Şimdi Ara

MONSTER ALMAYIN ALDIRMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Abra A5 bilgisayarım var. Fanınından çıkan ses traköterte yok yani o derece. Teknik servisi aradım dedimki böyle böyle çok ses çıkıyo Fan sipariş etmek istiyorum. Adamın cevabı Teknik servise getirin prosedür böyle yapacak bişey yok. Dedim Ankaradayım bi gönderirsem 2-3 hafta işlerim aksar bilgisayar lazım bana alt tarafı fan yani parasıyla almak istiyorum bi kabloya bağlı kaç defa çıkarıp taktım dedim. Yok diyor prosedür böyle. Siz asus musunuz samsung musunuz alt tarafı fan gönderceksiniz neyin prosedürü diyorum yapacak bişey yok diyor. Size tavsiyem servise yakın bir yerde oturmuyorsanız Monster almayın 2 defa servise gitti zaten bide prosedürleri varmış aman dikkat edin bilindir marka alın kafanız rahat olsun.

• Hocam bilgisayarı pazartesi kargoya verseniz en geç aynı hafta cumartesi günü elinizde oluyor servis konusunda çok hızlı davranıyorlar eğer hemen aşılamayacak bir problem yoksa.

Maalesef böyle bir prosedürleri var parası ile de olsa yardımcı olmuyorlar.Daha önce çok gördüm bu şekilde parça isteyip de temin edemeyen
    Neyi düşünerek böyle bir şey yapıyorlar ona da anlam veremiyorum.
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı fan yani. Ben kaç kişiye monster aldırdım resmen bedava reklamlarını yaptım ufak bir fan için böyle prosedür koyup benim işimin aksamasına sebep olmaları gerçekten ayıp butik bir firmanın böyle olmaması gerekiyor. Geçen gönderdiğimde 2 haftayı geçti diye hatırlıyorum ayrıca
  • numantek N kullanıcısına yanıt
    Önlem amaçlı yapilan bir şey. Normalde monster i savunmam ama kendileri yapmak istiyorlar. Bir de ilasi durumda fiyat arttirma potansiyelleri de var ama garanti bitmeden yapmazlar kolay kolay fiyat olayıni.
  • Sizin ihtiyacınız alt tarafı fan başkasının ihtiyacı başka birşey insanlar prosedüre uymak zorundayım diyorsa zorlamanin anlami yoktur yani. Gönderirsin garantiye 5 günde geliyor zaten.
  • Bu kadar küçük bir sorunla karşılaşıpta monster almayın diye başlık açmakta ne bileyim art niyet geldi bana. Gerçi sizin sesiniz 3 kişi duyar 5 duyar o yüzden çokta mühim değil.
  • 2013 ten beri kullanıyorum. Sattım yine yenisini alacağım. Alma, aldırma demek çok yanlış. Sırf yaşadığınız sorun için. Ne firmalar var bunun yanında. Bence büyütülecek bir durum değil. Herhangi bir yetkili servisin kullanıcıya parça sattığını da görmedim işin açığı.
  • fandan düşündüğüm ses geliyorsa fanı ve koruma metalini çıkartın ve üssten fanın içine girecek şelilde aralıktan wd 40 sıkın daha sonra hava üfleyin ve fanı döndürün bu işlemi bir kaç defa yapın daha sonra akan wd40 ı silin sorun muhtemelen çözülür
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Hocam yazınızı tam anlayamadım bende fan temizlemek istiyorum.biraz daha net açıklama yapabilir misiniz?
  • IceStorm I kullanıcısına yanıt
    Eskileri daha saglamdi.
  • Cenko17 kullanıcısına yanıt
    fanları kasadan ayırın, fanların arkasında genelde ufak bir boşluk oluyor eğer fanlar çalışırken çıkmaması gereken bir ses geliyorsa (mekanik olarak , yüksek devirde ki gürültü normal ) WD 40 sıkın.Benim kıytırık Asus laptopda böyle bir sorun vardı ve bu şekilde çözdüm.
  • benimde bilgisayarım çöp olmadan önce,klavyesini dğeiştirmek istedim ,fiyat vermediler bize yollayın bakalım sonra fiyat veririrz dediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.