Şimdi Ara

Monster Beats By Dr. Dre Studio - Kulaklık İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
190.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: haldiroflorien

Arkadaşlar bende alıcam ama aldığımın sahte çıkmasından korkuyorum o yüzden cesaret edemedim pek birde garantisi falan yok bunun bozuldumu gitti türkiyede mağazalarda satılıp yetkili garanti şubesi falan olmaması kötü oldu.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulakl-k/MONSTER/129362-BEATS-NOISE-CANCELING-ON-EAR-p-47467-c-29.htm
    Burada sahte falan olmaz.Türkiye'ye getiren firma Aztek Teknoloji

pardon yanlış modelle karıştırmışım D&R da orjinal satıyordur dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmazman

quote:

quote:

Arkadaşlar bende alıcam ama aldığımın sahte çıkmasından korkuyorum o yüzden cesaret edemedim pek birde garantisi falan yok bunun bozuldumu gitti türkiyede mağazalarda satılıp yetkili garanti şubesi falan olmaması kötü oldu.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulakl-k/MONSTER/129362-BEATS-NOISE-CANCELING-ON-EAR-p-47467-c-29.htm

Alıntıları Göster
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmazman

quote:

quote:

Tabi ki dostum sahte satacağına ihtimal vermiyorum bu firmanın

• Selamlar öncelikle. Bende SOLO HD almak istiyorum ama sahteleri olduğundan gözüm korktu. Bana bilgi verebilir misiniz? Forumda aradım ama bulamadım ne yazık ki. Sahtesiyle gerçeği arasındaki farklar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganmert94

Selamlar öncelikle. Bende SOLO HD almak istiyorum ama sahteleri olduğundan gözüm korktu. Bana bilgi verebilir misiniz? Forumda aradım ama bulamadım ne yazık ki. Sahtesiyle gerçeği arasındaki farklar nelerdir?

Solo HD mağaza fiyatına Studio alın ikinci el hem noise canceling hem kulağa tam oturan yapı,hem bass ve temizlik olarak Solo HD'den kat kat yüksek.

Orijinallik için kesinlikle orj. bir beatsi 500 den aşağı bulamazsınız.Solo HD. Studiolar ise 600-650'den aşağı olmaz ama en garantisi seri no'dan kontrol ettirmek veya satıcıdan fatura,garanti göstermesini istemek.İlanımı inceleyip anlayabilirsiniz,orada daha detaylı anlattım.

• Bugün dinledim, böyle birsey olamaz ya superdi... Dandik philips mp3 çalarla 128 kbps şarkıda öyle bass vuruyor ki beyniniz yerinden çıkacak gibi oluyor...
    Abartıyor diyebilirsiniz ama migren krizimi tetikledi... O derece diyorum ve takdiri sizlere bırakıyorum...
  • Dr. Dre, hocam bilgiler için teşekkürler. Ben solo'yu beğeniyorum studio bana büyük geldi. İkisini de deneme fırsatım oldu studio ses ve buss kalitesi olarak çok iyi ama Solo tam benlik diyebilirim. Arkadaşım yurtdışından getirtiyor, daha önce 10-15 kişiye satmış ve bir kişi gelipte bu orjinal değil falan dememiş. Bende inandım açıkcası, Getirttiği solo hd'yi deneyip dinleme fırsatım oldu. Yorumum şöyle ki; Kulaklığa baktıgımda bariz şekilde orjinallik akıyordu diyebilirim. Müziği açtığımda dışarıdan hiç ses duymadım. Yani odada bana bağırmalarına rağmen hiç duymadım. Ses kalitesi çok iyiydi. Solo HD'yi 240 TL ye getirtiyor. Ben 220'ye aldım.
  • quote:

Dr. Dre, hocam bilgiler için teşekkürler. Ben solo'yu beğeniyorum studio bana büyük geldi. İkisini de deneme fırsatım oldu studio ses ve buss kalitesi olarak çok iyi ama Solo tam benlik diyebilirim. Arkadaşım yurtdışından getirtiyor, daha önce 10-15 kişiye satmış ve bir kişi gelipte bu orjinal değil falan dememiş. Bende inandım açıkcası, Getirttiği solo hd'yi deneyip dinleme fırsatım oldu. Yorumum şöyle ki; Kulaklığa baktıgımda bariz şekilde orjinallik akıyordu diyebilirim. Müziği açtığımda dışarıdan hiç ses duymadım. Yani odada bana bağırmalarına rağmen hiç duymadım. Ses kalitesi çok iyiydi. Solo HD'yi 240 TL ye getirtiyor. Ben 220'ye aldım.

Hocam kulaklık yanınızda mı şu an da sizde mi veya arkadaşınızın getirdiklerinden herhangi biri?

