapmıssın.. Şayet tek ssd varsa RAID yazanı ACHI olarak değiştir. Birde sistemi ssdye kurdugundan eminmisin. Dİğer Timer ayarlarını ellemene gerek yok. Son Cd ile gelen driverları kur. Şuan güncel oalrak Ekran driveri var. Onuda indireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 31 Ağustos 2014; 0:55:35 >

• Arkadaşlar laptopun pilini çıkartıp 2-3 saat boşta beklettikten sonra açtığınızda saat/tarih takılı kalıyor mu sizde de ve bios ayarlarınız sıfırlanıyor mu ?
  • Arkadaşlar ben abra a5 v1.1 alcaktım stok bitince abra a7 v3.1 e yöneldim cok kararsiz kaldim sizce biraz daha para artirip bunu almali miyim a5 v1.1 yerine

• MONSTER® ABRA A7 V3.1 ve MONSTER® ABRA A5 V2.1.1 arasında kaldım 17'' olması için 400 tl fark vermek degermi hiç bilmiyorum baya bulandı kafam 17'' almak yerine 15'' alıp 120 gb msata ekletmekte mantıklı gibi ne yapmamı önerilsiniz uzun vadede büyük ekran almadığım için pişman olurmuyum sizce oyun film vs. genel anlamda...?
  • Novy N kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun ve değerlendirme icin resekkur ederim. Bende bu hafta a5 alacağım ınsallah, bu verdiginiz degerleri abra a5 v2 kasa icin de dusunebilirmiyiz? Benim icin yeterli sonuclar
    a5 icin cok farklılık göstermez umarım

• Arkadaşlar heryere baktım ama abra a7 v3 güncel windows 7 64 bit driverlerini bulamadım. Driver suite gibi bir programla hepsini kurdum ama içime sinmedi.Notebookta 4 hoparlör olmasına karşın sesi az çıkıyor.Bi yardımcı olabılırmısınız.birde mesele monsterlerde cinema hd gibi ses kartı için eklentiler aplikasyonlar varmış bunları nerden bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 23 Ocak 2015; 12:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhrevimen

Hocam hayırlı olsun ve değerlendirme icin resekkur ederim. Bende bu hafta a5 alacağım ınsallah, bu verdiginiz degerleri abra a5 v2 kasa icin de dusunebilirmiyiz? Benim icin yeterli sonuclar
    a5 icin cok farklılık göstermez umarım

bilemiyorum hocam. a5'e göre horizontal olarak kasa daha geniş. değerler fark edebilir.
  • Bu arada cihazı alalı 6 ay oldu. En ufak sorunla karşılaşmadım. Bilginize.
  • Bende almayı düsünüyorum sizce win8.1 mi yoksa win8 mi yükleyim ve enter tuşu sorun cıkarıyomu klavye pek hoşuma gitmedi takıyorum biraz ben son olarak pc işlerinden anlamam bi sorun olursa nasıl anlatım kendini belli edermi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düsünüyorum sizce win8.1 mi yoksa win8 mi yükleyim ve enter tuşu sorun cıkarıyomu klavye pek hoşuma gitmedi takıyorum biraz ben son olarak pc işlerinden anlamam bi sorun olursa nasıl anlatım kendini belli edermi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende abra a7 v3.1 aldım elime 3 gün önce ulaştı arada bilgisayara dokunurken hafif bu kapı tokmaklarına dokunur gibi olan elektrik tutması oluyor pcye dokunduğumda daha önce samsung bilgisayar kullanıyordum böyle bir sorunla karşılaşmamıştım bu durum normal midir artık çekinerek pcye dokunuyorum..
  • Miharbi44 M kullanıcısına yanıt
    O bi ara bende de oluyordu oturduğun sandalye, masa, giydiğin tişört kazak vs etmenlerden dolayı oluyor. İş yerine götürdüğümde sandalyede biraz haraket ettikten sonra laptopa dokununca statik elektiriği yiyordum tamamen çevre etmenlerden dolayı kaynaklanıyor.
    Birde Prizinde toprak gerilimi var mı oda önemli olabilir veya binada topraklama var mı bunlardan da kaynaklanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetK.

O bi ara bende de oluyordu oturduğun sandalye, masa, giydiğin tişört kazak vs etmenlerden dolayı oluyor. İş yerine götürdüğümde sandalyede biraz haraket ettikten sonra laptopa dokununca statik elektiriği yiyordum tamamen çevre etmenlerden dolayı kaynaklanıyor.
    Birde Prizinde toprak gerilimi var mı oda önemli olabilir veya binada topraklama var mı bunlardan da kaynaklanabilir.

Çevre değişmeden aynı ortamda bilgisayar değiştirdim sadece dediğim gibi samsung bilgisayar kullanırken böyle bir sorun yaşamamıştım ama şimdi çekiniyorum hakikaten dokunmaya önce bi duraksıyorum. Kullandığım priz topraklı hemde bilemedim niye böyle oluyor. Birde wifi bağlantısı nasıl sizde bilgisayarın bende diğer bilgisayarıma göre bana göre buda düşük kaldı gibi çünkü 1 duvar var arada modem cihazıyla ama zaman zaman 3 çubuk çekiyor bağlantı, diğer bilgisayarm full çekiyordu acaba wifi de bi sorun olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.