Şimdi Ara

Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı kişiler monster almayın çok kötü bir firma, toplama yapıyorlar diyor. Sizce doğru mu? İstatistiklere bakınca bana öyle gibi gelmedi ama emin olmak istiyorum.
    Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu?
    Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu? Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu? Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu? Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu? Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu? Monster Almak Sıkıntılı Düşüncesi Doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen T -- 15 Temmuz 2019; 19:44:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• +1 takipteyim.Ben de merak ediyorum bu konuyu geçen msi 6800lük laptop 5800 olmuştu yetişemedim.
  • Kimse bir şey yazmamış hala
  • Plastik aksağam kalitesi dışarda tutarsak gayette alınabilir cihazları var.
  • monster notebookların sorunu garanti biter bitmez parçaların bir bir yanmaya başlaması ve parçayı tamir etmek yerine direkt değişim önermeleri, bu da en az laptopun parası kadar masraf çıkartıyor. asusun neden o kadar fazla şikayeti olduğunu merak edip inceledim %90'ı bilgisayarın yavaşlaması ile ilgili
  • Merhaba ,

Monster ile diğerlerini karşılaştırdığınızda ilk göreceğiniz şey müşterileri ile gerçekten ilgilendikleri olacak. Şikayet vardaki cevaplanma ve teşekkür sayısı gerçekten başarılı.

Bence en büyük artılarından bir tanesi de hafta içi fiyatları şişirip daha sonrasında hafta sonu vb özel günlerde indirim yaptık diyerek tüketiciyi enayi yerine koymuyor.

23 nisan da çıkan lansman fiyatları hala geçerli ve bazı ürünlerde ekstra indirim uygulanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tabloya bakıldıgında alınacak en iyi bilgisayar HP :)

Bende öyle yaptım, Monster'ın servis ayağına gelince muhattap bulmak ve sorunu çözmek daha kolay oldugu için o memnuniyet oranı var.

Kalite olarak HP'nin yanına yanaşamayacak olan marka.
  • hocam bende anlamadım normalde hep iyi diye biliyordum ben de

çevremden 2 kişi aldı

birisinin ana kartı yandı servis dahilinde yapıldı ama garanti bitince yine tekrarlarsa ne olucak sıkıntı bu adam bide o kadar fazla kullanmıyor laptopu

öbür arkadaşımın ekranındada ölü pikseller çıkmaya başlamıştı son durumu ne bilmiyorum

bende laptop alıcam ama çok kararsız kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.