böyle ise bir şekilde yenilenmiş ve yeniden satışa çıkartılmıştır...
129 dolardan satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam...
sizdeki ürünle ilgili bile bile lades demişsiniz gibi geldi bana, bu kadar para verebiliyorsanız studio yerine sıfır solo hd alabilirdiniz aslında,
gelişlemleri ben de takip edeceğim buradan,
hayırlısı olsun.
İnsallah dediginiz gibidir cunku kulakligi darty deki kulaklik ile beraber denedim ve karsilastirdim herseyiyle ses dahil herseyiyle benzemekteydi :(
Arkadaslar arastirirken buldum beatsin Outlet fiyati 199.95 dolar bu saticinin sattigi fiyat ise 250 dolar urunu outletten getirtme ihtimali varmidir acaba ve getirtiyorsa eger ne kadarlik bi kazanc bedeli sagliyodur ?
3-5 kuruş kâr etmek için hala GG sahibinden gibi sitelerden böyle dolandırıcılardan alıyorsunuz ya çok iyi oluyor.Adamlar size 90 tl'lik ürünü kaç TL kâr ile satıyorlar ve siz de onu orijinal sanıyorsunuz ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
3-5 kuruş kâr etmek için hala GG sahibinden gibi sitelerden böyle dolandırıcılardan alıyorsunuz ya çok iyi oluyor.Adamlar size 90 tl'lik ürünü kaç TL kâr ile satıyorlar ve siz de onu orijinal sanıyorsunuz ya.
Daha urun elime gelmedi elime geldiginde eger fake bir urunse s...kilmis g.tun davasi olmaz artik :) ama eger refurbish bir urunsede hic problem olmaz yani opupte basima koyarim :)
quote:
Orijinalden alıntı: sparow14
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
Daha urun elime gelmedi elime geldiginde eger fake bir urunse s...kilmis g.tun davasi olmaz artik :) ama eger refurbish bir urunsede hic problem olmaz yani opupte basima koyarim :)
Dua edin de çakmanın çalışanı olsun..Böyle yerlerden hangi akla hizmet gidip de alışveriş yaparsınız hiç anlamıyorum yahu.Zaten orijinal satan 2-3 satıcı var her sitede onlar da apaçık belli gidip çakma olanları mumla arıyorsunuz herhalde.Neyse geçmiş olsun.İnş. bu sefer bir istisna olurda refur. filan gelir paranız çöpe gitmiş olmaz...
Arkadaslar kulakligi aldim kulaklik sahte cikti saticiyi zar zor ikna ederek geri iade ettim ve parami geri aldim
Neyse geçmiş olsun Bu konuda almayı düşünen diğer arkadaşlara yardımcı olur umarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme