Şimdi Ara

MONSTER ABRA A7 V6.1 MAVİ EKRAN HATASI ETD.sys (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problem bendede mevcut.
  • bu konu neden monster alınmamalı sorusunun cevabı olmuş resmen. araştırdığımda sadece bu forumda başka forumlarda da benzer sorunlar yaşanlar insanlar olduğunu gördüm ve monster hiç birini bir çözüm bulmuş değil. böyle bir marka bunu çözemiyorsa uzun ömürlü bir laptop beklemenin bir anlamı yok bu markadan
  • Hocam bu konuyla ilgili bir çalışmanız var mıdır? Driverları sildim tekrar kurdum ama sıkıntı hala devam ediyor. Touchpad kurmadanda touchpadi kapatamıyorum. Bir güncelleme gelecek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Hocam bu konuyla ilgili bir çalışmanız var mıdır? Driverları sildim tekrar kurdum ama sıkıntı hala devam ediyor. Touchpad kurmadanda touchpadi kapatamıyorum. Bir güncelleme gelecek mi acaba?

kardesim ben bu mavi ekran hatasından sonra laptopa format attım ve driver cd sindeki touch pad ve hotkey driverlarını kurmadım formattan sonra ve fn+f1 ile touch padi kapatabiliyorum haberin olsun
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

Aynı notebook modelimiz Kadıköy mağazamızda şuan test edilebilir ve problemsiz olarak çalışmaktadır arkadaşlar. İstenirse touchpad klavye kısayolu ile touchpad açılıp kapatılabilmektedir ve kendi touchpad yazılımı ile de istenildiği gibi kontrol edilebiliyor. Aynı zamanda biz bu işlemleri yaparken herhangi bir mavi ekran hatası ile de karşılaşmadık.

Bu nedenle konu altında belirtilen sorunu yaşayan arkadaşımız hemen bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz. Sorun ne olursa olsun her zaman ürünlerimizin arkasında olduğumuzdan ve çözüm için tüm gayretimizi en kısa süre içinde göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• 2 Mavi ekran hatası üzerine "Display driver stopped respondin and has recovered" hatası eklendi.
    Bugün akşam format atacam umarım düzelir. Ama bu kadar kişide bu hataların olması kullanıcı sorunu değil üretici sorunudur. Ya driverlarda bir sıkıntı var yada başka birşey.
    Bakalım format attıktan sonra düzelecekmi.
  • hergun 1 defa veriyordu bu hatayı hotkeyi guncelledim 1 hafta vermedi gene başladı ya ayar oldum . gpu çakışmasıda olabilir .
  • Ne oldu, sorun çözüldü mü?
  • Yok ya sorun çözülmedi herşey güzelde bu konuda sıkıntı büyük , böyle olmaması laızm alternatif bulun şu driverlere.
  • Windows 10 Pro kullanıyorum. Cihazı 6 gündür kullanıyorum; ancak böyle bir sorun yaşamadım. Umarım bu sorunu yaşamam.
  • hocam bu mavi ekranı hep cs go oynarken alıyorum günde 1 defa steam kaynaklı veya gpu kaynaklı olduğunu düşünüyorum dmp dosyasını okutmak için uğraşıyorum o zaman anlayacağız bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

hocam bu mavi ekranı hep cs go oynarken alıyorum günde 1 defa steam kaynaklı veya gpu kaynaklı olduğunu düşünüyorum dmp dosyasını okutmak için uğraşıyorum o zaman anlayacağız bu sorunu.

Sadece cs:go oynerken mi alıyorsun?
    Belli bir zamanı var mı? 1, 2 saat sonra vs. gibi?
    Yoksa diğer oyunlarda da alıyormusun bu hatayı?

• evet hocam cs go oynarken alıyorum , her aksam düzenli 4 saat civari cs go oynuyorum günde 1 defa olmak üzere haftada 5 civarı mavi ekran alıyorum nadirde olsa 1 günde 2 kez olmuşluğu var win 8.1 'de ortalama 1.5 saat gibi bir süreden sonra mavi ekran veriyor .
  • Win 8.1 Embeded kurulu ve sadece ekran kartını güncelliyorum şu zamana kadar hiç denk gelmedi.
    Saatlerce gta 5, coh 2 vs oynuyorum fakat senin için uygun zamanda cs:go da test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 24 Ağustos 2015; 16:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApoCaLYpSe_35

Win 8.1 Embeded kurulu ve sadece ekran kartını güncelliyorum şu zamana kadar hiç denk gelmedi.
    Saatlerce gta 5, coh 2 vs oynuyorum fakat senin için uygun zamanda cs:go da test edeceğim.

duyarlılığınız için teşekkür ederim hocam , bende saatlerce farcry 4 oynuyorum sorun yaşamıyorum bu hatayı sadece cs go oynarken alıyorum , araştırırken bir kullanıcıda özellikle cs go vurgulayınca benimde kendimce doğruluk payım arttı . hata dosyasını yarın birine göndereceğim bakalım ne diyecek bize .
  • Ben şimdiye kadar sorun yaşamadım; ancak Counter-Strike: Global Offensive için hiç deneme yapmadım. Birazdan deneyeceğim.
  • konunun sonunda açıklama ekledim belki işinize yarar bir göz atın .

http://forum.donanimhaber.com/m_108794323/f_//tm.htm#108794323

veya sorunu çözdüyseniz bilgi verirseniz sevinirim .
  • Max Born M kullanıcısına yanıt
    hocam çözdünüz mü siz sorunları? ben 3 farklı mavi ekran hatası aldım ve driver stopped olayı var intel hd graphics 4600'le.win8 üzerine win10 kurdum,temiz kurulum yapmadığım için mi oluyo sorunlar acaba emin değilim. yazın başında aldım laptopu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Kane

hocam çözdünüz mü siz sorunları? ben 3 farklı mavi ekran hatası aldım ve driver stopped olayı var intel hd graphics 4600'le.win8 üzerine win10 kurdum,temiz kurulum yapmadığım için mi oluyo sorunlar acaba emin değilim. yazın başında aldım laptopu

Sorun touchpadde ben touchpade basit bir driver kurdum 1 aydır mavi ekran almıyorum windows 10a geçtim hergün gelene mavi ekran driver değişmemle birlikte gitti :)

Görebildiğim her mavi ekranlı monsterin altına yazıyorum touchpad driveri sorunlu değiştirin .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.