Şimdi Ara

Monster Almaya Değer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K_ZbaM

quote:

Orijinalden alıntı: busterr
    Msi kasa derken arkadaş bildiğimiz MSI markayı kastetmemiş Monsterin Msi çakması MS kasalarını kastetmiş sanırım yanlış anladınız

Hocam monster firması o kasaları msi dan almıyor mu ? Yani öyle tahmin ediyordumda ben, siz msi çakması MS kasaları deyince merak ettim

Evet MSI dan alıyorda çakma dememin sebebi orijinalle karıştırmamak açıdan başka birşey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Msi kasa derken arkadaş bildiğimiz MSI markayı kastetmemiş Monsterin Msi çakması MS kasalarını kastetmiş sanırım yanlış anladınız

Hocam monster firması o kasaları msi dan almıyor mu ? Yani öyle tahmin ediyordumda ben, siz msi çakması MS kasaları deyince merak ettim

Evet MSI dan alıyorda çakma dememin sebebi orijinalle karıştırmamak açıdan başka birşey değil

Anladım tamamdır
    Bu arada "CPU : HDD :" vs şeklinde yazılan imza kodlarını nerden bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u mad? -- 1 Kasım 2012; 17:54:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım tamamdır
    Bu arada "CPU : HDD :" vs şeklinde yazılan imza kodlarını nerden bulabilirim ?

kendiniz yapabilirsiniz veya imzası o şekilde olan birinden pm atıp kodları alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

kendiniz yapabilirsiniz veya imzası o şekilde olan birinden pm atıp kodları alın.

1-2 kişiye pm attım cevap alamadım o yüzden sormuştum kendim uğraşmak istemedim açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.