• Bügün touru garantiye verdim aztek tech ' e gönderildi dnr teknik ekip tarafından

sorun ise şu jack kısmının kırmızı kabloyu koruyan kılıfı diyeyim siz anlayın işte 2 3 milim açılmış aşınmış yani

nasıl olduysa bilmiyorum kablosu çok kaliteli diye biliyordum

dnr teknik ekibine kişisel olarak sorduğumda genelde sıfır ürün gönderiyorlar dediler böyle durumlarda

türkiyede bukadar dürüst şirketler yok o yüzden ben inanamıyorum sıfır ürün göndereceklerini

böyle bir tecrübesi olan varmı acaba beats by dr dre kulaklıklarıyla ilgili veya herhangi bi monster kulaklıklarıyla ilgili

paylaşırsanız bu tecrübelerinizi sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdiscografi

Bügün touru garantiye verdim aztek tech ' e gönderildi dnr teknik ekip tarafından

sorun ise şu jack kısmının kırmızı kabloyu koruyan kılıfı diyeyim siz anlayın işte 2 3 milim açılmış aşınmış yani

nasıl olduysa bilmiyorum kablosu çok kaliteli diye biliyordum

dnr teknik ekibine kişisel olarak sorduğumda genelde sıfır ürün gönderiyorlar dediler böyle durumlarda

türkiyede bukadar dürüst şirketler yok o yüzden ben inanamıyorum sıfır ürün göndereceklerini

böyle bir tecrübesi olan varmı acaba beats by dr dre kulaklıklarıyla ilgili veya herhangi bi monster kulaklıklarıyla ilgili

paylaşırsanız bu tecrübelerinizi sevinirim.
    Hocam kulaklık yanımda değil. Şuanda sipariş ettim şubat 15 gibi elime ulaşıcak. Arkadaşımda denediğim solo hd beyazdı. Ben siyah istediğim için onu almadım. Arkadaşımın elinde de şuan kulaklık yok. Oda sipariş etti benimkiyle birlikte gelecek bir çok model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganmert94 -- 31 Ocak 2012; 0:08:38 >

• quote:

Hocam kulaklık yanımda değil. Şuanda sipariş ettim şubat 15 gibi elime ulaşıcak. Arkadaşımda denediğim solo hd beyazdı. Ben siyah istediğim için onu almadım. Arkadaşımın elinde de şuan kulaklık yok. Oda sipariş etti benimkiyle birlikte gelecek bir çok model.

hocam gelince seri no paylaşırmısınız?o fiyata zorçünkü
  • tamam paylaşırım :)
  • Arkadaşlar konuyu okudum izledim fake vs real videosunu bende bekliyorum 2 hafta içinde elime ulaşıcak videoda ki uyarılara göre kontrol edicem bakalım orjimi değilmi ama size tavsiyem ürünleri fiyatlarına göre değerlendirmemeniz ucuz olan sahte olacak diye bişey yok 700 küsür tl lik gucci ayakkabıyı 240 tl ye arkadaşım getirdi gittik mağazasına gösterdik satıcı orjinal dedi ha nasıl oluyo diyceksiniz oluyo işte akmerkezdeki adama gelişi 600 mü sanıyosunuz o ayakkabının? artık 100 emi geliyo 200 e mi onlar şişirdikçe şişiriyo o fiyatın altına da satamıyolar zaten aynı olay rayban gözlükte başımıza geldi arkadaşım gözlükçü bize gelişi 150 tl diyo 450 den satıyolar rayban o fiyatın altına sattırmıyomuş ürünü kendi sitesinde 299 euro olduğuna bakmayın yani bir örnek daha marka vermiyim 1500 tl lik bisikleti 900 tl ye aldım? Hemde hepsiburadadan sahtemi şimdi o bisiklet? Kulaklık hakkında bilgim yok dediğim gibi geldiğinde video ya göre kıyaslıycam sizinlede paylaşırım takipteyim teşekkürler

• Kulaklık elime ulaştı, Bildiğin bariz sahteymiş. Almadım tabi geri verdim. Ses kalitesi orjinali ile aynı. Hiçbir fark yok. Sahtesi de alınabilir düzeyde, Bilginiz olsun.
  • quote:

Kulaklık elime ulaştı, Bildiğin bariz sahteymiş. Almadım tabi geri verdim. Ses kalitesi orjinali ile aynı. Hiçbir fark yok. Sahtesi de alınabilir düzeyde, Bilginiz olsun.

