Bildirim
MONSTER ABRA GTX 960M ISI SORUNU
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: barritus
Arkadaşlar 20 gün önce aldım bilgisayarı ısı değerleri GTA V vb bir oyun oynadığımda ısı değerleri 80/86 dereceye çıkıyor üstüne üstelik zalman nc 1000 takılı değerler bana çok yüksek geldi ABRA sahibi arkadaşların değerleri nedir ? ona göre teknik servise başvuracağım
Turbo fan açıp dene istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
quote:
Arkadaşlar 20 gün önce aldım bilgisayarı ısı değerleri GTA V vb bir oyun oynadığımda ısı değerleri 80/86 dereceye çıkıyor üstüne üstelik zalman nc 1000 takılı değerler bana çok yüksek geldi ABRA sahibi arkadaşların değerleri nedir ? ona göre teknik servise başvuracağım
Nasıl açabilirim ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
quote:
Nasıl açabilirim ?
Fn + 1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
GTA 5 için o değerler normal değerler. Turbo fan acarsan daha iyi olur yine ama o sıcaklıkları yine görecektir. Ama dengeler zaten sorun olsa işlemcin frekans düşürür ve fps düşüşü yaşarsın. Eğer öyle bir sorun yoksa durumun normal diyebiliriz. GTA CPU 'ya yük bindiren bir oyun. Ayrıca sana tavsiyem gücünü usb' den alan soğutucuları kullanmanı pek tavsiye etmem. Onlarda bilgisayara yük bindiriyor sıkıntı yaratıyor. Ac giriş her zaman daha mantıklıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 18 Mayıs 2015; 14:00:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: immortalizmm
GTA 5 için o değerler normal değerler. Turbo fan acarsan daha iyi olur yine ama o sıcaklıkları yine görecektir. Ama dengeler zaten sorun olsa işlemcin frekans düşürür ve fps düşüşü yaşarsın. Eğer öyle bir sorun yoksa durumun normal diyebiliriz. GTA CPU 'ya yük bindiren bir oyun. Ayrıca sana tavsiyem gücünü usb' den alan soğutucuları kullanmanı pek tavsiye etmem. Onlarda bilgisayara yük bindiriyor sıkıntı yaratıyor. Ac giriş her zaman daha mantıklıdır.
Aynen öyle bende zalman soğutucuyu AC ile kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mnomer
https://store.donanimhaber.com/05/af/1b/05af1bb7c2da59fd744862630c47cc6e.jpg
Bunları yüklemekle uğraşacağına hayrına bir yorum yapsan daha makbule geçerdi ama sorun yok yine de teşekkürler .
-
Sıcaklık ve ısı arasındaki farkı görmen için yükledim. Öğrenmek istemiyorsun belli.
quote:
quote:
quote:
quote:
Nasıl açabilirim ?
Fn + 1
Turbo Fan'ı da açtım sonuç yine aynı değerler 78/83 arasında . Anlamıyorum eski monster'ım bundan daha iyi soğutma sağlıyordu korkum şu bu ısı değerlerinin makinaya zarar vermesi ....
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Nasıl açabilirim ?
Fn + 1
Turbo Fan'ı da açtım sonuç yine aynı değerler 78/83 arasında . Anlamıyorum eski monster'ım bundan daha iyi soğutma sağlıyordu korkum şu bu ısı değerlerinin makinaya zarar vermesi ....
Soğutucu kullanıyormusun ?
-
zalman nc 1000 -
Bende de A7 860m var gta 5 de cpu 85 90 gpu 70 75 arasında geziniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed.yilmaz
Bugün aradım değerlerin normal olduğunu istersem servise gönderebileceğimi söylediler . Sanırım ben çok taktım kafaya biraz daha kullanayım duruma göre karar vereceğim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed.yilmaz
Bugün aradım değerlerin normal olduğunu istersem servise gönderebileceğimi söylediler . Sanırım ben çok taktım kafaya biraz daha kullanayım duruma göre karar vereceğim
Bende aynı şekilde teknik servise bakım için gönderdim geldiğinde sıcaklık derecesi aynı olduğundan dolayı aradığımda sana söylenenleri söylediler. -
Dün Witcher 3 açtım işlemci 70 75'i geçmiyor arkadaş bu gta hakikaten işlemciyi sömürüyor aynı cpu kullanımı gözlemlediğim kadar ama gta5 de 80 85 lere çıkan işlemci dediğim gibi witcher 3 de 70 75'i geçmiyor.Ki gta' da turbo fan açık witcher' da değil ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 19 Mayıs 2015; 19:42:43 > -
quote:
Dün Witcher 3 açtım işlemci 70 75'i geçmiyor arkadaş bu gta hakikaten işlemciyi sömürüyor aynı cpu kullanımı gözlemlediğim kadar ama gta5 de 80 85 lere çıkan işlemci dediğim gibi witcher 3 de 70 75'i geçmiyor.Ki gta' da turbo fan açık witcher' da değil ;)
Witcher 3 FPS değerleri nasıldı ? 50-60 FPSyi hangi ayarlarda verebiliyor? -
Şöyle herşey high'da 30 fps veriyor full hd, çözünürlüğü 1600*900 yapınca 40 lara çıkıyor AA ve vysnc kapalı dediğim değerler. Foliage Visibility Range bu ayarıda med tutmak da fayda var.Ama 30 fps beni rahatsız etmedi açıkcası bu oyunda mesela gta da 30 fps çok hissettiriyor. -
quote:
Şöyle herşey high'da 30 fps veriyor full hd, çözünürlüğü 1600*900 yapınca 40 lara çıkıyor AA ve vysnc kapalı dediğim değerler. Foliage Visibility Range bu ayarıda med tutmak da fayda var.Ama 30 fps beni rahatsız etmedi açıkcası bu oyunda mesela gta da 30 fps çok hissettiriyor.
Full HD ayarlar en sondaysa 30 FPS gayet iyi sonuçta yeni oyun ama vysnc açarsanız daha stabil sabit bir FPS alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 21 Mayıs 2015; 8:41:23 >
Ben med ayarlarda 45/50 arasi fps aliyorum ki yetiyor . Oyunun optimizasyon sorunu var bir iki update ile toparlanirsa high ayarlarda rahat oynariz
Benzer içerikler
- monster güç ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- monster boot tuşu
- monster fan sesi kapatma
- monster bios güncelleme
- monster bios tuşu
- gigabyte bios tuşu
- en iyi laptop markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X