Sahte olduğunu nerden anladın dostum?Benim ki geldiğinde bende ona göre kontrol ediyim?
  • Kutusundan belli oluyor, Yani dr dre'nin suratı karanlık ise sahte, bariz şekillde belirli ise orjinaldır. Direk buradan anlaşılıyor zaten
  • quote:

Kutusundan belli oluyor, Yani dr dre'nin suratı karanlık ise sahte, bariz şekillde belirli ise orjinaldır. Direk buradan anlaşılıyor zaten

Teşekkürler dostum bana hediye geliyo bakalım orjinal mi sahtemi geldiğinde anlıycaz burdan resimleriyle birlikte paylaşırım takipte kalın hatta piyasanın altına satabilirimde bakalım orji ise eğer
  • Şu sıralar kesinlikle Yetkili satıcılar dışından beats almayın arkadaşlar mağaza dışından.Beats ve monster yollarını ayırdı başka yerden alacağınız ürünler (orijinal satan ikinci el kullanıcıların dışında) kesinlikle başınızı ağrıtır.Ayrıca beats'in sitesinde ki orijinal ürün doğrulama olayı da servis dışı.İllaki beats almak istiyorsanız ya adam gibi bir ikinci el orijinal alacaksınız yada yetkili mağazalardan.Yoksa ürün çin malı çıktı,kazıklandım,satıcı mağaza/kişi cevap vermiyor" diye başınızı vurursunuz duvarlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Şu sıralar kesinlikle Yetkili satıcılar dışından beats almayın arkadaşlar mağaza dışından.Beats ve monster yollarını ayırdı başka yerden alacağınız ürünler (orijinal satan ikinci el kullanıcıların dışında) kesinlikle başınızı ağrıtır.Ayrıca beats'in sitesinde ki orijinal ürün doğrulama olayı da servis dışı.İllaki beats almak istiyorsanız ya adam gibi bir ikinci el orijinal alacaksınız yada yetkili mağazalardan.Yoksa ürün çin malı çıktı,kazıklandım,satıcı mağaza/kişi cevap vermiyor" diye başınızı vurursunuz duvarlara

:) sen satıyosun ya 2. el senden alsınlar orjinal olarak dimi akıl var mantık var videolar var resimler var orjinali fake i nerden ayırt edebileceğini herkes anlayabiliyo artık sıfırlar sahtedir diye bişeymi var başı ağrırmış adam bakar orjinalse alır değilse de ucuza alır ses kalitesi olarak pek fark yok diyo arkadaş yada orjinal değilsede almaz baş ağrıycak ne varki bunda herkesin aklı var bildiğim kadarıyla beats le monster ın ayrıldığını ve monster la nokia nın birleştiğini de eminim biliyodur herkes asıl şimdi elde kalan beats & monster tasarımlı kulaklıkları ucuza alma zamanı

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRviLLE

quote:

Orijinalden alıntı: Dr Dre.

Şu sıralar kesinlikle Yetkili satıcılar dışından beats almayın arkadaşlar mağaza dışından.Beats ve monster yollarını ayırdı başka yerden alacağınız ürünler (orijinal satan ikinci el kullanıcıların dışında) kesinlikle başınızı ağrıtır.Ayrıca beats'in sitesinde ki orijinal ürün doğrulama olayı da servis dışı.İllaki beats almak istiyorsanız ya adam gibi bir ikinci el orijinal alacaksınız yada yetkili mağazalardan.Yoksa ürün çin malı çıktı,kazıklandım,satıcı mağaza/kişi cevap vermiyor" diye başınızı vurursunuz duvarlara

:) sen satıyosun ya 2. el senden alsınlar orjinal olarak dimi akıl var mantık var videolar var resimler var orjinali fake i nerden ayırt edebileceğini herkes anlayabiliyo artık sıfırlar sahtedir diye bişeymi var başı ağrırmış adam bakar orjinalse alır değilse de ucuza alır ses kalitesi olarak pek fark yok diyo arkadaş yada orjinal değilsede almaz baş ağrıycak ne varki bunda herkesin aklı var bildiğim kadarıyla beats le monster ın ayrıldığını ve monster la nokia nın birleştiğini de eminim biliyodur herkes asıl şimdi elde kalan beats & monster tasarımlı kulaklıkları ucuza alma zamanı

Ben satmıyorum şuan da öyle bir kararım yok.Elde kalan monster diye birşey de olmaz rahat ol.O firma onları ucuza satmaz.Ayrıca monster ayrılınca olan monstera oldu gelirinin %65'i beatsden geliyordur.Beats şimdi daha bile pahalı satar ama satar sonuçta kendi markası artık.Asıl monster ne yapacak onu düşünsün.Ben kendi ilanımla alakalı olarak hiçbirşey demedim zaten illa satacak olsaydım yazardım her yere.Banane para benim param mı alsınlar başka yerden kendileri çekerler sıkıntısını ben aslanlar gibi alırım D&R'dan orijinalimi.Ayrıca başka yerden orijinal falan olmaz ;) Orijinal ürün mağazadan alınan nereden gelip kimin tarafından üretildiği belli olan üründür.Dışarıda ki hiçbir satıcı(nereden geldiğini söyleyemeyen)nın sattığı ürün orijinal falan değildir.Ürün gerçek,orj. ürün ise zaten adam böyle böyle buradan geldi bu mağazadan alındı yetkili satıcısıym der.Sen daha millete nasıl anlayacağını soruyorsun sonra gelmiş burada bana beats hakkında konuşuyorsun çok komik bir durum senin açından.Hadi biraz daha öğrenince bu firmayı,markayı gel de yorum yap.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.